Marty Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Osirix said: legendarysiz epicsiz warlock ile shamanın - gruulunu siphon soul yapmak - alexstrazsasını shadowbolt+soulfirelamak - ragnarosunu azure drake'e power overwhelming yapıp yedirtmek - doomhammerını oozelamak ve 2 hp kala kazanmak gibi bir his yok bu oyunda benim karsima warrior geldi, thalnos cairne alexstrazsa ragnaros baron geddon hellscream atti adam poly fireball falan yetmedi en son enrage olmus hellscream kirdi agzimi. alexstrazsa 15 e indirmeseydi hpyi belki kurtarirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 sıkılıyosun bi müddet sonra EagleEye said: Diğer tüm kartları dust haline getirip sadece bir class için sağlam deck yapmak mantıklımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Diablo'nun ikinci paketini alıp pack kodunu kullanmayan var mı aranızda? Bu yazı kadar ufak bir ihtimal olsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 EagleEye said: Diğer tüm kartları dust haline getirip sadece bir class için sağlam deck yapmak mantıklımı? eğer dailyleri default kartlarla da yaparım diosan mantıklı. ama dailyde hiç oynamadığın druid rogue falan gelirse elinde olmayan class kartlarıyla kazanman zora girdiği için delirebilion :D bütün kartları silip 1 class yapma işini amerikan serverında falan yapabilirsin istersen. 0 dan başla günlük dailyleri yap falan her şeyi de et rush lock flaan kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 EagleEye said: Diğer tüm kartları dust haline getirip sadece bir class için sağlam deck yapmak mantıklımı? Öyle böyle mantıksız değil hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 ranked rewardları neci bunun. rank20 den aşşa inersen kart diyor. her ranka göre ayrı ödül var mı? yoksa farketmiyor mu? 15 oldum. ona göre takılayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 kanka şuanda 2 tane ödül var 1 tanesi 10 gün sonra sezon bittiğinde 20 ve aşağısı rankte olanlara yeni bir card back, ikincisi legend olanlara anında verilen card back. başka bişi yok yani raat ol geniş takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 ok. o zaman ben hunter ve rogue oynamaktan sıkıldım. az da druid öğreneyim. epic card çıktı druide heveslendim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 ne geldi force of nature? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Ancient of lore çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 EagleEye said: Diğer tüm kartları dust haline getirip sadece bir class için sağlam deck yapmak mantıklımı? amacının ne olduğuna bakar amacım legendary bi deck yapıcamsa yapılabilir ama ilk asamada bence gold kartları dustlayıp en acil kartları yapmak sonra yavas yavas decki buyutmek tercih edilebilir sonucta kart sende olsada olmasada cıkma sansı aynı gold kartlarında aciliyeti olmadıgını dusunursen dustla kur deckini hesabını kitabını yap tabe once butun deckleri bozup sonra duzgun bi deck kuramamakta var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 bana şöyle op bi mage deck önersenize abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mage şu anda oyunun en kötü classı. Ya delircem. Belki bir kısmınız biliyosunuzdur bir aralar stream yapıyordum. Zamanım vardı. Arkadaşlarım istiyordu falan. Neyi neden yaptığımı anlata anlata stream yapıyordum. Gel gelelim o streamlerde hiç bir zaman epik şeyler olmuyordu. Gayet düz, yavan maçlardı. Az önce Onyxia ve veletlerinin olduğu boarda önce mind control tech sonrasında holy nova çaktım. Taze taze onyxiam oldu :D Evet %15 falan yani. Maçın devamında Mind Control ile ele geçirdiğim silencelı ysera brawl'dan kurtuldu. Oyunun sonu... İkimizde fatigue damage yemeye başlamışız.. Adamda 2 kart var. Benim elimdeki tek kart Thoughtsteal. Malygos koydu. (Bir warrior neden malygos kullanır bir fikrim yok.) Benim ise silencelı Yseram, mal mal izleyen watcherım var. Adamın elindeki o son kartı BRAWL!!!!! Brawl'dan sağ kalan Watcher :D:D:D Karşılıklı fatigue yedik yedik. Adam benden bir önceki turn öldü. 8 Fatigue damage yiyerek. Peşine ben ölecem kazandım oyunu :D:D:D Yanaklarım ağrıdı gülmekten. ajshfjhsdfkasd Ama nalet olsun vodu falan yok. Şansıma tüküreyim yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 GONDARCENGIZ said: bana şöyle op bi mage deck önersenize abi Bol secret'lı offensive deck var. Ranked'ta sık sık gelir oldu. Onu kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 baba bana link atıcan,bende 2 pyro ot bok püsür varda,en op deck varsa bildiğiniz atında tokatlim,artık zorlanmaya başladım :/ bu hunter ipneleri beni canımdan bezdirdi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Galiba leeroy craft edicem mecburum yerini baaska birsey dolduramiyor her deck'e giriyor kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 inyormaynd said: GONDARCENGIZ said: bana şöyle op bi mage deck önersenize abi Bol secret'lı offensive deck var. Ranked'ta sık sık gelir oldu. Onu kullan. Al bunu yap. Aggro ve aggrolarin onunu kesmede de fena degil http://www.hearthpwn.com/decks/45368-icy-winds-if-you-cant-beat-em-join-em Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Masticore said: Galiba leeroy craft edicem mecburum yerini baaska birsey dolduramiyor her deck'e giriyor kendisi Leeroy candır. Affetmeden craft'la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 GONDARCENGIZ said: baba bana link atıcan,bende 2 pyro ot bok püsür varda,en op deck varsa bildiğiniz atında tokatlim,artık zorlanmaya başladım :/ bu hunter ipneleri beni canımdan bezdirdi asdasd Hacı yanlış anlama ama söylüyorum anlatamıyorum. Mage şu anda aşırı derecede güçsüz. Yetersiz. Kötü. Op değil Up. Arenanın en iyi classı olabilir ancak Constructed'ta son derece başarısız. Mage oynayarak ilerlemek cidden zor. Çünkü kötü. illa OP olcam diyosan midrange hunter yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 abi darkside geçmicem hunter oynamıcam,mage seviyorum,druid işine girebilirim belki 750 dust var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Counterspelli falan secret deckiyle Hunter alınır aslında. Water elemental baya op bi minion Hunter mark olmadıgı sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 hunter alınıyo abi aslında rahat,2pyro son 2 el elinde olursa,ama güzel gelmesse yok yani şansın tokatlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mage'in 3 minion var secretlarla etkileşim icine giren. Onları koyacan desteye. Biri başlangıç icin 1/2 lik sanırım. Sonra turn sonunda secret varsa 2/2 alan var o da baya iyi. Bunlar oldugu sürece counterspelle falan hayatta da tutarsın. Alınır rahat Hunter. Ama diger classlari bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 inyormaynd said: Masticore said: Galiba leeroy craft edicem mecburum yerini baaska birsey dolduramiyor her deck'e giriyor kendisi Leeroy candır. Affetmeden craft'la. Yeni kartlari bekliyorum , kendimi zor zaptediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Hunter için en kolaylardan mage ya tek avantajı highmanei poly yapabilmesi ve water elementalin kill commande ölmemesi. Secret falan demişinizde secret kıran tek class hunter ve magein çoğu secretı etkisiz huntera. 2 pyro falan hiç bel bağlancak şey değil o turne kadar hunter alır zaten bütün decki eline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar