Tori Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Ahahah arenada alex + black knightlı hedeli deck ne lan. Hep 3-5 galibiyetde bitiyor arenam diye üzülenler arkadaki postu okumadan geçmeyin sdsf.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 sabonis said: inanılmaz ötesi bir arena maçı oynadım. 5 tur boyunca karşımdaki adama ne gerekirse geldi. - heal gerekiyordu kaybetmemesi için, guardian of kings açtı - sonraki tur board'daki fen creeper'ımı öldürmesi gerekiyordu, black knight açtı - sonraki tur 2 bırakmıştım, elimde pyroblast vardı, yerde de 3 damage'lık minion'ım vardı. kurtuluş yolu aradım aradım bulamadım, kazandım diye düşünürken, alextrazsa açtı adam 15 oldu. - sonraki tur yine pyro ile öldürecektim adamı, yine guardian of kings açıp kurtuldu ve haliyle kazandı. arenada 2 tane hayvani legendary almasının yanında, o legendary'ler ve heal'ları tam istediği zamanlarda geldi. olacak iş değil... silkelerler bu oyunu ya......... az önce bi rogue'a karşı oynadım, deckte 3 tane flamestrike var. 12 kartım kaldı deckte ve hiçbirini çekemedim. ki adam elindekini bütün kartlarını bitirmiş ve 5 tane ufak minion açmıştı board'a. bir flamestrike atsam, 9 hp ile oyunu döndürecektim çok net. şimdi bi druid'e karşı oynuyorum, ilk çektiğim 4 kartın 3'ü flamestrike.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 trump ve arto dışında oyuncu ismi bilmediğimden bir video vardi bulamiyorum yardim edin hele. Tam ölmek üzereyken deathwing + alex. çekip oyunu alıyordu cocuk...
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 3200 dust a kiydim iki baba craft ettim ohs
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 ~ bu gözler bunu da gördü bugün. insana bu kadar eziyet edilmez
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Masticore said: trump ve arto dışında oyuncu ismi bilmediğimden bir video vardi bulamiyorum yardim edin hele. Tam ölmek üzereyken deathwing + alex. çekip oyunu alıyordu cocuk... fixed innervate + alex :P this one dude : http://www.twitch.tv/applejacked/c/3863486
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Aceace said: Ya.... Malumunuz legend olmaya çalışıyorum. Kazara arenaya tıkladım. 0-0 mage deckim varmış. Unutmuşum. Deckte fireball-frostbolt yok. 1er tane flamestrike, Arcane intellect, CoC ve poly var. Ama deckteki minionlar harika. Sunclericler, Dark ironlar falan. 4-1 6. Maçım. Boardta 10-15 damaj vurabilecek minionım var. 20 küsür hpdeyim. Topdeck flamestrike ya da herhangi bir removal gelmez ise yeniyorum. Turn 7de de flamestrike gelmedi. Iyi bari kazancam heralde dedim... Well played çekti. FROSTBOLT ICELANCE ICELANCE ICELANCE ICELANCE ICELANCE! Bastım retire. Sokiim arenaya! ace bugün çıkan trolden de sen varsın galiba asdjndas: http://www.youtube.com/watch?v=Mse8Xt8jwrE amaz vs mage maçını izle :D
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Madcat said: Masticore said: trump ve arto dışında oyuncu ismi bilmediğimden bir video vardi bulamiyorum yardim edin hele. Tam ölmek üzereyken deathwing + alex. çekip oyunu alıyordu cocuk... fixed innervate + alex :P this one dude : http://www.twitch.tv/applejacked/c/3863486 süper ya şu , mimiklerine kadar şarkıyla senkronize oynuyor cocuk adsaf
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 applejackedi çok severim ya süper bir adam.
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Şu anda twiçte reynad, trump, massan hafu falan turnuva var 50k kişi izliyor..
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 reynad almış,çok eskiden çekilmiş gerçi eaheaha
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 trumpa yazik oldu. guzel turnuvaydi, bir tek kripp sunmayip oynasa da elense dedim.
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Madcat said: Aceace said: Ya.... Malumunuz legend olmaya çalışıyorum. Kazara arenaya tıkladım. 0-0 mage deckim varmış. Unutmuşum. Deckte fireball-frostbolt yok. 1er tane flamestrike, Arcane intellect, CoC ve poly var. Ama deckteki minionlar harika. Sunclericler, Dark ironlar falan. 4-1 6. Maçım. Boardta 10-15 damaj vurabilecek minionım var. 20 küsür hpdeyim. Topdeck flamestrike ya da herhangi bir removal gelmez ise yeniyorum. Turn 7de de flamestrike gelmedi. Iyi bari kazancam heralde dedim... Well played çekti. FROSTBOLT ICELANCE ICELANCE ICELANCE ICELANCE ICELANCE! Bastım retire. Sokiim arenaya! ace bugün çıkan trolden de sen varsın galiba asdjndas: http://www.youtube.com/watch?v=Mse8Xt8jwrE amaz vs mage maçını izle :D o deckle karşılaştıydım ben ya. Tam bir puştluk tam bir ipnelik o deck. 30 hpden indiriyo. Aceace said: Freeze magein teki 30 hp varken "Well Played" çekti. Wtf derken boarda 2 Apprentice 1 kobold koyup 2 fireball, 2 frostbolt 2 icelance attı kaybettim. Şimdi hakkatten wtf? axedice said: Oyuna para basmış mıydın? 15lik aldım bi tane. Gerisi arenadan kazandıklarım idi.
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 amaz çok sanssız ya hep böleleri buluyo bunu
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 afferin batuhan sadfa http://www.youtube.com/watch?v=IKcfmCymt8Q
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 12 yaptım arena'da. gelen reward: 240 gold, Gold Blizzard, Gold Mirror Entity... ABV Blizz...
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 40 lık deste aldım 3 leg geldi king krush-tirion fording-slyvanas birde murlock geldi epic o gelince leg murlockta geldi set tamamladım diyemi neyse sanslımıyım yoksa kötü mü gelmiş ?
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 king krush hariç iyi digeri de set tamamlanınca geliyo daha iyi cıkabilirmiş pek tabi 3 az gibi geldi bana :p
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 ortalama 100 kartta 1 legendary açılıyor. sen 200 kartta 3 açmışsın, ortalamanın üstünde. oyun gerçekten aşırı pahalı bu arada ya. 6 tane falan legendary için 80 euro, yani 250 lira falan vermek gerekiyor. saçmalık
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Zikko said: afferin batuhan sadfa http://www.youtube.com/watch?v=IKcfmCymt8Q asfsafas sondakinin yaşadığı o son 1 mana geyiği askfaskf allah kahretsin ya
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Oyundan çok feci baymış durumdayım. 3-4k dustı bulan direk miracle yapıp yardırıyo. Lan ayıp be... Rank 1 4 yıldızdan rank 4'e kadar düştüm. Zerre oynayasım kalmadı.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Aceace said: Oyundan çok feci baymış durumdayım. 3-4k dustı bulan direk miracle yapıp yardırıyo. Lan ayıp be... Rank 1 4 yıldızdan rank 4'e kadar düştüm. Zerre oynayasım kalmadı. gece 12'de de bu durumdaydın lan. hiç farketmedi mi. Shaman oynayıp, ortanca minionlar ile baskı kurmak lazım sanırım başka türlü olacak iş değil.
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Oyunun temel mantığı zaten hayal kırıklığı yaratıp milleti pack satın almaya itmek. Umarım bunun gazına gelip para verecek eziklerden değilsinizdir..
Öne çıkan mesajlar