Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Aceace said: tam 2170 goldum var. Sabonis'i dinlemedim. Pack açmadım. Mutluyum. kendi çapımda işte.. Arena yaparak mi biriktirdin o parayi yoksa quest'ten gelenler ve daily biriktirerek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Sabonis ve aceace lutfen yine sevismeye baslamayin toplum icindeyiz. Get a room... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Daily questimi bile yapamıyorum rank19'da :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 unranked mod da yapsa yavrucum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Para olunca alınır wing'ler. 700 gold for each çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 2800 gold var bende. varyemez gibi takiliyorum. gold havuzu yaptiricam icinde yuzmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 dreagloth said: unranked mod da yapsa yavrucum Casual daha zor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 valla bir druid anti zoo destesi yaptim :P ulan cok zevkli bu adamlari tokatlamak :P zoo dan baska bir sey gelse aninda tokati yiyorum da gene de su zevke degiyor be!!! handlock da guzel bu aralar. hatta baya oneririm, zoo disindakilere de is yapiyor. anti-zoo control warrior da baya sinir eder bu herifleri :P ancak onda handlock in aksine zoo disinda bir seye denk gelmeyeceksiniz malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Masticore said: Sabonis ve aceace lutfen yine sevismeye baslamayin toplum icindeyiz. Get a room... Lolololol Şöyle bişe, Hearthstone hype başladığında gaza girip oyuna giren fakat nası oynaması gerektiği konusunda fikri olmayan insanları arenada farmlayarak şu anki kartlarıma ulaştım. Zaten ihtiyacım olan kartları 3aşağı(Leeroy yok) 5yukarı(Rag yok) topladığımı farkedince pack açmayı ya da arenaya girmeyi bıraktım. Sanırım 3-4 aydır arenaya girmiyorum. Packte açmıyorum. E goldda biriktikçe birikti. 3.5kyı görmüştü sonra Naxx'ın 3k tutacağını öğrenince biraz harcadım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Yeni meta'nın warrior control deck list'ini atabilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 http://lmgtfy.com/?q=naxx+warrior+control+deck&l=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 FreEmoon said: http://lmgtfy.com/?q=naxx+warrior+control+deck&l=1 http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20140306133505/mlp/images/f/fb/Give_That_Man_A_Cookie_meme.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 http://i.hizliresim.com/kZEBXq.png 435 gold falan birikmişti,dedim silkerler nax görevini 4 pack alim ilk packden bunlar çıktı lol sdhgsah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 tbk baaa da lazım ya :( hogger arena harici çöp :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 hogger çıktıydı geçen abi ztn bozdurdum 400 dust akanzi,2600 dust oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 1575 dust var ben de hangi legend'ı bassam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Bu aralar heryer bot kaynıyor ya aynı atak intervaller, hiçbir emote kullanmama, anlamsız hareketler vs.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 emote kullanmanın kendisi anlamsız. Ne diye var anlamış değilim. Bu arada kaçta gelecek 3. wing? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Americas - Military Quarter Opens in 15 hrs and 9 mins Europe - Military Quarter Opens in 6 hrs and 9 mins Korea - Military Quarter Opens in 9 mins China - Military Quarter Opens in 9 mins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 GONDARCENGIZ said: hogger çıktıydı geçen abi ztn bozdurdum 400 dust akanzi,2600 dust oldu dust 2 yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Ahahaa yeni açtığım accountta aldığım ilk card packte ysera çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Bende hala ysera yok asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Aceace said: Bende hala ysera yok asdfasdf bende de yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 http://media.tumblr.com/tumblr_m874iikClo1qhq2gz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 pictured: sabonis & aceace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar