Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 manve said: abi harbi amma tatava yapmissiniz, likelayin hepsini iste matchlerden begendiginize selam kocum diyin gecin. Programin amaci bu degil ki mk. Maksimum like sayisi olcak aslinda, in app purchase ile daha cok likelayabilme hakki kazanacaksin. Hic kafasi calismiyo pustlarin. Gold uye yapcan her kiza ilk gozukcen falan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Lan ben sola atinca dislike oldugunu bilmiodum. Ahahahhahahah Attim herkesi sola. Sonra donerim diye. Butun Ankaraya dislike attim lan. Zaten 50-60 ancaydi. Kimse cikmio simdi. Help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 yalnız düşünemiyorum deli gibi bildirim geliyordur lan kızlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 değişik isimli kızlar fbdabulunuyor zaten bir de arama sonuçlarında bu tinder dakiler çıkıyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Deathblade said: Lan ben sola atinca dislike oldugunu bilmiodum. Ahahahhahahah Attim herkesi sola. Sonra donerim diye. Butun Ankaraya dislike attim lan. Zaten 50-60 ancaydi. Kimse cikmio simdi. Help aköntü silip açıyormuşsun ama ankara değmez telefonu otobüse ver istanbul yapıp gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 dusuncelihayvan said: yalnız düşünemiyorum deli gibi bildirim geliyordur lan kızlara abi bak yine anlayamadın galba sistemi fasdfaf kızlara deli gibi bildirim gelmiyor kızlara da sadece beğendiği adamlardan match geliyor o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 biri seni beğenir sen beğenmezsen sana da bildirim fln gelmiyo hiç haberin olmuo yani programın olayı haber vermemesi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 abi durun iki dk adam dusunsun bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 adam düşenemiyorum demiş anlatmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Adam 80630da kalmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Esh bodrumda nasıl match durumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Dedim ya vurdu bi tane. Ama 250 km otede, konustum biraz ama olmaz o is sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Konustum derken monolog degil tabi dfgs Surekli kos adasindaki kizlari buluyo zaten. Ya 2mil ya 75mil uzaklik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Mesafa bir şey değilmiş, palet ve şnorkel ile oraya rahat yüzerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Yaaa 1 mil öteden kız çıktı, fena da değildi yanlışlıkla nope yaptım lan off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 yalnız istanbul dan iş çıkması zor kız sayısının 100 katı erkek vardır bizim kezan o kadar parmak oynatmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Bilecik'e mi taşınalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 http://i.imgur.com/tqkI3cm.png http://i.imgur.com/n4CCOTR.png burda da pttcell le trip yiyiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 aha vallaha match!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 dur hemen açıp bakmayım, mesaj atmayım da abaza sanmasın asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Are you waiting for invitation?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 23 yaşında siyah saçlı leş metalci kız çıktı. vucut belli değil ama çok büyük ihtimalle de şişman. : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 vercek olan veirri hacı kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 imamizer said: dur hemen açıp bakmayım, mesaj atmayım da abaza sanmasın asdfg AHAHAHAHAH. abi ne acı ya. olasılık hesabı yapmak lazım yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 bu öptürür mü diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar