Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ahahah arenada alex + black knightlı hedeli deck ne lan.

Hep 3-5 galibiyetde bitiyor arenam diye üzülenler arkadaki postu okumadan geçmeyin sdsf.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

inanılmaz ötesi bir arena maçı oynadım.

5 tur boyunca karşımdaki adama ne gerekirse geldi.

- heal gerekiyordu kaybetmemesi için, guardian of kings açtı
- sonraki tur board'daki fen creeper'ımı öldürmesi gerekiyordu, black knight açtı
- sonraki tur 2 bırakmıştım, elimde pyroblast vardı, yerde de 3 damage'lık minion'ım vardı. kurtuluş yolu aradım aradım bulamadım, kazandım diye düşünürken, alextrazsa açtı adam 15 oldu.
- sonraki tur yine pyro ile öldürecektim adamı, yine guardian of kings açıp kurtuldu

ve haliyle kazandı.

arenada 2 tane hayvani legendary almasının yanında, o legendary'ler ve heal'ları tam istediği zamanlarda geldi. olacak iş değil...

silkelerler bu oyunu ya.........

az önce bi rogue'a karşı oynadım, deckte 3 tane flamestrike var. 12 kartım kaldı deckte ve hiçbirini çekemedim. ki adam elindekini bütün kartlarını bitirmiş ve 5 tane ufak minion açmıştı board'a. bir flamestrike atsam, 9 hp ile oyunu döndürecektim çok net.
şimdi bi druid'e karşı oynuyorum, ilk çektiğim 4 kartın 3'ü flamestrike.
Mesaj tarihi:
Masticore said:

trump ve arto dışında oyuncu ismi bilmediğimden bir video vardi bulamiyorum yardim edin hele.

Tam ölmek üzereyken deathwing + alex. çekip oyunu alıyordu cocuk...

fixed
innervate + alex :P
this one dude :
http://www.twitch.tv/applejacked/c/3863486
Mesaj tarihi:
Aceace said:

Ya....

Malumunuz legend olmaya çalışıyorum. Kazara arenaya tıkladım. 0-0 mage deckim varmış. Unutmuşum. Deckte fireball-frostbolt yok. 1er tane flamestrike, Arcane intellect, CoC ve poly var. Ama deckteki minionlar harika. Sunclericler, Dark ironlar falan.

4-1 6. Maçım. Boardta 10-15 damaj vurabilecek minionım var. 20 küsür hpdeyim. Topdeck flamestrike ya da herhangi bir removal gelmez ise yeniyorum. Turn 7de de flamestrike gelmedi. Iyi bari kazancam heralde dedim...

Well played çekti.

FROSTBOLT ICELANCE ICELANCE ICELANCE ICELANCE ICELANCE!

Bastım retire. Sokiim arenaya!

ace bugün çıkan trolden de sen varsın galiba asdjndas:
http://www.youtube.com/watch?v=Mse8Xt8jwrE
amaz vs mage maçını izle :D
Mesaj tarihi:
Madcat said:

Masticore said:

trump ve arto dışında oyuncu ismi bilmediğimden bir video vardi bulamiyorum yardim edin hele.

Tam ölmek üzereyken deathwing + alex. çekip oyunu alıyordu cocuk...

fixed
innervate + alex :P
this one dude :
http://www.twitch.tv/applejacked/c/3863486

süper ya şu , mimiklerine kadar şarkıyla senkronize oynuyor cocuk adsaf
Mesaj tarihi:
Madcat said:

Aceace said:

Ya....

Malumunuz legend olmaya çalışıyorum. Kazara arenaya tıkladım. 0-0 mage deckim varmış. Unutmuşum. Deckte fireball-frostbolt yok. 1er tane flamestrike, Arcane intellect, CoC ve poly var. Ama deckteki minionlar harika. Sunclericler, Dark ironlar falan.

4-1 6. Maçım. Boardta 10-15 damaj vurabilecek minionım var. 20 küsür hpdeyim. Topdeck flamestrike ya da herhangi bir removal gelmez ise yeniyorum. Turn 7de de flamestrike gelmedi. Iyi bari kazancam heralde dedim...

Well played çekti.

FROSTBOLT ICELANCE ICELANCE ICELANCE ICELANCE ICELANCE!

Bastım retire. Sokiim arenaya!

ace bugün çıkan trolden de sen varsın galiba asdjndas:
http://www.youtube.com/watch?v=Mse8Xt8jwrE
amaz vs mage maçını izle :D

o deckle karşılaştıydım ben ya. Tam bir puştluk tam bir ipnelik o deck. 30 hpden indiriyo.

Aceace said:

Freeze magein teki 30 hp varken "Well Played" çekti.

Wtf derken boarda 2 Apprentice 1 kobold koyup 2 fireball, 2 frostbolt 2 icelance attı kaybettim.

Şimdi hakkatten wtf?

axedice said:

Oyuna para basmış mıydın?

15lik aldım bi tane. Gerisi arenadan kazandıklarım idi.
Mesaj tarihi:
40 lık deste aldım 3 leg geldi king krush-tirion fording-slyvanas birde murlock geldi epic o gelince leg murlockta geldi set tamamladım diyemi neyse sanslımıyım yoksa kötü mü gelmiş ?
Mesaj tarihi:
ortalama 100 kartta 1 legendary açılıyor. sen 200 kartta 3 açmışsın, ortalamanın üstünde.
oyun gerçekten aşırı pahalı bu arada ya. 6 tane falan legendary için 80 euro, yani 250 lira falan vermek gerekiyor. saçmalık
Mesaj tarihi:
Oyundan çok feci baymış durumdayım. 3-4k dustı bulan direk miracle yapıp yardırıyo. Lan ayıp be...

Rank 1 4 yıldızdan rank 4'e kadar düştüm. Zerre oynayasım kalmadı.
Mesaj tarihi:
Aceace said:

Oyundan çok feci baymış durumdayım. 3-4k dustı bulan direk miracle yapıp yardırıyo. Lan ayıp be...

Rank 1 4 yıldızdan rank 4'e kadar düştüm. Zerre oynayasım kalmadı.

gece 12'de de bu durumdaydın lan. hiç farketmedi mi. Shaman oynayıp, ortanca minionlar ile baskı kurmak lazım sanırım başka türlü olacak iş değil.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...