Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paticik'e geleli 7 sene olmuş. Soldat'tan tanıştığım kitana'ya türkiyede takılacak düzgün hangi forum var dediğimde burayı söylemişti. 1 sene üye olmadan yazılanları okudum, üye olalı ise 6 sene geçmiş. Aranızdaki en genç üyelerden biriyim sanırım bugün 20 yaşıma girdim. Aranızdan kitana dışında hiç kimseyle yakın muhabbetim olmasa da hepinizi seviyorum <3 tldr: bugün doğum günüm, kafam güzel, patiyi seviyorum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 gj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 sadfg mutlu yıllar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 adamin paticiğe geleli 7 sene olmuş ve 20 yaşına basmış ben ne zaman geldim lan acaba yuh amma yaşlanmışız ağzıma sıçtın şuanda. doğum günün kutlu olsun. paticik ailesinde bulunman ne hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Madcat said: ben ne zaman geldim lan acaba yuh amma yaşlanmışız ağzıma sıçtın şuanda. KAYIT TARİHİ:2003 AISPFJSAPSOJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 13 yaşımda mı gelmişim lan harbiden şimdi çok garip geldi bana da ama 2-3 sene falan bişi yazmadım foruma gerizekalılık postlarından çekmeyeyim diye asdaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 niggaknow said: Madcat said: ben ne zaman geldim lan acaba yuh amma yaşlanmışız ağzıma sıçtın şuanda. KAYIT TARİHİ:2003 AISPFJSAPSOJ o okuyucu olduktan bi kaç sene sonra olan bişey, bi de safi okurdum pepelek zamanı felan. vay babaaun kemüğüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 ergen gibi takıldım ben yapıştırdım postları girer girmez ben direk since 2005.represent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 benim de doğum günüm X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 seninkini before after photos konusunda kutluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 bok kutlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 nice mutlu yıllara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 -Deno- said: benim de doğum günüm X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( tam bir gerizekalı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 -Deno- said: benim de doğum günüm X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( banlayın asdasd hbd gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Doğum günün kutlu olsun Bunneh! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 CthuLhu said: -Deno- said: benim de doğum günüm X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( tam bir gerizekalı ya sigit değersiz ibine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ikinize de hepi pörtlek abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 işte düzgün bir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 ikinize de mutlu yıllar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar