Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 bikaç yıl sonra noyan temsili falan da değil https://www.youtube.com/watch?v=1yYiHaCyrNo
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 İşin kötüsü bunu yiyecek o kadar çok insan var ki, adam yolunu da bulur :)
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Düşünüyorum da gerçek Mehdi , Adnan Oktar değil de bala döte ben çıkarsam harika olur. Ama genel olarak tüm üfürükçülere, kuantumculara, ego sıvazlayıcı tatlı sus spiritüellerine falan da gıcık olurum.
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Masticore said: noyan al senko'yu eti senin kemiği benim Ben veganım et yemem rörörör ;D
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 mokoko said: Aruzyon said: senko said: tinderda kafalık bişi yok ki abi fotoğrafımı koyuyom, altına bi iki şey yaziom belki biri likelar diye bekledim gold alıp likelamadı Yas aslında böyle foto koydum , altına yazı yazdım bekliyorum olmuyor gibi bir durum değil. Fotoğrafında hapsettiğin hislerin ne ? Yazıya yazdığın şeyler senin dışında birine ne ifade eder... like bastığın birine like'ı basarken ne hisler aktarıyorsun.. TÜm bunlar çok önemli detaylar.. Mesela hayatta fotoğrafsız insanlara like basmazdım ama geçenlerde tam dislike edip geçicekken birşey hissetim bir istisna olarak beğendim. Sonra hemen eşleşilip o kişiden mesaj geldi. Fotoğrafsız diye pekte cool yapmadım ama nötrlüğümü de korudum . Hemen geçisi süreliğine fotoğraf koydu dedim "waow" o da dedi "atla gel bu tarafa" ben de dedim kül kedisi gibi "saat çok geç ama" o da dedi "misafirim ol" ... Energy seeker ;D https://pbs.twimg.com/profile_images/686528786221928448/XVz3BQxn.jpg Çok basit ve hiç bir ilginçliği olmayan bir olay anlattım neden yaşanmasın ki ? Galiba paticikte 100lerce sayfa pro fapper muhabbeti yapılan threade masaüstü fotoğrafı yaptığınız kızın sevgilisi olarak geri döndüğümü unutuyorsunuz ?
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Aruzyon said: mokoko said: Aruzyon said: senko said: tinderda kafalık bişi yok ki abi fotoğrafımı koyuyom, altına bi iki şey yaziom belki biri likelar diye bekledim gold alıp likelamadı Yas aslında böyle foto koydum , altına yazı yazdım bekliyorum olmuyor gibi bir durum değil. Fotoğrafında hapsettiğin hislerin ne ? Yazıya yazdığın şeyler senin dışında birine ne ifade eder... like bastığın birine like'ı basarken ne hisler aktarıyorsun.. TÜm bunlar çok önemli detaylar.. Mesela hayatta fotoğrafsız insanlara like basmazdım ama geçenlerde tam dislike edip geçicekken birşey hissetim bir istisna olarak beğendim. Sonra hemen eşleşilip o kişiden mesaj geldi. Fotoğrafsız diye pekte cool yapmadım ama nötrlüğümü de korudum . Hemen geçisi süreliğine fotoğraf koydu dedim "waow" o da dedi "atla gel bu tarafa" ben de dedim kül kedisi gibi "saat çok geç ama" o da dedi "misafirim ol" ... Energy seeker ;D https://pbs.twimg.com/profile_images/686528786221928448/XVz3BQxn.jpg Çok basit ve hiç bir ilginçliği olmayan bir olay anlattım neden yaşanmasın ki ? Galiba paticikte 100lerce sayfa pro fapper muhabbeti yapılan threade masaüstü fotoğrafı yaptığınız kızın sevgilisi olarak geri döndüğümü unutuyorsunuz ? yoo fotosuz olan birini likelayıp onunda senin likelaması ve bir şeyler yaşanmasında bir inanılmayacak bir durum yok zaten ama bu olayların hepsinin senin BİRŞEYLER hissetmen ile başlaması inandırıcılığı bozuyor. ben öykü yazmaktan birşey anlamam ama biraz ders falan al istersen.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 ya işte. 500 tane bir şeyler hissedip likelıyor. 1 tanesi olunca hikaye çıkıyor. he hikayenin kendisi de inandırıcı diil zaten. kız konuşmaya direk hadi gel bende kal diye girmiş de bilmemne.
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 adamın işi bu abi. enerji menerji atıp tutup hatun ayıklıyor. para bile alıyordu galiba sdfs. milenyumun medyum memişi. hikayeleri yalan gibi de dursa sonunda hatunu götürdüğüne inanırım.
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 takdir ediyorum bu arada o ayrı. bu kadar güzel insan söğüşleyebilsem bende yapardım. günde 8 9 saat mesai yapmayı kimse istemez tabi.
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Bunun bikac upgrade li versiyonu Adriana Lima'yi goturmemis miydi oyle ya da boyle. Enerji isinde ekmek var..
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Aruzyon said: Çok basit ve hiç bir ilginçliği olmayan bir olay anlattım neden yaşanmasın ki ? Galiba paticikte 100lerce sayfa pro fapper muhabbeti yapılan threade masaüstü fotoğrafı yaptığınız kızın sevgilisi olarak geri döndüğümü unutuyorsunuz ? Adam haklı beyler dağılın.
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Altın ya da takas yapıyordum işime yarayacak eşyalar ve hizmetler v.s. Altın almak insanları kastırıyor ve eşya takası için kargo v.s. de üşeniyorlar diye açtım bir enpara hesabı kim ne kadar süre isterse yaşam koçluğu yapıyorum. Yine para yerine de 15dk başına birer kot + kitap alıyorum. Ve evet enerjim ve sohbetim iyi geliyor insanlara. =))
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Sotto said: Bunun bikac upgrade li versiyonu Adriana Lima'yi goturmemis miydi oyle ya da boyle. Enerji isinde ekmek var.. Beni nasıl promote edeceğini bilen bir menajerim ya da üzerimden para kazanan 4 kişi olsa ... Upgradeli versyon dediğin kişinin tek özelliği PR şirketlerine yatırım yaptırabilen hali hazırda bir zengin çocuğu olması =)
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 http://llcdn.listelist.com/listeliststatic/2014/01/ilber-ortayli-7.jpg
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 para parayi ceker tabi, marketing manager lazim sana bitane. riskli olmasan bir plan yazip cizerdim hatta, illa adriana limayla goruntulenmeye gerek yok reklam icin. 3-5 mini rezalet + sosyal medya goygoyu ile seni yeni nesil medya maymunu yapabiliriz aslinda rahat sana yazilan rolu ve replikleri ne kadar sadik oynarsin ve nereye kadar tirmandirmada gonullu olursun oraya kaliyor gerisi iste
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 adam 100 lira için taksimin ortasında südyen giyip videosunu atmıştı eminim sınırları zorlayacak kapasiteye sahiptir. öyle ki adamı uzaylılar bile kaçırıp incelemiş yani zamanında. normal bi insan olsa kaçırıp incelemezler, demekki var bişeyler. bence pati olarak fon kurup adama yatırım yapalım diyorum
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Bak şimdi sana 100 numara bir fikir veriyorum. Bunu ciddiyetle düşün. Taşın. Street magic tarzı street psychic youtube videoları çek. 3-5 taş kız hiç tanımıyormuş gibi yolda sokakta çevir filan. Gerisini seyret.
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 iste guidelinelari iyi oturtmak lazim bu ise girismeden, sirf sutyen giymekle olucak is degil kucuk oyuncularin isi o daha buyuk oynamamiz lazim, riskli konulara girmemiz lazim su ilahiyatci ile reeankarnasyon atismasi guzel bir kapi misal, onun devamini planlamak ve din/iman/millet uzerinden yurumek lazim. gerekirse 15 temmuz sehiti filan summonlamak zorunda ki cok ince bir cizgi bu inandiricilik, risk ve odul kapsaminda. islamla flirt etmek lazim misal, ilahiyatcilarin bosalttigi alani doldurmak lazim. ne absurd olmali nede cok gercekci, burada oyunculuga ve yazilan metine sadakate geliyor is
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Funding konusunda yardim edebilirim is ciddiyse. Noyzura da potansiyel var.
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 sirket kurmamiz lazim zaten birinci adimda
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Laurelin said: para parayi ceker tabi, marketing manager lazim sana bitane. riskli olmasan bir plan yazip cizerdim hatta, illa adriana limayla goruntulenmeye gerek yok reklam icin. 3-5 mini rezalet + sosyal medya goygoyu ile seni yeni nesil medya maymunu yapabiliriz aslinda rahat sana yazilan rolu ve replikleri ne kadar sadik oynarsin ve nereye kadar tirmandirmada gonullu olursun oraya kaliyor gerisi iste Keşke biraz kafa kafaya verip bir gold farmer char buildi yapsak ya. Hani böyle videolar falan çekerim diye sony a6300 kamera, mikrofon falan da aldım da yeni hiç birşey çekmiyorum öyle bir plansız hareket etmeyim diye. Hatta kasımda Hindistana gidiyorum orada vizem elverdiğince takılıp cv'imde hindistanda geçirdiği zamanlar ibaresi de olsun istiyorum. Rol kısmına gelince pek sevmiyorum yapmacık olmayı kendim olmanın spontaneliği çok eğlenceli geliyor ama evlenmek istediğim kişiyle mutlu olmam için zengin olmak şart oldu .
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Pordakal said: adam 100 lira için taksimin ortasında südyen giyip videosunu atmıştı eminim sınırları zorlayacak kapasiteye sahiptir. öyle ki adamı uzaylılar bile kaçırıp incelemiş yani zamanında. normal bi insan olsa kaçırıp incelemezler, demekki var bişeyler. bence pati olarak fon kurup adama yatırım yapalım diyorum 100 değil 250 liraydı, taksim değil kadıköy iskeleydi. O dönem bir sürü kişi Sequo questleri yapıyordu (tamam çoğunu ben kapıp yaptım ) Uzaylı konusu da gerçek. Merak ediyorum bir yere bağlanacak mı. Pati fonu ile kastırırsanız çok güzel olur .
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Flameoffear said: Bak şimdi sana 100 numara bir fikir veriyorum. Bunu ciddiyetle düşün. Taşın. Street magic tarzı street psychic youtube videoları çek. 3-5 taş kız hiç tanımıyormuş gibi yolda sokakta çevir filan. Gerisini seyret. Genjutsu kas diyorsun fakat göz yanıltmacaları yapanlar şaşırtıcı olsa da hayatta ciddiye alınmak konusunda ayrı bir yolda oluyorlar. Biraz Filozof Savaşçı modundayım benim chara ters gibi sanki bu öneri ama emin değilim şeffaf yazılı düşünüyorum şuan ;D
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Sotto said: Funding konusunda yardim edebilirim is ciddiyse. Noyzura da potansiyel var. Saol Sotto . Planlamanın düzgün yapılacağı bir yol oluşursa ciddi olur. Malum ben pek para ve iş planlama konularında skillim yok . O yüzden kendi planlayacağım bir girişim hatalarından ötürü ziyan olabilir. Ama Bu konuda kafa kafaya verirsek iş bilenlerle Hem ürün, hem hizmet hem de alt ürünler olarak kitaplar yazarak ve video bültenleriyle çok verimli olabilirim.
Öne çıkan mesajlar