xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Merhabalar aktif olarak spotify kullanıyorum ama tam bir para tuzağı gibi davrandıkları, playlistler kendi hatalarından dolayı ödenmeyen aylık ücret yüzünden uçup gittiği için, aynı anda hem evde hem telefonda açamadığım için değiştirmek istiyorum. Music unlimited ps4 te de çalıştığı için cazip geliyor fakat spotify a göre muzik arşivi hakkında bilgim yok. Kullanan var mı yada başka program tavsiyesi vs.. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Nasıl ya playlistler silinebiliyor mu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 bende daha hiçbişi silinmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 ikisini de kullan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 deezer var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 ipod classice müzik atma olayı olan servis var mı offline ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 silinmemesi gerekli playlistlerin ya tek olayı playlist zaten, *edik:premium almadım ama free olarak bi problem yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Nasil ya? Parasini aylardir odemiyorum ben Deezer'a gectigimden ama playlistler duruyor. Ayni anda da 3 alette calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Çalmıyor abi işte playlistlerde anında uçtu parayı çekeneyince. O yüzden böyle bir konu açmak zorunda kaldım. iPod classice import olayı :)? Var mıdır yapan servis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Spotify'in internet sitesinde "Çalma Listelerini Geri Getir" diye bir seçenek var. Silinen playlistlerin hepsi orada duruyor. Orayı bir dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Spotify' ı 3 ayrı makinada kullanıyorum (max 3 zaten), ve şimdiye kadar tek bir sorun yaşamadım abi. Zaten Tixati ve Spotify (thanks to Gerge for both) şimdiye kadar hiç sıkıntı çıkarmayan iki program diyebilirim. Kusursuz herşeyiyle ya. Bazı sanatçılar yok (AC DC örneğin) onun dışında çok iyi valla. Sigara parası lan nedir. İlginç yani sorun yaşaman, sıcak bir duş al. Edit: Ayrıca yeni arayüz başarılı gayet (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Hep diyorum size MOG diyorum 10 numara ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 karta para yüklemediğimden her ay ödeme sıkıntısı çıkıyor. hiç de bir şey olmadı. ilk çıktığından beri kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 XX said: Hep diyorum size MOG diyorum 10 numara ya 4 gün sonra diyemiycen http://techland.time.com/2014/01/21/so-long-mog/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Sanirim mog un artik beats music oldugunu isminin dememe gerek yok link atmissin sonucta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Benim de bu sabah 1 tane playlist boş gözüküyordu. Demin baktım spotify dan kaldırmışlar albümü. Canları sağolsun. Tablet, pc, telefonda aynı anda kullanabiliyorum, yeni arayüz de güzel değişiklik iyidir. Hala en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Selam spotfy premium var, bilgisayarda çalarken aynı anda telefonumda dinleyemiyorum. normal dimi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Degil iste kanmayin bunlara beats music akiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 cenx said: Selam spotfy premium var, bilgisayarda çalarken aynı anda telefonumda dinleyemiyorum. normal dimi bu? Değil abi yani sorun sende olmasa bile saçmaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 online olarak tek cihazmış ama offline olarak çalabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Adında Beats geçen hiç bir şeyi kullanmam ben ama bizde dadece Spotify ve Deezer çalışıyor zaten. Bir de kişisel kullanım için bunlar, aynı anda iki yerde de müzik çalmaması normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 GERGE said: Bir de kişisel kullanım için bunlar, aynı anda iki yerde de müzik çalmaması normal. değil abi parasını vermiyor muyuz, hanımla aynı anda farklı yerlerde dinleyememek nedir? Neyse geçtim itunes match'e + radio, akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Sozlesmesi var; kisisel kullanim icin ayda 10TL veriyoruz iste, 3 alete yuklemeye izin veriyor o da. Karin da kullanmak istiyorsa bir 10TL de o erecek. iTunes'unku radyo, farkli o. Rdio alin istiyorsan, aile paketi var onun, daha pahali tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 xlaidehlevar said: GERGE said: Bir de kişisel kullanım için bunlar, aynı anda iki yerde de müzik çalmaması normal. değil abi parasını vermiyor muyuz, hanımla aynı anda farklı yerlerde dinleyememek nedir? Neyse geçtim itunes match'e + radio, akıyor Ahahahshahaha bu nasi mantik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 10 tl = muzik + masaj + duj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar