dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 https://pasteboard.co/Hx9LV5E0.jpg Ortadaki ben
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 axedice said: Ben bile ganj nehrinin derinliklerinden gelmiş halimle denodan yakışıklıyım, çok da önemli bi kriter değil o. ben (temsili) Ama biz buraya sercaın yakışıklılığından bahsetmeye geldik konu sapmasın. Geçende resmini çekerken ayfonun merceği çatlamış, resmen kaldıramamış çene çizgisinin sanatını. Böyle bir insanüstü varlık Abi sen god tier'din ama sana biblo hediye edip kutusuna 'thanks for being perfect partner' yazdıran kız arkadaştan sonra demigod'a düştün üzgünüm.
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 dreagloth said: https://pasteboard.co/Hx9LV5E0.jpg Ortadaki ben Abi tamam buraya da spamlemene gerek yok kız kalmadı zaten forumda.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 kac para verdin lan kursa, kizlar yemek yapan erkekleri begeniyo diye.
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 aşçı oldum ben :), sizin oralarda staj ayarla bana yankı
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 olm adam hem yumurta suratlı hem aşçı ztn otomatik iniyodur bu adamın önünde donlar
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Yankı daha iyi olm adamın sakalında beyazlık var. Kıbrıslı tipi var ama Yankı'da ordan birkaç puan kırıyorum.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Budapesteye gelirsin, kacak et kestiririz sana abi
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 msa ayarlıyo da ben japonyaya gidiyorum 3 ay, dönüşte bir de Avrupa olsa mis olur, holladaya gidicem bir ara da ama kısa
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 -Deno- said: Yankı daha iyi olm adamın sakalında beyazlık var. Kıbrıslı tipi var ama Yankı'da ordan birkaç puan kırıyorum. Kibrisla tek alakam enistemin kibrisli olmasi. O da zaten en top kibrisli Dervis Zaim . Onun disinda bi alakam yok.
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 japonya ayrlıyosa ben de gidem msa'ya ya :(
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 kendim ayarladım, msa da Portekiz, Danimarka, bankgog ve doha var
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Anaa ben de geçen gün ikimiz evde kırmızı şarap içerken japonya ya gidicem dediğinde çalıştığın firmayla gidiyosun sandım. sen baya baya şef mi oldun lan? H L L
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Saka bi yananiyi fileto cekebiliyon mu lan, ortalama tunadan 6 parca cikarabiliyon mu firesiz
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Esh said: Saka bi yananiyi fileto cekebiliyon mu lan, ortalama tunadan 6 parca cikarabiliyon mu firesiz 6 mi? canin sag olsun.
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 benim bildiğim tunadan 92 parça falan sashimi çıkar
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 çupra falandır o, tuna olsa duramazsın
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 applev0dka said: ben sercan tunch darkrider sırayla renksizler maç izlemiş yane
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 sercan tam bir keanu ya resmen yaşlanmıyor adam
Öne çıkan mesajlar