atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Artık kutu meyve suyu içemiyorum,meyveleri sıkarak içmeme sebep olmuş durum http://www.ilkehaberajansi.com.tr/haber/meyve-suyundan-2-kisi-zehirlendi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 abow. lan bu ne be. her gün 1 lt içiyorum içim kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 katkısızmış demek ki bakteriler yaşam sevinci içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 meyve suyu içmeyin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 taze sıkılmış falan da içmeyin. komple içmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 içtiğim kahveden tiksindim kendi hazırladığım :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 O.o bundan sonra meyve suyu içeni silkelesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Midyeyi açıp içini kutuya atmış Pınarı batıracaklar akılları sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Cidden midye gibi geldi bana da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 2-3 ay önce ekşide de biri koymuştu kendi çektiği fotoydu sanırsam. o günden beri içmemeye çalışıyorum meyve suyu fsdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 olm daha bu sabah içtim yapmayın tmm kimse içmicek kilitleyin şunu artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 tribe gire gire içtim demin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 blek daha ufak göze görünmeyen versiyonları varmış, bağırsaklara yapışıp birikerek büyüyorlarmış. en son hali bu hale geliyormuş insanın içinde. öğhk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Artik sadece ici gorunen cam sise alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 http://www.cultbritannia.co.uk/wp-content/uploads/2013/01/hurt-alien.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 abi valla 3 aydır kilo alma diyeti yapıyorum içmem gerekiyo kendim sıksam ömrüm biter zike zike içicem. üzmeyin beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 yaşam kazanmış http://www.sinuousmag.com/wp-content/uploads/2012/10/Neil-deGrasse-Tyson-by-Richard-Davies-for-Ask-Men-597x843.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 kola içem bari.. içinde bir şeyin yaşama şansı yok sdf yada düz su ve biraya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 belki çok yararlı vitamini orada onun tam elma suyu koyacaktım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 san prayd falan içmek lazım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 exotic var aslında baya iyiydi bir de simple diye bir şey satıyorlar starbucks'da elbet başka yerlerde de toplu olarak satılıyordur ama ikisininde tüketim süresi çok düşük 2-3 günde pert oluyorlar. simple özellikle baya iyi, meyve suyu değil yani bildiğin meyve. püre gibin. pahalı tabii ikiside ama içinde alyen yaşamasından iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 hepsinde alien yaşayabilir, biraz oksijen almaları yeterli katkısız ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 BabacumMostors said: kola içem bari.. içinde bir şeyin yaşama şansı yok sdf yada düz su ve biraya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 herhalde ondan tüketim süreleri bu kadar kısa, alyen göze görünür hale gelmesin diye ahsdsada su için abi en güzeli valla arada kola içersiniz işte meyve suyu meyve suyu olsa için yani ama değil yani gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar