Densiz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 haritanın sonuna zorlayıp dağlara çıkmayın. Ayakta ölüsün dedi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Kürek yaptım, şehrin yanındaki ormalığa zula kurdum, INTO THE WILD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 serverlar wow un yada archeage in ilk çıktığı gün gibi oldu EU da High dan aşşa bulamadım girmeye çalıştım 3 saat dedi Bitch please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Harita http://www.myh1z1.com/ Tip: Pixel quality'i maxa cekerseniz gece karanlık sorunsalı az da olsa düzeliyor, low ve medium'da zifiri karanlık oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 höeh be. saat 2, hala 60 kişilik sıra falan var vış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Yeni patch; 1) Loot - more of it. 2) Hunger / Thirst - slower drain rate. 3) Server frame rates - still an issue and we're working hard on it. 4) G29 issue - our platform team thinks they have a fix for the rest of these incoming. 5) Numerous battle royale fixes (note we are not deducting tickets right now and won't tell we're happy with it). Patch later in the day / Early evening (sorry for the bad patch times but we feel it's better to do it fast this first week at the expense of better patching times.. mostly because better patching times means late night and our developers are already pulling 18 hour days.). Smed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 ve o kadar maceranın sonunda ölümüm gerçekleşti. 3 kişilik bi gruba yakalandım, çok uzun süre kovaladılar, açlık boy göstermeye başlayınca ufaktan vur kaçlar yapmaya başladım. bi süre sonra hava karardı, diğer 2'si galiba öndekini kaybetti, ben de biraz daha koştum, teke tek kalmışken mücadele edeyim dedim, baltayla 1 vurdum 2 vurdum 3 vurdum, o da vurdu, ben öldüm :/ backpackim vardı ona üzülürüm bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 patch in türkçe meali nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 daha fazla loot daha yavaş açlık-susuzluk ihtiyacı mühim olanlar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 yama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 moriarty said: yama nerde kaldin abi iknaya gelmedin oyunu alalim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 ikinci günden hack programı çıkartmışlar. aimbot/uçma/speed hack. said: This is a situation we are extremely on top of. When we first launch we get a good survey of what people want to do.. we watch them do it, then we ban them into the nether world of scumbaggery they belong in. You'll be seeing us ban and shut down the few things we see on a regular and very rapid response basis. What we have is extremely robust in terms of detection and prevention. Now that we started with detection, you'll be seeing the prevention go nuclear. Smed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Hack hızlı çıktı diye şaşırmaya gerek yok. Adamlar oturup oyuna özel sıfırdan yapmıyor diye biliyorum. Önemli olan hack işine nasıl çözüm buldukları hack den ziyade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 F2P mi olacak bu releasede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Evet f2p olacak ama p2p server da olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 hack işinin çözümü yok ancak hızlı reaksiyon vererek kullananları banlarsın 30 tl oyunda, F2P release'de gl with that. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 bu patch geldi mi? halan hızlı gidiyor benim yemek ve su. Patch gelmediyse eğer E ye bastığındaki fps düşüşü nasıl düzeldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 u cant explain that Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 ilk crash ımı yedim. çevrede silahlı adamlar vardı. Benimde üstümde silah hariç herşey vardı. Birisinin silahını kapmaya çalışırken crash yedik. Umarım ölmemişimdir bir tanesi baya yakındı. bozuk oyun gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 ya ben inventory i açıp kapatınca mouse toggle açılıo tekrar M 'ye basmam gerekiyor. her inventroyi açtığımda briaz önce bu yüzden zombielere öldüm farkedemeden. bunu nasıl düzeltioruz sonra kendi kendine düzelti gibi geldi tuşları denedim ama bulamadım. arada crash oluo o problem deil ama şu sıraya tekrar girmek adamı delirtir. adamın birisi büyük bir marketin içine wooden shack koymuş, bende kapısını koydum kilitledim, evim oldu sımsıcak :) şifre koyunca başkasıda açamıo ayrıca, ama destroy edebilirler tabi baya bi uğraşırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Kendi deneyimim olarak; Arma 2 dayz mod, dayz standalone , arma 3 ve modları, fiyasko warz oynamış biri olarak objektif olarak şunu objektif olarak söylemem lazım; +'lar ; 1.Crafting çok başarılı. 2.Oyunun motoru akıcı. 3.Daha hack'e maruz kalmadım ve görmedim. 4.Adamlar eşek gibi çalışıyor buda umut veriyor. 5.Mevcut oyunlar arasında gerçek mmo diyebileceğiniz bir oyun, private server ve max 60 kişilik server olayı yok. 6.SOE bünyesinde server olayları. 7.Planetside 2 motoru, hile illaki olacak ama minumum seviye tutulacağını düşünüyorum. ( Yamulmam işallah.) 8.Eğlenceli olaylar dönüyor, bu da server kalabalığı ve ilk günlerin noobluğu. 9.Oyun oyuncuları grup kurmaya teşvik ediyor, bu hissiyat çok önemli, yani potansiyel çatışmada numbers > quality. 10.Full loot. Loot azlığıyla bağlantılı birşeyler kaybetmeme isteği. 11.Base building. 12.Wildlife. -'ler; 1.Loot az. 2.Açlık ve susuzluk oranları çok hızlı düşüyor.( Patch geldi yeni daha giremedim.) 3.Animasyonlar daha iyi olabilir. 4.Airdrop olayı, ya batacaklar ya çıkacaklar bu sistemle, kestiremiyorum. 5.Early access olması ve 1-2-3 saatli bekleme süreleri. 6. Berry yemekten anam ağladı, berry kusuyorum artık, 20 dakika takıl 3 dakika berry ye bu çok itici. ( Loot oranın az olmasıyla paralel bu olay ) 7. Grafikler daha iyi olabilirdi günümüze göre ama geçerli fazla sırıtmıyor. 9.Neden bilmiyorum ama çok haterı var oyunun, sırf haterlık için yanlı yorum yapılıyor. 10.Müzikler iyi daha iyi olabilirdi. Diğer notlar; Competetive bir oyuncu değilseniz f2p olduğunda airdrop olayı sizi fazla etkilemez, çerezlik girip oynayabilirsiniz. Kafanıza göre takılır düşen airdropları bowlarla basabilirsiniz, oldukça eğlenceli. Şuanki hali bile bana göre dayz standalone dan daha geçerli ki çıkalı daha 3 gün olmadı ve release tam bir rezaletti. Uzun vadede yani oyunun tam releasinde çoğu şey yerine oturur gibi. Peki 31 tl vermeye değer mi? Bu sizin beklentinizle alakalı, ben bu türü çok sevdiğim için pokta çıksa alırım yeni bişiyler görmek için yani benim tercihlerim sizler için geçersiz olabilir. Beklentiniz çok ise almayın,f2p olunca denersiniz. Hastası iseniz türün denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 ya crowbar bulan varmı? hiç denk gelmedi craft için lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 bemre said: Aynı adamın Dayz review'i var mı ? Eğer Dayz'i savunuyorsa direkt yanlı diyebilirsiniz. Haklı oldukları konular var ama öldürmüş. Şuan ki haliyle oyun Dayz'in en azından ilk haline göre ( çıktığı günden itibaren oynamıyorum çünkü) bin kat daha iyi ve zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar