sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 escape said: Ya ben hiç eşleşmiyorum. Bu kadar da çirkin olamam herhalde. Fotoğraf seçimim mi yanlış ya da benim hesap mı bozuk bilmiyorum ama çok üzüyor beni bu. Çirkin de değilim aslında :/ hellban yemis hesap, onceden match olup unmatch oldun mu? benim 6 farkli sehirde hesaplarim var, ayni fotolar olmasina ragmen bazilari aylarca match almiyor bazilari gunde 1-2 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 match olup unmatch olunca ne oluyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Figh said: match olup unmatch olunca ne oluyor ki sex olmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 sardalya said: escape said: Ya ben hiç eşleşmiyorum. Bu kadar da çirkin olamam herhalde. Fotoğraf seçimim mi yanlış ya da benim hesap mı bozuk bilmiyorum ama çok üzüyor beni bu. Çirkin de değilim aslında :/ hellban yemis hesap, onceden match olup unmatch oldun mu? benim 6 farkli sehirde hesaplarim var, ayni fotolar olmasina ragmen bazilari aylarca match almiyor bazilari gunde 1-2 tane. yeni hesap açsam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 sabonis said: Figh said: match olup unmatch olunca ne oluyor ki sex olmuyor :( yok onu biliyorum, match unmatch olduğum oldu hani negatif etkiliyor mu diye sordum, ban vs olsa hiç match olmaz aktif değil mi? bende de eşleşme nadir haftada 2-3 şişman oluyor o yüzden soruyorum, gold leagueden ban mı yedik fsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 şişman like’layarak ban yemeyi haketmişsin oyna devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Öle bi myth dönüyor report edilirsen ghost ban yiyip hiç match alamıyorsun falan gibi bişiler diyor millet. Ama test etmek kolay 10 gün boyunca herkesi sağa çek, illa 1 tane match olur. Olmuyorsa ban yemiş olma ihtimalin var. Escape delete account deyip bir daha aç bakalım noluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 yaptım abi onu, önceki hesap facebook accounta bağlıydı, onu sildim yeni açtığım hesabı cep telefonuna numaram ile açtım. ama telefonuma gelen doğrulama kodu da Facebooktan geldi dfsdfsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Tinder Facebook'a ait bir şirket galiba bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 the inner circle diye güzel bir uygulama var ama zengin işi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 bence ise yarayacak sismanla match olsan bile konustur muhabbet et + puan olarak yazilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 inner circledeğişikmiş linked in falan enterasan olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 geçen random bi şekilde o inner bişeybişey sınırsız alköllü partisine gitmiş bulundum sırf sınırsız alkol için yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 sardalya said: ben fotoyu goremedim.. bidaha atar misiniz ad3m bey Düzenlediğim fotonun full çözünürlüklü halini koymuştum (tıklayınca görebilirsin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 harbi tinderdan tanışıp evlendik bide ilk değilim arkadaşlarım arasında 2 sene önce de ankarada tinder düğününe gittim. başka bi arkadaşım 6 aydır aynı evde yaşıyolar az kaldı onlarda evlenicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 O halde mutluluklar dilerim karşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 tebrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 sildim ben tinder i gerek duymuyorum B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Arkadaşlar beğenilmeme ihtimalinizi de boş geçmeyin. Ghost ban falan bilinçaltınızın avuntuları hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 DÜŞMÜYOR DÜŞMÜYOOOOORRR Abi ben sağa atma hakkımı sonuna kadar kullanıyorum. Girip 10 kişi beğenip çıkıyorum. Ondan mı acaba Gerçekten çirkinim galiba ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 özelden instayı at, olurun var mı bi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Gerek yok abi ya şöyle atayım baksın herkes. Kapatıcam yoksa tinder'ı yeter ak https://s15.postimg.cc/gn1pyqfd7/IMG_20180723_131222.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Boyum 1.89 belli olsun diye bunu koyuyorum first pic e bunu koyuyorum https://s15.postimg.cc/ctcv3cakb/IMG_20180723_131801.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 arkadaşlar tinderda her türlü halinizi gösterirseniz tabii ki beğenmez kimse. 3-4 fotoğraf koyun net ve tarz göründüğünüz yeterli. açıklamaya da çok uzun olmayacak şeyler yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 escape said: Boyum 1.89 belli olsun diye bunu koyuyorum first pic e bunu koyuyorum https://s15.postimg.cc/ctcv3cakb/IMG_20180723_131801.png kötü kadraj, filtreli foto, gunes gozlugu, short secimi eksi puanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar