Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 pascalnouman said: senko surinamlilari sakın es gecme yigidim ;) https://youtu.be/SaZ9-SwPg84?t=1m12s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 pascalnouman said: senko surinamlilari sakın es gecme yigidim ;) Sana kanim isimdi, siyah irk candir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 ahahsdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Neleloluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Pha said: pascalnouman said: senko surinamlilari sakın es gecme yigidim ;) Sana kanim isimdi, siyah irk candir. hafiften cekik gozlu oluyo ya bazısı mmmppphhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Abi peki konumu bi yere aldığınızda sallıyorum x kişi çıkıyorsa gerçekten oraya gittiğinizde 3x kişi çıkması oluyor mu sizde de ? Match değil kişi sayısı olarak söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Ha x Ha 3x match gelmedikten sonra neyleyim x i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 3+ beğenme gösteriyor, 1 ini buldum çirkin de olsa. Yine 3+ gösteriyor. Yeni kişi de bulamuyor. Bunları beğenmemişim sanırım, tekrardan karşıma çıkarlar mı acaba? Yoksa böyle 3+ olarak kalacak mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 O 3 kisi baska sehirdedir, oraya gitmen lazim onu sifirlamak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 yok abi başka şehirde de olsa, beğenmişse karşıma çıkıyor. 30km ye ayarlı bakıyorum arada 70 kmler geliyor, beğenmiş oluyorlar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Benim ikinci accountta ban yedi sanirim Haftalardir 0 eslesme Daha da gold a para vermiyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Birisi seni unmatch ediyorsa baya bi debuff yiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Yok lan öyle bişey. Bi kaç match geliyor bi kaç match gidiyor, biri unmatch yapınca bişey değişmiyor. Aynı kızla 4 5 kere matchleştiğim oldu asdad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Benim de eş azaldı bu aralar, önceden akıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Lvivdeyim, match yagiyor. Gotum kalkti. Ne boktan yerde yasiyoruz:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 (tu) https://www.boredpanda.com/social-experiment-guy-created-fake-tinder-profile-hot-model-pictures-germanlifter/?utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=BPFacebook This Guy’s Tinder Experiment Shows How Girls Respond To Creepy Messages From Hot Guys, And It’s Quite Shocking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Ahaha herif sonlara doğru baya çirkinleşmiş ama sonuç hiç farketmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 quite shocking olan ne abi? altin anahtari olan her kilidi acar yani , kiz erkek farketmiyo sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 ağbi ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Esh said: quite shocking olan ne abi? altin anahtari olan her kilidi acar yani , kiz erkek farketmiyo sdfg Aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Bu kadinlari goruyor musun bak boyleler kafasini anlamiyorum, kizlardan da cirkin olani ne kadar iyi olursa olsun erkekler tinlamiyor ama guzel bir kiz ne kadar les olursa olsun milletin dibi dusuyor. kimse kendine yakistiramasa da is seksle ilgili bir seye geldiginde herkes ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Elbette. Kadinlar kabul etmiyor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 bnu bi de türkiye de denesinler ya, tinder ını abisine babasına verip yazdıran olur bak. lan sen benim bacımın neresine kamıyorsun, NE AYAKSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 bence asıl türkiyede dökülür kezbanlar lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 https://preview.ibb.co/i7jSDd/IMG_8266.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar