_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 beyler bakmayın ayıp var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 bi önceki sayfanın sonuna bakın beyler çok iyi vidyo var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Sakın açmayın, dedeler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 natıdiyarda püfür püfür yurdum matbaacısının elinin teri kokuyo.diyar,efsun,lakin,namevt sdfs diyar güzel kız ismi olurmuş yanlız ya.söylemesi zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Herifler kitapta olmayan bölüm çekiyor.Bu kadar hızlı gitmelerine ne gerek vardı,kitaplarla en az iki sezon daha çıkardı,bizde yeni kitabı okurduk.Şimdi yazar kitabı kesin snaryoya uydurmaya çabalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Müslümanlar gibisiniz ake, "kuranda böyle yazıyor ama!" gibi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Bi bitmediniz kitapçılar. Kitabı yazan adamın sesi çıkmıyor, siz ne kastınız bu kadar yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 yoo hep konusuyoruz biz Georgela, baya sikayetci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Starkların derdide bitmiyor arkadaş. kitapta olup dizide olmayan ne merak ettim? Yada kitapta olmayıp dizide olan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Kitapta Night's King'in bebeği dönüştürmesi falan yoktu diyelim Oldu olacak Aegon Targaryen'i falan da getirsinler artık, kitap fark etmeden ilerliyorlar nasılsa kalsjfsalkda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Ya da Catelyn dönsün artık yeter mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Bir şey sorucam kitapta olmayan şeylere girebildiklerine göre artık biz de kitapta olan henüz yaşanmamış şeylerden bahsedebiliyor muyuz Mantıken emin olamadım şimdi akjfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 adam subliminal spo verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 yok moeuk okadarda saçmalamazlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Rave Abi ama Tywin'in ölümünde çok büyük saçmalayacaklar gibi geliyor, Shae'yi göstermezlerse rezalet mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 spoilera rave yazinca rave acsin baskasi acmadin mi demek oluyor? ben actim cunku. olcegini bilmiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 tam kesin biri bunu açıp spoiler yer diye düşündüydüm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 ulan iyii artık yiyebilceğim spo kalmadı. yoksa zaugna çok küfür yemişti. ha ama başkalarından yiyecek sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 ahaha sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 bi an kitap konusundayım sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Bolumle ilgili tek soyleyeceyim: Hodor a kalkan eller kirilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 tiLi said: spoilera rave yazinca rave acsin baskasi acmadin mi demek oluyor? ben actim cunku. olcegini bilmiyodum valar morghulis =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 yoo biliyodun ben yazmıştım sana daha önce yalancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Hahaha kitapları ve bütün dedikoduları okudum ama topicdeki diziciler vs kitapçılar savaşı da teori okumak kadar zevkli. Dizideki değişikliklerle hiç problemim yok ama casti artırsalar keşke. HBO öteki sikko dizileri kaldırıp kaynağı buraya yönlendirsin. Ha bir de ibne Oberyn istemiyoruz. Son sayfada ağır spoiler gelmiş gözyaşları dinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar