Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 abi sylvanasla cok guzel trollenir dsfhusdf
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Madcat said: deaththrattle`i dusunmedim ben tabi ama hani leeroy combosunda turn sonunda tekrar geri geliyorsa diye dusundum o zaman bisiler yapilabilir. Leeroy, Windspeaker ve Rebirth (10 mana) 24 damage.
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Bi turn önceden Sylvanas'ı koyup, Rivendare ile birlikte iki kere öldürürsen 4 tane mind control ve hala Sylvanas'ın oluyor. Korkma, titre.
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 ne zaman geliyor bu deck ya domine etçek heralde
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 onceki turn sylvanas sonraki turn ancestral healing attack 5 damage, black knight(mc) rebirth(mc). zaaa
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Sorieno said: Madcat said: deaththrattle`i dusunmedim ben tabi ama hani leeroy combosunda turn sonunda tekrar geri geliyorsa diye dusundum o zaman bisiler yapilabilir. Leeroy, Windspeaker ve Rebirth (10 mana) 24 damage. rebirth turn sonu calisir gibi geliyor bana. ayrica windspeakera gerek yok windfury var. 8 mana
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 At the end of the turn demiyor ya. Direkt gelmesi lazım.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Sorieno said: Bi turn önceden Sylvanas'ı koyup, Rivendare ile birlikte iki kere öldürürsen 4 tane mind control ve hala Sylvanas'ın oluyor. Korkma, titre. iki kere öldüremezsin bu yeni kartla. ancestral + yeni kart ile 2 kere öldürebilirsin ancak. ayrıca evet end of turn falan demiyor.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 ha 2 kopya da elindeyse olur tabii ki
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 ragnarosu atip turn sonunda 8 vurmasi daha sonra olup reslenmesi sonra bi daha vurmasi tarzi bug olabilir sdfsdf
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Madcat said: habire bunu dionuz da silence'ı olan yok mu hiç dsfg Abi 2 tane silence lazım ki genelde herkes zaten topu topu 2 tane kullandığından aynı anda 2sinin birden olması çok zor. Doomsayerı silencelasan Tiriyonla başa çıkmak zorunda. Tiriyonu silencelasa doomsayera abanmak zorunda ki bu da en az 7 damagei tanklaması demek. Bu da genellikle bana gereken zamanı sağlamış oluyor. Yeni kart ile ilgili teamliquidde şunu gördüm. With Cairne: 2 mana Yeti. With Sylvanas: 2 mana Mind Control With Leeroy: 6 damage Mind Blast / Shadowstep With Argent Commander: Eviscerate On opponent's minion: 2 mana Silence On opponent's Anub'ar Ambusher: 2 mana Sap..... Ohaaaaa dedim. Süprüz yumurta gibi lan. Her şeyi yapıyo. baron rivendelle beraber kullanırsan hele resmen boku çıkar.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 niye silence ki? divine shield ile döner mesela minionlar
Narius Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Sonradan atılan bufflar için demişler. Güzel kart ama slyvanasla baya broken.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 bu arada battlecry'lı olarak buff alanlara silence olur evet. mesela twilight drake.
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Aceace said: Madcat said: habire bunu dionuz da silence'ı olan yok mu hiç dsfg Abi 2 tane silence lazım ki genelde herkes zaten topu topu 2 tane kullandığından aynı anda 2sinin birden olması çok zor. Doomsayerı silencelasan Tiriyonla başa çıkmak zorunda. Tiriyonu silencelasa doomsayera abanmak zorunda ki bu da en az 7 damagei tanklaması demek. Bu da genellikle bana gereken zamanı sağlamış oluyor. Yeni kart ile ilgili teamliquidde şunu gördüm. With Cairne: 2 mana Yeti. With Sylvanas: 2 mana Mind Control With Leeroy: 6 damage Mind Blast / Shadowstep With Argent Commander: Eviscerate On opponent's minion: 2 mana Silence On opponent's Anub'ar Ambusher: 2 mana Sap..... Ohaaaaa dedim. Süprüz yumurta gibi lan. Her şeyi yapıyo. baron rivendelle beraber kullanırsan hele resmen boku çıkar. 2 tane silencim olsa bile kullanmam ki tyrionu silencelamak yeterli. boardu clearlasin ona yapcak bisi yok
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 ben doomslayer olayını hala çözemedim neden bu kadar abarttınız
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 1 turnde boardda ne varsa adama vurup tyrion doomslayer atinca boardu temizleyip 5=3 silah cikarmasi. 2 kart kombosu iste. goren de miracle rogue izlememis sancak sdfhdsf adamlar neler yapiyor haci.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 niye böyle dengesiz kartlar yapıp tüm oyunu leeroy'un falan üstüne kuruyorlar onu anlamadım ben.
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Ya biraz dust birikti de, direk faceless manipulator craftla beklediğin kabahat diyorlar, ben de giant craftlıyım diyorum, what do guise?
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 handlock mu oynuyon? leeroyun var mi? handlocksa baska ne giantin var?
Narius Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Handlock için diyorsan eksik kartla pek oynanmıyor ama giantlar önemli baya giantlardan başla bence.
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 miracle rogue destesi yaptım oyundan daha fazla zevk almaya başladım
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Evet handlock, molten ve sea giant var birer tane. Biriktirip thalnos mı yapsam, nasolsa bütün destelere kafadan giriyor sonra keşke bunun yerine şunu craftlasaydım falan da demiyorsun :p edit: Leeroy var, shadowflame falan warlock kartları var evet.
Öne çıkan mesajlar