diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 abi beni aydınlatabilecek biri var mı bu konuda. reklam yazarlığıyla çok fazla karışıyor gibi ama 90 sonrası artık metin yazarı değil de reklam yazarı daha çok deniliyormuş bu meslek kolunda çalışanlara. aramızda bu işle meşgul olan birileri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 abi uğraşmayın böyle işlerle, gidin doktora moktora yapın, bakın tarihin arka odası'nda erhan diye bir adam var, tüm sözelcilere örnek gösterilebilecek bir adam, programı sunan adam da tüm eşit ağırlıkçılara örnek göserilebilecek bir adam bence. metin yazarlığı falan bunlar piyasa işleri, türkiye'de özel sektör nanay, kemikleşmemiş sermaye olan memlekette ya kendi işini yapacan (çiftçilik, işportacılık bile olsa) ya da sırtını devlete dayayacan. gerisi fasa fiso. buğdayla koyun, gerisi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 metin 1 mi 2 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 yok zaten ben bu işi yapıcam diye sormadım. merak ediyorum sadece. zaten metin yazarlığı yapacak bilgi birikim yada yetenek mevcut değil bende. iletişim ve medya konuları çok ilgimi çekiyor. merak ettim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 sürekli, müşteriye satmak için, dialoglar, metinler yazacaksın. sonra bunları sunarken, gerçekten o hayal ettiğin kişiler konuşuyor gibi seslendireceksin. şebek olacaksın. Müşteri tepkisiz, teşekkürler diyecek geçecek. Revize verecek. Sen gecelere kadar tekrar toparlayıp tekrar atacaksın. sonra tekrar. sonra tekrar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 diaboliq, kaç yaşındasın, ne okuosun/okudun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 maaşını dolarla almak istiyosan kreatif direktör olcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 pazartesi gel başla maaşın dölar üzerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 kreatif takılan insanlar azıcık kreatif olsalar kreatif kelimesinin türkçesini bulurlar kelin ilacı olsa başına sürer yaratıcı diyince artislik olmuyor yeterince tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 kuzenim art director, memnum gibiydi ama şuan komple farklı bir sektörde proje hazırlığı yapıyor, reklam piyasası çok yorucudur hem fiziken hem zihnen çok yorar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 çoğu sektör çok yoruyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 türkiyede art direktör, kreatif direktör, metin yazarlığı falan komik geliyor bana asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mortis said: diaboliq, kaç yaşındasın, ne okuosun/okudun. 30 / çalışma eko. okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 kreatif yerine tekvin diyoruz artık. örnek: "baba geçen ne aldıysak bilmiyoruz ama tekvinliğin dibini gördük" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 7thBreath said: reklam piyasası çok yorucudur hem fiziken hem zihnen çok yorar. bi de ajans eğlenceli ayağına stajyerlerin emek gücünü sömürürler, beş kuruş para vermezler. adam gibi para verdiklerinin de suyunu çıkartırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Fistan said: türkiyede art direktör, kreatif direktör, metin yazarlığı falan komik geliyor bana asd istanbul bunlardan kaynıyor dolayısıyla kimseye garip gelmiyor falan büyük şehir işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Reklamcılık mezunu arkadaşlarım var. Bayaa 4 senelik bölüm. 1 de hazırlık 5. Şanslı olanları bir reklam ajansında başladı. Rahat 1 sene falan minimum PARA ALMADAN hayvan gibi çalıştılar. Sonra daha şanslı olanları minimal bi maaşla başladılar. Gerisi işsiz, öyle takılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 okulla olcak bi iş değil reklamcılık benim anladığım, çoğu diğer şey gibi pek tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 bütün gün/gece yazıp çizip fikir üretmeli güzel bir iş.. şuradan aldığım rakamı buraya yapıştırmalı işimden kat be kat tatmin edici en azından ortaya bir "ürün" kouyuorsu ngerçekten kafa patlarıyorsun.. muhasebe finansman.. yani geçimi sağlıyor da iş olarak hiç tatmin etmiyor lan.. çok yorulsalarda reklam/metin ayzarlarına çok özeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 7thBreath said: kuzenim art director, memnum gibiydi ama şuan komple farklı bir sektörde proje hazırlığı yapıyor, reklam piyasası çok yorucudur hem fiziken hem zihnen çok yorar. bu kadar yorup hala götüm gibi reklam yapıyolar en çok o şaşırtıyo beni hala halay çeken pepeli reklam felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 BonePART said: 7thBreath said: kuzenim art director, memnum gibiydi ama şuan komple farklı bir sektörde proje hazırlığı yapıyor, reklam piyasası çok yorucudur hem fiziken hem zihnen çok yorar. bu kadar yorup hala götüm gibi reklam yapıyolar en çok o şaşırtıyo beni hala halay çeken pepeli reklam felan yorulmalarının sebebi proje ile çok uğraşıyor aman tanrım çok çılgın buluşlar içerisine girdiler, çok kreatifler falan ile pek alakası yok sanırım. En çok yoran insanların saçma sapan kaprisleri, olmayacak istekleri falan. bir de sonuçta yaptıkları işleri müşterilerine yapıyorlar amaç onun beğenmesi parayı o veriyor çünkü :) bazen gerçekten iyi fikirleri müşteri beğenmiyor falan kalıyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 BabacumMostors said: bütün gün/gece yazıp çizip fikir üretmeli güzel bir iş.. şuradan aldığım rakamı buraya yapıştırmalı işimden kat be kat tatmin edici en azından ortaya bir "ürün" kouyuorsu ngerçekten kafa patlarıyorsun.. muhasebe finansman.. yani geçimi sağlıyor da iş olarak hiç tatmin etmiyor lan.. çok yorulsalarda reklam/metin ayzarlarına çok özeniyorum sen çok friends izlemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 muhsaebe finansamn sevmiyorum ben ya :/ analiz yapsam daha çekilir olur.. hesap kodları ile uğraşmak çok operasyonel ve amele işi :( yada ben feci yoruldum bu işten.. ay kapama haricinde 5 dedinmi çıksam ne güzel olurdu ama o da olmuyor reklam sektörünün iyi tarafı sürekli farklı bir proje gleiyor ve sürekli bir çözüm bulmaya bir şey ortaya koymaya çalışıyorsun operasyponel tarafı tekdüze olsa da çıktı tek düze olmuyor her müşteriye farklı bir sunumla gitmen gerekiyor.. finansmanda ise.. aynı operasyonel yük aynı tablolar aynı sunumlar içim daraldı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 o zaman yavaştan statistical analysis and data reconfigurationa geçiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar