Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #5

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

ya tööööööööbbbbbbbbbeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

7 turda 3 kere multi-shot atıyor üstüne, 2 kere unleash timberwolf kombosu yapıyor rakip..... sinirden titredim.

MUHAHAHAHAHAHA

ya hs bence bayık bi oyun ve bıraktım şu aralar, ama hunter / priest oynayıp rakibin şöyle delirdiğini hayal etmek bile sanırım bütün oyunlardan daha eğlenceli.

http://i776.photobucket.com/albums/yy49/alexandros1313/bigsmug.png
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:

Turnuva

aente said:

Patidaşlarım, Hearthstone turnuvamızı bir kaç saat önce duyurduk, kayıtlar dolmak üzere, sizle paylaşmayı unutmuşum hemen belirteylim.

Kayıt ve kurallar burdan: http://www.aliveingames.com/32-aliveingames-hearthstone-turnuvasi.html

GONDARCENGIZ said:

2.lik ödülü 1.den daha iyi asfasf

nub cengiz katıldın mı?

bu arada 2. lik ödülü birden pahalı değil, ay sonuna kadar steelseries ürünleri indirimde.

yok be abi ne katılcam doru düzgün deckim yok,bi mage deckim iyi oda 2 pyro son 2 el gelicekte 20 vurcamda falanda filan uzun hikaye asdfasf,ayrıca pahalısından demedim kulaklık tırt,mouse daha iyi bana kalırsa
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

alakir tabi nolcaktı başka?

alakir de öyle bi kartki bi el oynadıktan sonra düşmanın o kartı yoketme olasılığı çok yüksek. rockbiter ile iyi olur ama rockbiterı da doomhammera saklamayı tercih ediyorum.

Madcat said:

ayrıca forked lighning ne abi 2 tane almışın bi de lightnin stormun neyine yetmio sdfdsg

sadece storm olursa erken oyunda gelmeme ihtimali çok yüksek, rush decklerde sıkıntı oluyo. o gelmezse öbürü gelsin diye ikisini de ikiledim.

Narius said:

Forked lightningleri sallayıp flametongue ve feral spiriti ikileyebilirsin. Acolyte, frost elemental, demolisherlar ve cobra yerine de argent squire, argent commander, unbound elemental falan koyabilirsin.

İki mana tide da fazla bence bi tane stormforged axe kullanışlı oluyor. Legendary içinde Thalnos iyi ama oyun çevirme olayı ötekiler kadar olmadığından yapmak istemezsin muhtemelen. O yüzden ragnaros en iyi seçenek gibi daha çok decke girer al'akir yapsan başka yerde kullanamıcan.

Bide win more kartı ama bloodlustta sıkıştırabilirsin bir tane. Board kontrol aldığında oyun bitiriyor ama gerideykende kart ziyanı tercih meselesi.

bloodlust vardı eskiden ama 1 kere bile kullanamadım o yüzden kaldırdım. aynen dediğin gibi oyun çevirmede etkili olamıyo. sadece gaza basmaya yarıyo rakipten iyi durumdayken.

Cuce said:

lightning boltuda 1 yap. eccik encin al neyle dövüceksin adamı aco falan güzelde mesela 1 tane yeter, onun yerine git dark iron al yeti falan bile alsan daha iyidir

encin ne engineer mı? faceless manipulator almayı düşünüyorum karşı tarafın legendarylerini kopyalamak için ama o kart da henüz yok 400 dust bayılamam valla :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi şamanın rush deckte toteminin şanslı olması lazım başka çaresi yok 3.turn de lighning storm atacan veya turn 1 de gerekiyorsa warlockun 3-2 lik impini rockbiterla kesicen coinle de totem çıkar gelirse eğer.

onun dışında zaten overload karekteri şaman bi de forked lighning baya baya oyundan bitirir seni, 3 mana zaten lighning storm epi topu 5-6 dsamage yersin atmadan onu,
rush deckleri dışında da saldırabileceğin bişi yok, bi yeti, bi elementalin yok overloadla büyüyen.

alakir zaten removal veya lethal için kullanılıyor rockbiterla
ama diğer decklerle kullanman için ben olsam cairn falan yapardım sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

Forked lightning şu yüzden kötü 1 mana ama zaten ilk turn kullanamıyorsun. 2. turn kullanabilsen bile hem 1 mana açıkta kalıyorsun hem öteki turn yine birşey yapamıyorsun. 2 overload cidden çok ağır lightning storm ve feral spirite değsede forked için fazla.

Minion olarak azure drakede ekleyebilirsin unutmuşum onu o da sağlam kart baya. Faceless deckine tavsiye etmem zira en güçlü minionın fire elemental onu da battlecryı iyi yapıyor faceless sende de büyük kartlar varsa iyi yoksa ziyan olabilir.

İlla legendary yapacaksan ragnaros yap bence hem senin decke uygun hem kullanım alanı geniş hemde değişmediği sürece etkisini kaybetmez değişirsede aynı dusta kırılıyor. Al'akir kötü değil bu decke uygun madcatin dediği gibi finisher falan olarakta daha dar kullanım alanı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...