Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #5

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

Osirix said:

legendarysiz epicsiz warlock ile shamanın

- gruulunu siphon soul yapmak
- alexstrazsasını shadowbolt+soulfirelamak
- ragnarosunu azure drake'e power overwhelming yapıp yedirtmek
- doomhammerını oozelamak ve 2 hp kala kazanmak

gibi bir his yok bu oyunda

benim karsima warrior geldi,
thalnos
cairne
alexstrazsa
ragnaros
baron geddon
hellscream atti adam

poly fireball falan yetmedi en son enrage olmus hellscream kirdi agzimi.
alexstrazsa 15 e indirmeseydi hpyi belki kurtarirdim
Sosyal ağlarda paylaş

EagleEye said:

Diğer tüm kartları dust haline getirip sadece bir class için sağlam deck yapmak mantıklımı?

eğer dailyleri default kartlarla da yaparım diosan mantıklı.
ama dailyde hiç oynamadığın druid rogue falan gelirse elinde olmayan class kartlarıyla kazanman zora girdiği için delirebilion :D

bütün kartları silip 1 class yapma işini amerikan serverında falan yapabilirsin istersen.
0 dan başla günlük dailyleri yap falan her şeyi de et rush lock flaan kur.
Sosyal ağlarda paylaş

EagleEye said:

Diğer tüm kartları dust haline getirip sadece bir class için sağlam deck yapmak mantıklımı?

amacının ne olduğuna bakar
amacım legendary bi deck yapıcamsa yapılabilir
ama ilk asamada bence gold kartları dustlayıp en acil kartları yapmak sonra yavas yavas decki buyutmek tercih edilebilir

sonucta kart sende olsada olmasada cıkma sansı aynı
gold kartlarında aciliyeti olmadıgını dusunursen dustla kur deckini
hesabını kitabını yap tabe once butun deckleri bozup sonra duzgun bi deck kuramamakta var
Sosyal ağlarda paylaş

Mage şu anda oyunun en kötü classı.

Ya delircem. Belki bir kısmınız biliyosunuzdur bir aralar stream yapıyordum. Zamanım vardı. Arkadaşlarım istiyordu falan. Neyi neden yaptığımı anlata anlata stream yapıyordum. Gel gelelim o streamlerde hiç bir zaman epik şeyler olmuyordu. Gayet düz, yavan maçlardı.

Az önce Onyxia ve veletlerinin olduğu boarda önce mind control tech sonrasında holy nova çaktım. Taze taze onyxiam oldu :D Evet %15 falan yani. Maçın devamında Mind Control ile ele geçirdiğim silencelı ysera brawl'dan kurtuldu.

Oyunun sonu... İkimizde fatigue damage yemeye başlamışız.. Adamda 2 kart var. Benim elimdeki tek kart Thoughtsteal. Malygos koydu. (Bir warrior neden malygos kullanır bir fikrim yok.) Benim ise silencelı Yseram, mal mal izleyen watcherım var. Adamın elindeki o son kartı BRAWL!!!!!

Brawl'dan sağ kalan Watcher :D:D:D Karşılıklı fatigue yedik yedik. Adam benden bir önceki turn öldü. 8 Fatigue damage yiyerek. Peşine ben ölecem kazandım oyunu :D:D:D Yanaklarım ağrıdı gülmekten. ajshfjhsdfkasd

Ama nalet olsun vodu falan yok. Şansıma tüküreyim yaa...
Sosyal ağlarda paylaş

GONDARCENGIZ said:

baba bana link atıcan,bende 2 pyro ot bok püsür varda,en op deck varsa bildiğiniz atında tokatlim,artık zorlanmaya başladım :/ bu hunter ipneleri beni canımdan bezdirdi asdasd

Hacı yanlış anlama ama söylüyorum anlatamıyorum. Mage şu anda aşırı derecede güçsüz. Yetersiz. Kötü. Op değil Up. Arenanın en iyi classı olabilir ancak Constructed'ta son derece başarısız. Mage oynayarak ilerlemek cidden zor. Çünkü kötü.

illa OP olcam diyosan midrange hunter yap.
Sosyal ağlarda paylaş

Hunter için en kolaylardan mage ya tek avantajı highmanei poly yapabilmesi ve water elementalin kill commande ölmemesi. Secret falan demişinizde secret kıran tek class hunter ve magein çoğu secretı etkisiz huntera. 2 pyro falan hiç bel bağlancak şey değil o turne kadar hunter alır zaten bütün decki eline.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...