Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mevlut önemli olur alınmasını isterim. İyi oynar kötü oynar kontratını abartmadan sağlıklı bir şekilde ayarlamak lazım. Her zaman tekrarlıyorum ama zaten aşırı dar bir yerli oyuncu havuzu var ve biz 3 büyükler arasında en gerideyiz bu konuda. Acilen arayı kaaptıp FB-BJK'nin alamadığı adamları almamız lazım.

Yukarıda Fener isteseydi alırdı denmiş de alakasız, şu an Galatasaray'ın dünyadaki herhangi bir oyuncuyu almak için sahip olduğu güç, marka değeri, tanınırlık ve ileriye dönüklük (toplamda buyers power), FB-BJK'den çok çok üstün. Zaten geçen sene kaçan Potuk transfleri vs anlamsız bulduğum Aysal'ın hatalarıydı. Bu sene aynı hatalara düşmeyiz umarım. Yabancılarda alternatifin varken, yerli de hemen hemen hiç olmuyor..
Mesaj tarihi:

evet galatasaray real madrid'den 10 yiyerek tüm dünyaya kendini tanıttı.

eminim dzeko gibi top class oyuncular galatasaray'a gelmek için can atıyordur.

Mesaj tarihi:
Evet Galatasaray son iki yıldır Avrupanın en iyi 16'sına kalarak ve Real Madrid düzeyindeki takımlarla oynayarak kendini dünyaya tanıttı. Büyük ihtimalle üçüncü sene GENE yapacak ayni şeyi. Kendi futbolcularından SÜREKLİ nefret eden balta taraftarına rağmen gene yapacak.
Mesaj tarihi:
alper potuk transferini hatırlamayanlar gelmiş laf söylüyor burda.

eğer fenerbahçe bir oyuncuyu gerçekten isterse alır, kimse durduramaz. zaten galatasaray'ın parasımı var ki fb'ye kafa tutmaya çalışıyor? 2 yıl sonra iflas ediceksiniz, mustafa sarp, barış özbekli günlerinize geri döneceksiniz.

gelicek sezon bjk ve fb'nin 1. ve 2. almasıyla balonunuz patlayacak.
Mesaj tarihi:
Lan bu yeni ki türedi ya her başlıkta abuk subuk konuşuyor :)

Alper transferini herkes hatırlar. Çocuğun hangi takımı istediği belliydi ama Eskişehir Azizle farklı ilişkileri olan başkanı gitmesine izin vermedi Galatasaraya. Sonraki başkan bu transferdeki kulübün tutumunun yanlış olduğundan bahsetti zaten.
Mesaj tarihi:
Tahminden çok temenni gibi olmuş bu. Hamit olayından kalma buthurtü Potuk gidermez üzgünüm.

Haa bak ortasahada Potuk ve Diego arkalarında Topal ÇOK iyi bir göbek oluşturur bak, kabul. Ama fener isterse bilmemne, geçiceksin onları.

Fenerin büyüklüğü kupa büyüklüğü cart curt gibi sloganlarının arasına koyabilirsin mesela. Kendi kendinize kaldığınızda masturbasyon yaparsınız ama insan içinde söylenmez, ayıptır.
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Lan bu yeni ki türedi ya her başlıkta abuk subuk konuşuyor :)

Alper transferini herkes hatırlar. Çocuğun hangi takımı istediği belliydi ama Eskişehir Azizle farklı ilişkileri olan başkanı gitmesine izin vermedi Galatasaraya. Sonraki başkan bu transferdeki kulübün tutumunun yanlış olduğundan bahsetti zaten.

ee yani ? fenerbahçe öyle ya da böyle almış işte istediğini adamı haklı çıkarmışsın
Mesaj tarihi:
olsun onların uefa kupası var.

bu arada fenerin büyüklüğü tarzı şeyler söylemeye tenezzül etmem çünkü beşiktaşlıyım.

he ama sorsalar, beşiktaş şampiyon olamıyor, fb mi yoksa gs mi diye, gözüm kapalı fb yi seçerim.
Mesaj tarihi:
http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/index.html

6s'nin Twente, Braga ve Stuttgartları geçip 36. olduğu sıralama. Az Alkmaar'ında gerisindeler ha.

tam bir avrupa fatihahahahahahahahahaha
Mesaj tarihi:
gerçekleri okumaktan rahatsız olduğunuz çok belli :) :)

ee beşiktaş 66. diyen arkadaş, ne zaman beşiktaşın kendini avrupa fatihi diye çağırdığını gördün.

Twente'den, Az Alkamardan daha iyi bir takım değilsiniz ama hem avrupadaki hem türkiyedeki lobiniz sağlam.
Mesaj tarihi:
Ne tarışıyorsak iki yıldır üst üste EN İYİ 16 takım arasında değil miyiz?

Seneye olamazsak çok sevineceksin belli de ne gerek var?

Beşiktaşın başarılarına sevin. Bu nefretin seni karanlık tarafa çekiyor bilmem farkında mısın? Spor severlik sporu/takımını/renklerini sevmekten geçer, rakibinden nefret etmekten değil. Seni yendiği maç bitiş düdüğünden sonra alkışlamaktir sporseverlik. Silkin ve kendine gel. Ya tüm TARAFTARlar senin gibi olursa bir gün?

Değişime kendinden başla, sev, nefret etme.
Mesaj tarihi:
abi adam 15 yıl önceki listeyi attı ahahahaha.

boşuna gs taraftarına beyoğlu yosması demiyorlar.

yahu siz neyin kafasını yaşıyosunuz bir anlayabilsem, son 16'ya kaldın diye dünyanın en iyi 16 takımının içinde görüyorsun kendini. -6 averaj ve 7 puanla gruptan cıkmışsın, diğer tarafta napoli 12 puan, benfica 10 puan toplayıp grupta kalmış. kendinize dev aynasından bakmayı bırakın artık. eğer arkanızda o gs lobisi olmasa görürdüm ben sizi. istersen sana avrupa da gsden iyi en az 20 takım yazabilirim.

@sostizm yav hee he.
Mesaj tarihi:
dbfrd said:

abi adam 15 yıl önceki listeyi attı ahahahaha.

boşuna gs taraftarına beyoğlu yosması demiyorlar.

yahu siz neyin kafasını yaşıyosunuz bir anlayabilsem, son 16'ya kaldın diye dünyanın en iyi 16 takımının içinde görüyorsun kendini. -6 averaj ve 7 puanla gruptan cıkmışsın, diğer tarafta napoli 12 puan, benfica 10 puan toplayıp grupta kalmış. kendinize dev aynasından bakmayı bırakın artık. eğer arkanızda o gs lobisi olmasa görürdüm ben sizi. istersen sana avrupa da gsden iyi en az 20 takım yazabilirim.

@sostizm yav hee he.

Ahah lan fanatikliği bi yere kadar anlıyorum da bi takıma bu kadar nefret duymak çok komik. Hakkaten noldu kardeş sana, küçükken topun telekom arena inşaatına mı kaçtı?
Mesaj tarihi:
yahu ne nefretinden bahsediyorsun sen? ben sadece gerçekleri söylüyorum, ve gerçekler acı olduğu için benim nefret ettiğimi zannediyorsunuz. 124 milyon TL'lik vergi cezası aldınız daha ne olsun? eğer belirli yerlerden yardım almazsanız 2 sene içinde batıcaksınız, mustafa sarplı, barış özbekli günlerinize döneceksiniz.

galatasarayın hem türkiyedeki hem avrupadaki lobisinin çok güçlü olduğu doğrudur. sırf bu yüzden 120 milyon TL lik borçtan 1 kuruş ödemeden kurtulacağınızı düşünüyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...