yazuach Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Ragnarok Online'ın babası denilen Kim Hakkyu tarafından yürütülen bir proje. 2002'de Ragnarok ekibinden ve Gravity'den ayrılmış abimiz. Ragnarok'un varisi olarak yeni bir oyun yapmaya karar vermiş. Oyunun ismi, logosu filan daha geçenlerde kesinleşmiş. Ki kesinleşene kadar da hep Project R1 olarak adlandırılmış. Adı Tree of Savior olacak. Yine 2.5D Ragnarok tarzı bir oyun. Görünce baya heyecanlandım Ragnarok 2 fiyaskosundan sonra. Oyunda tam tamına 80 farklı class, 10 farklı job ve 200den fazla boss olacakmış. 2014'ün 2. yarısında Kore'de betaya girmesi bekleniyor. Oyunun videolarına filan bayıldım ben. Karakter modellemeleri, mekanlar filan çok tatlı. Gameplayde direk Ragnarok olduğu için bayıldım. Şuan en çok beklediğim 3 mmorpgden biri oldu direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 http://blog.treeofsavior.com/en/ kısa süre içerisinde eu cbt başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Baya başarılı gibi duruyor. Beta başlasın belli olur durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Oyun çok iyi geliyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 of ya gene 18-19 yaşında olsam bu çıktığı zaman, sabahlara kadar oynasam =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Nexon'u görünce orda hafif bi hayal kırıklığı yaşadım ama art style ve müzikler inanılmaz duruyor. İnşallah beklediğim gibi güzel birşey çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 rebirth falan varsa 20-30 dolardan dayar artık nexon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 sex/name change minimum 15 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 abi ingilizce olarak nezaman open betaya geçecek ya ben baya ümitlenmiştim bu oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ben bile beğendim ki zor böyle asya kafası beğenmem. ama ingilizcesiydi avrupa sunucusuydu sancılı olursa, geriden takip ederse falan hiç çekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Müzikleri mükemmel. SoundTeMP yapmış bu arada oyunun bütün müziklerini. Ragnarok'un müziklerini yapan grupla aynı. Of şu oyunun başarılı olmasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam. İnşallah sıçmazlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 bakalım büyük ihtimal nexon patlatır bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 oynanır ki bu. euya ne zaman geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 tree of savior tam uzak doğulu adamın ingilizce bilmemesi nedeni ile koymulmuş bir isim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 kore oyunlarında genelde böyle bir ağaç vardır, çok nadirdir hikayesinde ağaç olmayan kore oyunu, bunda oyunun ismini ağaçlı koymuşlar direk ağaç yoksa da kelt mitolojisinden random bir hikaye vardır arkaplanda, seç birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Araştırdığım kadarıyla uzatmayı planlamıyorlar Eu release olayını. Bu yıl içinde en kısa zamanda gelecekmiş weste oyun. Bu arada mobil ve konsol versiyonları içinde marka tescillemişler. Ps4, psp ve mobil içinde release olacağı tahmin ediliyor oyunun. Şuan Kore'de cbt sürüyor. 28 class aktif durumdaymış. Oyun release olduğunda 80 classda aktif olarak oynanabilecek. Crafting sistemini Ragnarok'daki gibi yapmışlar acayip mutlu oldum. Yani crafting her oyuncu için bir uğraş olmayacak. Crafting classları var Ragnarok'daki gibi ayrı kasacağımız. Oyun acayip iyi. Dediğim gibi tek korkum Nexon. O konuda da ümitliyim aslında. Bildiğiniz gibi Nexon Ncsoft'un büyük bir kısmını satın aldı. O zamandan beride daha bi ayakları yere basıyor. P2W mantığından uzaklaşacaklarını ümit ediyorum şirket olarak artık. Maple Story 2 duyurulduğundan beride bu yönde açıklamalar yapıyorlar. İlk oyundaki hataları yapmayacaklarını ve oyunun asla p2w olmayacağını söylüyorlar. Bakalım lafta bunlar şimdilik. İnşallah şu oyuna yazık etmezler. Low level boss fightlardan biri. Müzik mükemmel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 psp? vita olmasin o. umarim diger boss fightlari bunun kadar bayik degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 He ya Vita. Benim dalgınlığıma geldi. Yok ya goblin boss filan var biraz daha yüksek level. Gayet güzel tasarlamışlar. 19 level boss fightı bu daha. Müzik için paylaştım zaten. Oyunda 200den fazla boss varmış şuan. Bunlar dungeon bossları filan değil zaten. Basit quest bossları. Edit: 3 satır yazıda imlayı katletmişim resmen öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 o müzik ne ya ahaha kim jong un ulusal korosu. o müziğe rağmen oynanır gerçi. boss fight için demiyorum tabii, genel olarak beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 http://steparu.com/latest-news/1724-tree-of-savior-online-international-test-information open text client sistemini entegre etmişler ingilizceye çeviri hızlansın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=441500423 Greenlight'a gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 grafikler vs. çok şirin ya ama ismi tree of savior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 oyun cıktığı zaman alıntılayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 10 saat içinde greenlit oldu oyun. Steam'e gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=pf52s_kNDiY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar