Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hunter tam gibi snake yok :/, mage tam
rogue da prepare ve edwin yok
shaman tam
warlock sadece jarax yok

legend şunlar

krush
archmage
al akir
grommash
sylvanax
cairne
cpt greenskin
leeroy
old murk
ragnaros
Mesaj tarihi:
sdhfuasdhfuah.

iyi varmış bi sürü legendary'n. ysera-thalnos-black knight-onyxia-van cleef yapabilirsin.
ayrıca hangi deckle oynuyorsan onu tamamla derim. ama hunter oynuyorsan snake zaten kullanılmıyor hiç boşuna yapma.
Mesaj tarihi:
@dreagloth patır kütür düştüm şu an 12 ye kadar. bahsettiğim durum 11-10 arası var. 2. el& 3. el legendary atıyor eyvallah deyip çıkıyorum. çok sık olmuyor tabi ama olduğunda da arka arkaya geliyor hep asabı bozuluyor insanın. 9 dan sonrasını görmedim zaten.

normal mi bilmiyorum ama ben de casual oynuyorum yok abi bende öyle desteler.
Mesaj tarihi:
axedice said:

darkwingduck said:

nası yapıyosunuz o desteleri ya. epicler legendary ler adını sanını duymadığım kartlar çıkıyor lel.

Para veriyor enayiler

Yani fakirsin ve bizim zenginliğimizi kıskanıyorsun.
Mesaj tarihi:
darkwingduck said:

@aceace olan var olmayan var kardeş ayıptır bu yapılan.

Yav olan olmayandan şeysi demiyorum. Ben bir defa 2 pack bir defa da 15 pack aldım oyunun başında.(2 packten gelen golden gelbin patlatılabiliyor olsaydı 15liği almayacaktım.) O zamandan bu zamana oyuna harcadığım para 0. Muhtemelen

Bu oyun bir kart oyunu. Ve kart oyunlarının doğasında var oyuna para vermek. Üstüne Axedice gibi oyunu beceremediği için pay2win diyenler olunca ben ne yapayım :D

Benim hatun tek kuruş harcamadığı accountuyla hemde druid oynayarak rank 7-8 dolaşıyor. Free to play decklerle legenda çıkmış zibilyon tane streamer var. Oyun pay2win değil. Oyuna para vermek sadece oynayabileceğiniz farklı deck sayısını artırıyor o kadar. Tek kuruş harcamadan control warrior, ramp druid falan oynamak yalan sadece.

Pay2playmorethan4decks gibi bişe yani :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...