forgiver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 seri likelamışsın çapı 150 km mi tutuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 çap 100 km. ne serisi lan 30 tane foto likeladım totalde. sürüyle insan çıkıyor zaten buralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 turist gezdirici yazın yaz sezonundan faydalaanın program ın anlayamdığım bir olayı var seri likelıyorsun liste bitiyor 1 saat sonra açınca yeni kişiler çıkıyor 3 gün önce online, 14 saat önce vs. ilk sefer de neden gözükmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 forgiver said: ilk sefer de neden gözükmüyor Sana özellikle göstermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bütün de leri ayrı yarıyorum risk almıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 aga 100km ne ? ben 10km yapıyorum bitmiyor diye sinir oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ben 3 km deyim kafam rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 fling yükleyin beyler, benden size kıyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 max km haburdan ispala sınırdan gireni alıyom içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 http://mashable.com/2015/04/15/coachella-tinder-usage-sky-rockets/ giden var mı? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 benjani said: fling yükleyin beyler, benden size kıyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 benim tinder patlak login olmuyor. bu arada seri likelamayınca eşleşmelerin kalitesi artıyormuş sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 eşleşemiyorum abi tinder da resmen sönük kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 update gelmiş açmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 benjani said: benjani said: fling yükleyin beyler, benden size kıyak. tam bir çöplük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 abi şöyle bi salaklık var. x kişisi atıyorum benden 50 km uzaklıkta like çekti ama ben sadece 5 km çevremdekileri arıyoru. o 50 km uzaktaki insan karşıma çıkmadığı için eşleşemiyoruz. belkide sevişemiyoruz. goklaşamıyorongu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 ya şu tinder'ın ne ekmeğini yiyecem de her defasında ego tatmin edip siliyorum uygulamayı sdfs. o buluşmaya gelen aşamaya kadar olan konuşma sürecinden o kadar sıkılıyorum ki. hep bu sabırsızlığımdan kaybediyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 yazın turistler için iş görür diye tahmin ediyorum bir de instagram adresi yazanlar var o iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 bikaç kızdan ya tinder bitti diye yorum aldım... demekki artık full erkekler takılıyor haberiniz olsun :) silin tinder i Artık Periscope akıyor fena hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Herkes bir program yaziyor asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 instamessage dışındakiler yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Editor said: Artık Periscope akıyor fena hemde saldırıyor muyuz buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Abi tinder yurtdışında akıyor gidiyor ama burada fena ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 tinderin calismadigi iki ulke gordum: 1 tr 2 hindistan diger ulkelerde 5dk secici swipelayinca illa birileri dusuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Bir tek tr'de uyeligi yeni actigim zaman adam gibi match olmustu. O gun bugundur dogru duzgun olmuyor. He kac kere,kac gun denedin de olmadi derseniz toplasan 10 gun fln. full takilmisimdir ama o ilk an gibi olmayinca deymez diyip biraktim cunku like all yapamiyosun (red taktigi) tek tek bakman lazim yoksa ex, arkadas. kolu komsu cikiyor abi arada asdfa Allah sizi inandirsin çek cum.'de soyle bi tatilimim 3. Gun actim kapadim programi . Ardindan tatil bitiyor havalimanindayim aklima geldi . Like all yaptim,limiti var artik 40 mi 60 mi bilmem. Cat cat match olmaya basladi. ucaga bindik tr'de hala matchler geliyor ama acar acmaz manzarayi gorunce (Geldi yine tip....in ulkesi) http://i.imgur.com/vMTpGto.jpg O yuzden kimse uzulmesin niye match olmuyor. Turkiye bozuk abi. Tabi program degil Insanimiz bozuk.Bi Imkanim olsa da ziktirip gideyim su ulkeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar