Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oha.

Ohaaa.

Yarım saat kadar önce control warrior umun baltasını duvara asma noktasına getirdi druid in biri.

Destemde Slam, Acolyte of Pain, Azure Drake vs kart çektiren tonla kart var zaten; adam da sadece karşıya kart çektirme üzerine kurmuş desteyi.

2 kart çektiren murloc tan iki tane, naturalize dan 2 tane, bir de o murlocları 2 manalık ve 4 manalık pandalarla kombine etmeler filan, fatigue dmg ile dövdü adam beni.

Şaşırdım.
Mesaj tarihi:
quixef said:

Oha.

Ohaaa.

Yarım saat kadar önce control warrior umun baltasını duvara asma noktasına getirdi druid in biri.

Destemde Slam, Acolyte of Pain, Azure Drake vs kart çektiren tonla kart var zaten; adam da sadece karşıya kart çektirme üzerine kurmuş desteyi.

2 kart çektiren murloc tan iki tane, naturalize dan 2 tane, bir de o murlocları 2 manalık ve 4 manalık pandalarla kombine etmeler filan, fatigue dmg ile dövdü adam beni.

Şaşırdım.

Handlock ve miraclea karşı kart yaktırtmak amacıyla yapmıştır. Kritik kartlar yanarsa orada bitebiliyor oyun.
Mesaj tarihi:
Bugün bir druid geldi.

Sırf benim gördüğüm cenarius, ragnaros, black knight, thalnos, 2x ancient of lore, 2x ancient of var, 2x starfall, 2x keeper falan full deck complete herif, hearthstoneu hacklemiş öyle yapmış desteyi.

Benim priest deckde bir tane cairne var, onun dışında epic kart bile yok, 3-4 tane rare var falan. O kadar mütevazi bir deck, hiç doğru düzgün priestle oynamadım craftlamadım birşey yapmadım.

2 tane mindcontrolle abuk sabuk hpli ancientları aldım, 4-30dan 12 hpyle mi ne ben kazandım sdfds.

Priest kartı kurtu olmayan, oyuna para yatırmayan veya betadan beri daily yapıp pack açmamış bir adam için en iyi class bana kalırsa.
Mesaj tarihi:
Priest'in kartlarının nerdeyse tamamı situational. Daha da kötüsü bir yerde işe yarayan bi yerde hiç yaramıyo. Sallıyorum

Blademaster-Circle kombosu zoo'ya karşı hiç bir işe yaramıyo. Auchenai şart.
E kontrol'e karşı oynarken auch-Circle kombosu hiç bir işe yaramıyo. Bu sefer de Blademaster şart.

Circle tek başına berbat.
Auchenai tek başına eh.
Blademaster tek başına eh.
Wild pyro earlyde clear amaçlı kullanılıyo. Ama onu yapmak için bile kombo mombo bişiler lazım.

Winrate olarak:

1. Warlock_icon Warlock
52.35%
46388 Games
2. Druid_icon Druid
51.54%
30215 Games
3. Hunter_icon Hunter
50.72%
36980 Games
4. Shaman_icon Shaman
50.36%
25583 Games
5. Warrior_icon Warrior
50.09%
26629 Games
6. Paladin_icon Paladin
49.12%
21174 Games
7. Rogue_icon Rogue
49.10%
17319 Games
8. Mage_icon Mage
47.78%
26991 Games
9. Priest_icon Priest
43.67%
18371 Games

Şunu kabul ediyorum. Bu oranın bu kadar düşük olması bi fikri olmadan priest oynamaya çalışanlarla da alakalı. Ama %43 gerçekten çok düşük.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...