RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 DoGMeaT said: şimdi misal zeki karşı cins derken eğitimle fln alakası yok anektodal olacak ama bir abla var eski bi geçmişimin oldugu kendisi amerikalarda okumus zaten bi amerikan koleji mezunu fln şu an big4 bir kurumsalda çalışan eski voleybolcu , enstrüman çalan , kıvırcık saçlı uzun bacaklı ince belli puanlasan kafaya oynar 8-9 fln ama hayatı boyunca elbebek gülbebek yetiştirilme , lisede üniversitede kendisi gibi 1.dünya vatandaşı spoiled rich bebeler dışında kimseyle muhattab olmama , sorority de harcanan salak yıllar fln derken 25 yaşında bi kadın olmuş ama kafa yapısı 7-8 yıldır değişememiş şu aralar biraz daralmış tanıdık bir dost eline ihtiyaç duymuş sanırım arıyor beni gece gündüz bir haftadır eskiden olsa OOOH SEX diye direk kovalar , kafamı kapatıp keyfime bakardım ama artık cidden kafam kaldırmıyor sığ insanları dübürümü dilleyeceğini bilsem bile çekemiyorum,açmıyorum telefonları , cevap yazmıyorum mesajlara dolayısıyla sex yapacağıma evde dota oynuyorum 3k noobum isteyen eklesin sığ olan insana paçavra demek bence sorun değil paçavra,çöp,mal,salak politically correct olak tamam ama , salağa salak demek suç mu suç ise vurun beni ondan mı telefonlarıma geri dönmedin yavşak
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Peregrin said: Evlenmemde Esh’in emegi buyuktur tesekkur ediyorum kendisine buradan. naptim lan ben sdfg
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 son sayfalar çok iyi kaçırmayın kadınlarla konuşmak zorunda kaldığım için sevişmeye üşeniyorum sevişceğime dota oynuyorum daha zevkli geliyor
benjani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Bana genelde evlenmek isteyenler denk geliyor ya, izdivaça dönsü iyice
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Rica ediyorum hayatında 2 tane sevişmesi olan adam topikte analiz kasmasın, akıl vermesin. Bye.
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Esh said: Peregrin said: Evlenmemde Esh’in emegi buyuktur tesekkur ediyorum kendisine buradan. naptim lan ben sdfg baktım sen evlendin, dedim bu evlendiyse her şey boka battı demektir dedim bastım nikahı sdf
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 teorik olarak evlendi heyecan yapmayın
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 son kale de düşünce ben napayım değil mi dostlar ?
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Sdf saglam kaleler ayakta Zayif kaleler gitmis bir tek
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Misal senko. Tüm kızlar kalesini kuşatmak istiyor ama kahramanımız hiçbirine yüz vermiyor.
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 ne çinliler ne surinamlılar istiyor da bakmıyor paşam.
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Senko loser rp yapıyor misal bunları yazarken bile "iyi bayramlar kobra necdet" modundadır o ÇAKALLLLL.
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 senko surinamlilari sakın es gecme yigidim ;)
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Gerçeğin çöllerine davet ediyorum herkesi, redpill'e.
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Esh evli mi ya harbi... vay babam...
Grego Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 ad3m said: Senko loser rp yapıyor misal bunları yazarken bile "iyi bayramlar kobra necdet" modundadır o ÇAKALLLLL. istirham ederim, loser rp senko yapıyor.
Öne çıkan mesajlar