Aruzyon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Tinder, plus hesabın da ötesinde gold account olayına da girmiş. Seni beğenenleri direk dedect ederek match kombolarına koşulabiliyormuş. Eğlencesine tüm dünyanın ülkelerindeki tipleri görmek adına farklı yerlerden swaplamak bağımlılık yaptığı için kapamıştım plus olayımı ama acaba golden'ı denesem mi diye düşünüyorum.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 sabonis said: ablacim yasin olmus 35, SMV dip gormus, daha neyin kafasindasin sen. su dakkadan sonra eli ekmek tutan, 3-5 kazanan kim cikarsa oturtacaksin masaya, bunu da mi biz söyleyelim.
senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Haybeye gold a para verdik, 1 ayda daha 0 cektim. Ogre olsam da bi alicim vardir dedim. Yokmus :)
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 senko şu mentaliteyle dünyanın en yakışıklı adamı olsan zor kanki. bu kafayı bırak.
senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 tinderda kafalık bişi yok ki abi fotoğrafımı koyuyom, altına bi iki şey yaziom belki biri likelar diye bekledim gold alıp likelamadı
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Kimdi bizim bi yaşam koçu vardı forumda. Git panpa ver ona parayı çözsün senin olayını, hayır 0 çekmen mümkün değil paran var çünkü. Demek ki ya nasıl resim koyup altına ne yazman gerektiğini bilmiyorsun ya da bizi yiyosun.
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Bizi yiyorsan döğeriz yalnız. Konstanz monstanz sökmez. Bilgin olsun.
senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Param yok olm artik eskisi gibi 2 aydir calismiyorum zaten
tunch Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 paran varsa arabanı falanını koy yoksa araba al
senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Araba peugeot 306 abi Birak foto koymayi,bahsetsem kizlar kacar sanirim.
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 ebru mukemmelmis. skill ceiling yuksek hero alirken I AM PRO DO NOT WORRY diyerek sicacaginin sinyalini verenlerden.
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 aslinda cok insecure bence, tanisip haddini bildirmek isterdim (:P)
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 cok sakat..citirin biriyle tanisirsin evine gidersin evde 5 10 yarma seni beklemektedir..vay bacimiza diyip uygunsuz fotograflarini ceker seni dover gasp darp her turlu..sonra anlat karakolda tinder vardi gold cikmis ben de aldim diye..
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 gold ile plus aynı şey mi? goldu nasıl alıyoruz?
Aruzyon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 senko said: tinderda kafalık bişi yok ki abi fotoğrafımı koyuyom, altına bi iki şey yaziom belki biri likelar diye bekledim gold alıp likelamadı Yas aslında böyle foto koydum , altına yazı yazdım bekliyorum olmuyor gibi bir durum değil. Fotoğrafında hapsettiğin hislerin ne ? Yazıya yazdığın şeyler senin dışında birine ne ifade eder... like bastığın birine like'ı basarken ne hisler aktarıyorsun.. TÜm bunlar çok önemli detaylar.. Mesela hayatta fotoğrafsız insanlara like basmazdım ama geçenlerde tam dislike edip geçicekken birşey hissetim bir istisna olarak beğendim. Sonra hemen eşleşilip o kişiden mesaj geldi. Fotoğrafsız diye pekte cool yapmadım ama nötrlüğümü de korudum . Hemen geçisi süreliğine fotoğraf koydu dedim "waow" o da dedi "atla gel bu tarafa" ben de dedim kül kedisi gibi "saat çok geç ama" o da dedi "misafirim ol" ... Energy seeker ;D
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Aruzyon said: Yas aslında böyle foto koydum , altına yazı yazdım bekliyorum olmuyor gibi bir durum değil. Fotoğrafında hapsettiğin hislerin ne ? Yazıya yazdığın şeyler senin dışında birine ne ifade eder... Aruzyon said: Fotoğrafında hapsettiğin hislerin ne ? Aruzyon said: Energy seeker ;D
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 senko said: Soyle bir ozguven isterdim ama ya :) 1- turk ol 2- vajinan olsun insta-ozguven
Arma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Aruzyon said: senko said: tinderda kafalık bişi yok ki abi fotoğrafımı koyuyom, altına bi iki şey yaziom belki biri likelar diye bekledim gold alıp likelamadı Yas aslında böyle foto koydum , altına yazı yazdım bekliyorum olmuyor gibi bir durum değil. Fotoğrafında hapsettiğin hislerin ne ? Yazıya yazdığın şeyler senin dışında birine ne ifade eder... like bastığın birine like'ı basarken ne hisler aktarıyorsun.. TÜm bunlar çok önemli detaylar.. Mesela hayatta fotoğrafsız insanlara like basmazdım ama geçenlerde tam dislike edip geçicekken birşey hissetim bir istisna olarak beğendim. Sonra hemen eşleşilip o kişiden mesaj geldi. Fotoğrafsız diye pekte cool yapmadım ama nötrlüğümü de korudum . Hemen geçisi süreliğine fotoğraf koydu dedim "waow" o da dedi "atla gel bu tarafa" ben de dedim kül kedisi gibi "saat çok geç ama" o da dedi "misafirim ol" ... Energy seeker ;D Deyişiksin yaa Artık seninki değişik falan değil iyice şiveli miveli deyişiksin.
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 kendi inanıyo mu ya acaba yazdığı her şeye :P
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 noyan al senko'yu eti senin kemiği benim
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 tinder minder bilmemde 10 ekimde belarusdayim belki orda lazim olabilir(:P)
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Aruzyon said: senko said: tinderda kafalık bişi yok ki abi fotoğrafımı koyuyom, altına bi iki şey yaziom belki biri likelar diye bekledim gold alıp likelamadı Yas aslında böyle foto koydum , altına yazı yazdım bekliyorum olmuyor gibi bir durum değil. Fotoğrafında hapsettiğin hislerin ne ? Yazıya yazdığın şeyler senin dışında birine ne ifade eder... like bastığın birine like'ı basarken ne hisler aktarıyorsun.. TÜm bunlar çok önemli detaylar.. Mesela hayatta fotoğrafsız insanlara like basmazdım ama geçenlerde tam dislike edip geçicekken birşey hissetim bir istisna olarak beğendim. Sonra hemen eşleşilip o kişiden mesaj geldi. Fotoğrafsız diye pekte cool yapmadım ama nötrlüğümü de korudum . Hemen geçisi süreliğine fotoğraf koydu dedim "waow" o da dedi "atla gel bu tarafa" ben de dedim kül kedisi gibi "saat çok geç ama" o da dedi "misafirim ol" ... Energy seeker ;D https://pbs.twimg.com/profile_images/686528786221928448/XVz3BQxn.jpg
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Aruzyon said: senko said: tinderda kafalık bişi yok ki abi fotoğrafımı koyuyom, altına bi iki şey yaziom belki biri likelar diye bekledim gold alıp likelamadı Yas aslında böyle foto koydum , altına yazı yazdım bekliyorum olmuyor gibi bir durum değil. Fotoğrafında hapsettiğin hislerin ne ? Yazıya yazdığın şeyler senin dışında birine ne ifade eder... like bastığın birine like'ı basarken ne hisler aktarıyorsun.. TÜm bunlar çok önemli detaylar.. Mesela hayatta fotoğrafsız insanlara like basmazdım ama geçenlerde tam dislike edip geçicekken birşey hissetim bir istisna olarak beğendim. Sonra hemen eşleşilip o kişiden mesaj geldi. Fotoğrafsız diye pekte cool yapmadım ama nötrlüğümü de korudum . Hemen geçisi süreliğine fotoğraf koydu dedim "waow" o da dedi "atla gel bu tarafa" ben de dedim kül kedisi gibi "saat çok geç ama" o da dedi "misafirim ol" ... Energy seeker ;D http://www.youtube.com/watch?v=JIq165Q0Yg0
Öne çıkan mesajlar