BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 priesta karşı olay board controlu surekli elde tutmak bi saniye kaybedersen ehallaya heallaya oyundan sogutuyo cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 hunterlar falan varken priestları nasıl dert ediyorsunuz anlamıyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 http://www.hearthpwn.com/decks/42852-wombocombo-rogue beni kimse siklemedi ama ben bir daha yaziyim cok güzel deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 30 yeni kart.. gitti yörolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 ahmedinejad said: hunterlar falan varken priestları nasıl dert ediyorsunuz anlamıyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 http://i.imgur.com/emUolhX.jpg şu deckle 12 yaptım.(Yapılabilir gayet , cok güzel picklerim).Komik olan 0-2 ile başladım. İnsan cildiriyor ya,kendini sorguluyon diyorum yok olamaz ya en azından 3 win yapılabilir bu kadar kotu olamaz picklerim ya da kötü olamam ama sonra 12 bitti beklemiyodum hearthstone= barbut abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 ya tööööööööbbbbbbbbbeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 7 turda 3 kere multi-shot atıyor üstüne, 2 kere unleash timberwolf kombosu yapıyor rakip..... sinirden titredim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 ya millet druid oynuyor arena'da ancient of lore ancient of war geliyor ustune 2 tane innorvate geliyor 3. turnde basiyor lore'u harcadigi kart kadar kart geri alıyor eline vs vs.. biz oynarız 1 tane epic gelmez ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 fakirler yaşadınız yine.. 4 match yaptim 4 win gercekten hizli said: TIPS: Try to muligan for non-charge minions, for example a perfect start would be having either voidwalkers, flame imps, argent squires and even leper gnomes are a good start! http://www.hearthpwn.com/decks/43219-diamond-legendary-warlock leeroy yerine Doomguard veya Argent Commander koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 az önce yenildim bu decke. blizzardlı mage falan alır bunu rahat bir de hunterlara tam ekmek değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 mage alamaz yavas kalir hunter'a birşey diyemem gelmedi karşıma ama ona göre dikkatli oynuyacaksın. edıt: valla hunter'i da harcadim tek sansi baslar baslamaz trap atmasi diye düsünüyorum . Zaten oyun 6 turn de bitiyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 hunter aliyor bazen evet ama kimi almiyor ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 sırf şuna karşı mage deck yapıcam frost novalı falan. 2 oldu karşımda ayar etti beni. swipe falan da gelmiyor bir türlü ele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Mantığı normal warlock aggrolarla aynı zaten kartlar farklı biraz. Aggro vs aggroda büyük ölçüde drawa bakıyor zaten board controlü alan yürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 o deckin leeroysuz halini yaptim, ranked olmayan 6 oyun attim 5 win. simdi ranked deniycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 oyunu bozdu deck. karsimda druid 10 dakkadir oynamiyo. what to do what to do diyip duruyo. mal gibi bekliyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 dc yemis olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 yok, adam geri geldi boarddaki minionlari oynayamadi, class skill basti suresi doldu bi anda. anlamadim tam olarak. adam mi dc oldu da geri geldi nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Bug o oluyor o tip şeyler oyun askıda kalıyor falan mecbur çıkıyorsun iki tarafta lose yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Marty said: oyunu bozdu deck. karsimda druid 10 dakkadir oynamiyo. what to do what to do diyip duruyo. mal gibi bekliyorum ben de. o ben olabilirim ha. çıkıp girdim win yazdı ama bana dsgnklsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 bitirdik o oyunu. deckle 14 den 12 ye cok hizli cikis yaptim 3 win 1 lose. simdilik biraktim. sonra daha denerim ama cok keyifliymis. hellfire ne alaka falan diye dusunmustum de acaip islevselmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Aggro deckte abes gibi duruyor hellfireda bende düşünüyorum en azından bi tane atmayı. Karşı beklemiyor çünkü biraz ekstra hasar alıp boardu temizlemek avantajlı olur gibi baya. Yalnız baktımda decke elven archer, leper gnome ve arcane golemler yerine young priestess, argent commander ve doomguardda iyi gider gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 yok hiç dokanma.. belki archer cikabilir onun yerine ne bileyim şu silence veren baykuş konabilir ya da black knight gibi direk önünü açan kart taunt'a karşı... ama diğer kartlara pek dokanma çünkü 4-5. turn oyun bitebiliyor. leeroy'um yok mesela yerine doomguard koydum bende o bile sıkıntı oluyor biraz. commander'da 6 mana diye koymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 leeroy yerine argent, tek golemi cikarip onun yerine de ooze koydum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Draw olması gerekmiyor mu yada draw yok mu? http://www.youtube.com/watch?v=l11Sb8pUcuw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar