karpuz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Olsun olsun!! (kutlu olsun) :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
B0nzi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Hepi pörtlek !!! :tebrikz:[signature][hline]Bonzi
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mutlu yıllar[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız.
theCio Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Nice yıllara :) :tebrikz:[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş...
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mutlu yıllarr cücecik[signature][hline]öttürürüm
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mutlu yıllar..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Nice yıllara :tebrikz:[signature][hline]Ee nolcak şimdi?
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 happy birthday[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 doğum günün kutlu olsun biralar senden bugün di mi? :)[signature][hline]Beş Hececiler
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 İyi ki doğdun cüce, take a mug of ale, will ya! Har har har![signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 mutlu yıllar. :) :tebrikz:[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 iiki dogdun :D :tebrikz:[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 iyi ki dogdun biricik kuzenim! :tebrikz: :tebrikz:[signature][hline]...
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 doğum günün kutlu olsun cüce. nice yaşlara..[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı... Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK... icq ¦ msn ¦ mail You want the greatest thing The greatest thing since bread came sliced You've got it all you've got it sized Like a friday fashion show Teenager cruising in the corner Trying to look like you don't try
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 O şimdi ödevleri ile uğraşıyodur garibim bişiler çizip duruyor :p neyse mutlu senelere cüce[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler
Llama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 kutlu olsun cuce[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 daha nice senelere:) garibe hediyesini de veremedik ya neyse.....[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Doooom günün kutlu olsun cücük abim :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Tauren Shaman
screamer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mutlu yıllar[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 İyi ki doğdun.[signature][hline]Yobazım ama para bende.
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 MuTLu YıLLaR[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 nice senelere!![signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: Ardeth, 02 Ocak 2005 14:50 tarihinde demiş ki: O şimdi ödevleri ile uğraşıyodur garibim bişiler çizip duruyor :p neyse mutlu senelere cüce yok dun cod: united offensive onla cebellesiyodur hehe.[signature][hline]...
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 nice mutlu senelere.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Öne çıkan mesajlar