imamizer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 bi de "yine" ne amk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 imamizer said: Dworgian said: abi işi gücü, ekonomik durumu, arabası ve fit fiziği olan bi adamsan ve hala yalnızsan sana kötü haberlerim var benim derdim farklı ya. işte takılmak, flört etmek, seks değil onlar bulunuyor. ilişki boyutuna getirememek, getirebilecek insana denk gelememek, kızların çoğunu sığ, aptal ve sıkıcı bulmak. anlayamazsınız. esh anlar beni bi ihtimal. lan ben nasıl anlayamam. evlendim bile skldjsa. ama zormuş o iş. allah kolaylık versin bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 kozalak kutun dolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 imamizer said: Dworgian said: abi işi gücü, ekonomik durumu, arabası ve fit fiziği olan bi adamsan ve hala yalnızsan sana kötü haberlerim var benim derdim farklı ya. işte takılmak, flört etmek, seks değil onlar bulunuyor. ilişki boyutuna getirememek, getirebilecek insana denk gelememek, kızların çoğunu sığ, aptal ve sıkıcı bulmak. anlayamazsınız. esh anlar beni bi ihtimal. senin istanbula gelmen gerek abi, spawn noktasından kaybediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 imam nerede ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 zonguldak sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 elazığ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 ok abi tüm sorularımı geri alıyorum. imam gel buraya ev arkadaşı ol bana hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 yazık lan adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 @dworgian kozalağı kaçırma sakın, en azından il söylemeli @kozalak @imam istanbul değil misin sen? kim istanbul dışı spawn oluo ki @bıngıl aslında şu "@" sistemi çalışsa fesdeki gibi çok iyi olmazmı la. bildirim gitse falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 adam oyunu very hard'da oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 yük olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 bingildak said: adam oyunu very hard'da oynuyor hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 tinder o şehirde kendi kendini silmio mu telefondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 abi elazığğdasın tinder başlığı altındasın 1-3 kişi çıktı mı bari. ayrıca istanbula atla gel hsonu falan. misafirim ol bunalırsan çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 gel de buluşalım hatta bi h.sonu edit: bi sn tinder da imamı mı düşürmüş olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 yozgata gidicem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 lel I like where this is going Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 moriarty said: bence birbirimize sokalım bingildak biz hepsini aştık la çok önceden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 haha moriarty gidişatı hızlı öngörmüş pati tinder kuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 KillJoy said: abi elazığğdasın tinder başlığı altındasın 1-3 kişi çıktı mı bari. ayrıca istanbula atla gel hsonu falan. misafirim ol bunalırsan çok. sen bunu yazınca az önce açtım baktım. http://i.imgur.com/377SpnZ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 popstar fatih o, benim adım fatih, hakkımda bilmeniz gereken tek şey şimdilik bu, haa bi de anam beni popstar olmam için doğurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 starrhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 80miles diyor yani 130km uzaklıkta kesin diyarbakır falandır, malatya falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 dur ben bulayım onu hakkaten. bi sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar