Laraken Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 futbol - kavga - friendzone - kadın(temsili) - oyun - rage - mouse gitti - kadın(temsili) - fazla dns var mı - xhamster - KARI(gerçek)- friendzone - oyun - rage - ÇORAP
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Japonyada adet kanlı don satan otomatlardan sonra şaşırmıyorum böyle şeylere pansu pansu
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 http://www.konyahaberler.com/images/upload/bedelli-askerlik2.jpg
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Kadınlarda da hamilelik var bunu kantırlayan.
Ren Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 olaya yanlış yerden girerek ERKEK OLDUK NASIL RAHATIZ LANEHEHE topiğini iç etmişsiniz tebrikler
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 mokoko said: http://www.konyahaberler.com/images/upload/bedelli-askerlik2.jpg ne çirkin bir kıyafettir şunlar ya, allahtan değişti
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Laraken said: futbol - kavga - friendzone - kadın(temsili) - oyun - rage - mouse gitti - kadın(temsili) - fazla dns var mı - xhamster - KARI(gerçek)- friendzone - oyun - rage - ÇORAP :(
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Aket-Atum said: abi bir tane site var, kadının biri giyilmiş çoraplarını satıyor. O siteyi görene kadar ben de erkek olduğuma şükrediyordum. Sonra siteyi gördüm ulan dedim ne kadar beleşe ne biçim paralar kazanıyor. Herhangi bir fuhuş falan da yok, alıyor çorabı bir gün giyiyor 100 tlye satıyor. Kapış kapış gidiyor gibi duruyor. Alan fetişistler bir de yorum falan yazmış, siteyi biraz gezdim tiksindim. link
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Anası iç çamaşırlarını yıkamasa götündeki boku silmekten aciz olduğu elaleme açık olacak tiplerim bütün kadınları tek bir çatı altında genelleyip bok atması bayağı epikmiş. Aptallıkta sınır yok.
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Üstüme alınmadım çünkü götümdeki hijyene önem veriyorum.
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Soimyr said: Anası iç çamaşırlarını yıkamasa götündeki boku silmekten aciz olduğu elaleme açık olacak tiplerim bütün kadınları tek bir çatı altında genelleyip bok atması bayağı epikmiş. Aptallıkta sınır yok. genellemeye kızıp seviyesiz genelleme yapmak, hmmmm...
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Soimyr said: Anası iç çamaşırlarını yıkamasa götündeki boku silmekten aciz olduğu elaleme açık olacak tiplerim bütün kadınları tek bir çatı altında genelleyip bok atması bayağı epikmiş. Aptallıkta sınır yok. bu nasıl
Öne çıkan mesajlar