stingbull Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 axedice said: İşte kartlar hep sana kötü geliyor rakiplerine iyi geliyor, biz ona üzülüyoruz =( üzülün abi :( Ben de üzülüyorum bakın Sonra multiplayer oyunlardan sıkılıp singleplayer oyunlara dönuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Dön dön iyi olur. Orda kal hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 that was insulting.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 oyun başı elinde 2 hex 2 earth shock 2 argus 2 lightning storm 2 flametongue totem olan shamana karşı oynadım demin bana şans falan demeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Ya şey çok güzel. Aylar yıllar oldu hala misdirectionı unutuyorlar, well played çekip leeroy iniyor hemen, sonra leeroy geri adama saldırıyor taunt spamlaya spamlaya patlıyorlar sdfdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 fakirliğin gözü kör olsun leeroy'um yok diye decke reckless rocketeer koydum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Sabonis in alti misin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 olm bıdı bıdı etme yokum ortalıkta vaktim yok oynayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 senden boşalan whine kotasını arkadaş dolduruyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 daha geçen haftanın heroic'leri duruyor... bu haftayı heroic hariç bitirdim neyse 45 dakkada falan. kolaydı hiçbirini 2. kere oynamadım galiba. ben whine etmem, gerçekleri söylerim :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 asdasd4441 said: fakirliğin gözü kör olsun leeroy'um yok diye decke reckless rocketeer koydum :D :D bende de aynısı var. İşe yarıyor ama olsun, zaten 6 manadan önce karşımdakini o kadar düşüremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Ozan said: asdasd4441 said: fakirliğin gözü kör olsun leeroy'um yok diye decke reckless rocketeer koydum :D :D bende de aynısı var. İşe yarıyor ama olsun, zaten 6 manadan önce karşımdakini o kadar düşüremiyorum. Ya midrange hunter olarak bir finisher lazım o görevi de yapıyor bazen de olsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Ya su mage'in yeni secret'inin ak. Adam 3 tane almis deck'e. Birde su yeni creature 5 manaya 3/5 taunt'lu creature indi ardindan olduruyosun 2 tane ayni karti cekiyo yerinede 1/2 taunt'lu creature geliyor. Silence'in yoksa napalim oturup agliyalim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 deck actim demin 15 tane 1500 Gold'a 1 golden tirion 1 normal tirion epic rare zart zurt cikti aq 3 tane tirion oldu elde biri golden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 hunter oynayip flare at :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 dreagloth said: senden boşalan whine kotasını arkadaş dolduruyo zaten Ahuahausahuhaosdfouıashdofuhoaısdhfhads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 abi o değil de oyunda leroy çağırmak ve bir de win i leroyun son vuruşuyla almak çok eğlenceli değil mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Kahveden adam çağırmak daha keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Hs ne kadar bandwidth yer ya telefonun mobil internetini kullanarak notebook tan oynasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 fazla bişey yemez ben yazlıkta yapıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 yazmaz gir gir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 bu gitmezse arena oynanmaz be http://media-hearth.cursecdn.com/attachments/3/476/duplicate-mage-card-curse-of-naxx.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 mage arenada zaten op bir de hala op kart veriyolar mage'e bi bildikleri vardır herhalde ama ne biliyim iyice zıvanadan çıktı arenada. Arena mage kaynıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 sabahtan beri 8 maç yaptım 0 mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 dreagloth said: sabahtan beri 8 maç yaptım 0 mage Yani? Bu arenanın mage kaynadığı gerçeğini değiştirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar