Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #5

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

BonePART said:

Masticore said:

bu gitmezse arena oynanmaz be

http://media-hearth.cursecdn.com/attachments/3/476/duplicate-mage-card-curse-of-naxx.png

dünyanın en büyük avantajı değil
1 kart verip 2 kart alıyosun ki karsındaki adam mantıklı bi adamsa ragnarosta verebilir tauntlu kurbağada verebilir

oyunda kaç tane kart var bilemiyorsun hangi secret atmış.Her bok var oyunda

vaporize ayri dert counterspell ayrı dert , kartını kopyalama ayrı dert... mage'in secret'ları cok çeşitli.

Dublicate + bu cok fena acıtıyor. hex,poly dısında direk çözümü yok.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/10537892_752533304789440_6517765119907655157_n.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Shaman wolflarını summonlayacakken counter-spell yediğimi bilirim. Bari overload olmasan sdsf.

Hunter koyunca resmen direk biliyorsun beefy tek veya 1-2 minion varsa misdirection, minionlar herifi swarm ettiyse explosive trap diye. Mage tam tersi sağı solu belli olmuyor.

Bir de bu ara hepsi aynısını yapıyor, etheral arcanist üzerine duplicate. Poly ya da hex yoksa gg.
Sosyal ağlarda paylaş

bu op naxx kartlarını neden craft edemiyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece single senaryo ile alınıyor onlar. Aslında solo olarak normal bossları kesmek çok kolay olduğu için, gold verip alıyoruz diyelim biz ona.
Sosyal ağlarda paylaş

gold farmlatıcak yani illa
p2w değil hesapta
Sosyal ağlarda paylaş

Askere geldim geleli 7 win göremedim ya saka gibi ya deck bok gibi geliyor ya deck iyi gelip karsima araliksiz nage geliyo
Sosyal ağlarda paylaş

knoxville said:

gold farmlatıcak yani illa
p2w değil hesapta

Haftaya naxxın ilk wingi açılıyor diye burda biri söylediği günden beri sadece dailyleri yaptım, naxx bitti bütün kartlar eksiksiz, cry more
Sosyal ağlarda paylaş

eee farmlamışsın işte
laf soktuğunu sanıp aynı şeyi demek :(
mecbur muyum 750g vermeye
arena yok bişey yok arada
Sosyal ağlarda paylaş

pay 2 have fun
Sosyal ağlarda paylaş

neyi farm larmış? sadec daily yaptım diyor adam
Sosyal ağlarda paylaş

yani girmiş, 3 win almış, cıkmıs
Sosyal ağlarda paylaş

Ben neyden şikayet etttiğini anlamadım ya, yani adamlar oyuna 30 küsür kart eklediler ve bunları direk herkese sanki basic kartlarmış gibi versinler mi diyorsun?

Ya 5-6 tane legendary kart içeren bir sürü kartı sadece oyunu oynarak alıyorsun, nasıl p2w oluyor bu durum.

Piyasada bu kadar beleş kart dağıtan başka kart oyunu varda bizim mi haberimz yok?
Sosyal ağlarda paylaş

bedava paralı mevzusunu geçinde oyundan hiç zevk almıyorum artık. Yeni kartlar patates. Seneye kart ekler bunlar artık.Artık bi Break zamanı gelmiş gibi hissediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

750g 1 wing ortalama günlük verdiği daily 50g
4 wing desen bu mantıklı mı
pay2win değil belki ama ya istediğin kartları alıcan ya da gidip arena yapacan
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...