Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
burak'ın evvelki seneki şamp ligi performansını takdir ediyorum. hakkaten herhalde o dönem inanılmaz motive oldu falan. ama adamın geri kalan 26 yıllık kariyeri çöp resmen. halı sahada oynatmam. fifa'da bile almıyorum adamı.
Mesaj tarihi:
"burak'ın evvelki seneki şamp ligi performansını takdir ediyorum." said:

sanki hali saha maci ya arkadas. adam dunyanin en zor liginde hayvan gibi performans gosterdi. leblebi gibi de gol atiyor.

zafer biryol, gokhan unal gibi topcular tek sezonluk topcular. bundan 15 sene once en son hakan sukur 3 sene ust uste kral oldu, burak da potansiyel olarak 3 sene kral olabilirdi bu sezon. sampiyonlar ligi de efsane bi sezon gecen sene. neyse konusmaya gerek yok daha fazla. kral bu tarz yorumlara kulagini tikayip gollerini dizmeye devam ediyor neyse ki.

fifada da baya etkili ayrica sdf.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

32 maçta tam tamına 16 ( onaltı) gol atarak golleri dizmeye devam ediyor. kral.

iste tek sezonluk zihniyet mesela lube ayar arkadasimiz.

son 4 sezon 135 mac 94 gol diye duzelteyim ben
Mesaj tarihi:
Theridone said:

Biyik said:

https://pbs.twimg.com/media/BoFTKlUCQAAB66o.jpg
https://twitter.com/demarkesports/status/468752827234672641

yine başlamışlar altyapıdan toplamaya sdfds

Zaten bir bu bir de kaleci kaldı, ikisini de alıp fişini çeksinler işte nasılsa pek seviyor TS kendini yağmalayanı.
Mesaj tarihi:
sostizm said:

Eleştirdiğin şeylere bak yaa. Bu takım iki sene üst üste gruplardan çıktı Avrupanın en iyi takımları arasında anıldı, bu takım gene iki sene şampiyon oldu üçüncü sene 2. bitirdi DİREK şampiyonlar ligine gitme hakkı elinde olarak. Kupayı aldı üstüne. onu karısı bunun twiti öbürünün demeci bilmemne. Sıfır destek, zerre takdir yok. Özellikle Türk oyunculara tufah bir hor görme anlamsız bir aşağılama.

YAW Arda iyi ki gitmiş bu seviye taraftarla uğraşacaktı gene kalsa buralarda. Kişisel alma.

telefondan okuyordum, nickini görmedim ama yazdıklarından tahmin ettim, kesin bu sostizm dedim.

birader bak Arda iyiki gitmiş, hem kendisine faydası oldu hem kulübune. Arda burda olsa yine götü göbeği salacaktı. yahu arda'nın gittiğinden beri yaşadığı fiziksel değişimi filan hiç biriniz mi görmüyorsunuz? ne kadar garip bir taraftar kitlesi bu. yani türk oyuncuları türkiyeyi hor görüyor diyebilir miyiz?

koyun argüman, tartışalım. arda çok iyi, tribünden bana baktı, biz her hafta maça gidiyoz selçuk ağabey çok vefakar,çok koşuyo kan ter içinde kalıyo maçta.(hilmi abi de halısaha da çok vefakar görmen lazım, bi koşuyor varya tüm eşofman takımı sırılsıklam :( )triplerini bırakın hacı. yok öyleyse git kendi mahallenin, semtinin takımını destekle.

BulletRide said:

Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?29,7548061,7599646#msg-7599646
Emre333 said:

şu muslerayı 15-20 civarı bırıne kıtlesek muhteşem olurdu ya.
trabzonun kaleciyi alırdık, bir de iyi forvt ohyş.

Galatasaray'ın şu an bonservislerden gelen para ile transfer bütçesi oluşturmasına gerek yok. Ayrıca Muslera yerine alınacak tek adam var Onur, Trabzon da bonservisini Muslera'nın satışına göre belirleyeceği için o konuda input=output olacak.

Nando, Melo, Sneijder, Telles, Bruma. Gerisi gidebilir. Chedjou son maçlarda göz boyadı, sakın kalması gibi bir hataya düşmesin yönetim. Hala 6-7 ederi var

bonservis bütçesine ihtiyacımız yok ama bir şekilde boyayıp satsak güzel olur. dediğin gibi trabzon bonservisi direk musleraya göre ayarlıyacak. o noktada işte ünal başganının başarısına bakıyoruz.

muslera'nın çok iyi para veren talibi yok konusunu tartışalım. bence bu adamın ara ara yaptığı ciddi hatalar, genelde ilk golden sonra toparlanmasından dolayı vs büyük takımlar yanaşmıyor. kendi görüşüm bu. siz ne düşünüyorsunuz?

ha şu kankasını öveni de unutmayalım, gerçekten okurken utandım ya. umut var demiş :(
Mesaj tarihi:
Açıkçası Melo inanılmaz oynuyor doğru ancak yaptığı bazı çirkeflikler takım içinde rakip arkadaşlarına bağırması filan bunlar beni rahatsız ediyor açıkçası. Ha onlar olabilir anlık şeyler dersiniz soyunma odasında nasıldır bilemem ama Riera ile neler geçtiğini kimse bilmiyor tam olarak. Ben şahsen yeri doldurulabilecekse Gökhan İnler tarzı bir adamla, Melo gönderilebilir diyorum, kızanlar olacaktır. Ben takım anlayışımda fazla sırıtıyor Melo, böyle adamlar elbette lazım, ancak ben agresifliğin bir sınırı olduğunu düşünüyorum. Bu sezon harika oynadı o ayrı.

Onun dışında ben Chedjou'yu ikinci yarı çok beğendim. Yani bence stoperlerdeki sıkıntı bir nebze bu sene defansın tam oturmaması, daha da önemlisi bence takım savunmasının yerlerde sürünmesiydi. Özellikle Selçuk, oynadığı zaman Yekta, maalesef fizik güçleri dipte olduğundan geriye gelemediler, iyi basamadılar. 2 sene önce Elmander'le ileride başlayan presleri hatırlayın. Takım oyunu daraltıyordu, inanılmaz top kazanıyordu, orta sahaya hükmediyordu.

Özellikle Sneijder'in gelmesiyle 1,5 senedir Galatasaray maçlara hükmedemiyor, deplasmanlarda puan alamamasının sebebi o. Forvetler pozisyona girer, kaçırır, ancak baskılı oyun, rakibi boğma bunlar iç sahanın dışında GS'de olmayan şeylerdi bu sene. Haliyle bu takım savunmasını ve direncini çok zayıflatıyor ben bu sene bireysel olarak yapılan hataların dışında bu yüzden Chedjou-Semih ikilisinin daha kötü göründüğünü düşünüyorum. 2 sene önce çok çok akıllı olan fakat çok daha ağır olan Ujfalusi-Semih ikilisinin çok daha iyi olmasının sebebi bence takım olarak inanılmaz savunma yapmamızdı. Zaten Fatih Terim'in en büyük özelliği önde basabilen topu kazanmaya oynayan takım yaratması.

Dikkat edin Sneijder geldiğinden beri bu yok. Üstüne bir de Drogba vs eklenince takım hücumcular ve savunma diye ikiye bölündü neredeyse her maç.

O yüzden orta sahanın ciddi yedeklenmesi lazım. Melo kalacaksa bile onun yanına direk 11 oyuncusu olacak bir oyuncu gelmeli.
Açıkçası benim futbol anlayışıma göre Sneijder'e bu takımda yer yok, fakat gerek şartlar gerek adamın iyi topçu olması onu heralde bir süre daha takımda göreceğiz demek. Ancak ben 15 milyon gibi bir paraya Sneijder'i satıp, 2 tane 8'lik Avrupa'nin iyi takımlarında direkt oynayan tempolu adam alırdım. İstendikten sonra adam bulunur.

Muslera elbet kalmalı, Telles kalacak. Ancak defansta kaleci artı 2 savunma belimizi bağladığından Olcan veya Töre mutlak suretle alınmalı. Töre yaramaz bir herif, ben Olcan'ın karakterini de beğendiğimden bizim takımda çok güzel iş yapar diyorum. Hatta yurtiçinden bir kanat daha lazım olabilir.

İlk alınması gereken kesinlikle orta saha. Sonra kanat, sonra forvet bence. Defans nispeten daha iyi diyorum ben. Ama Chedjou okutulup kaliteli hızlı bir stoper alınabilir mi onu bilmiyorum.

Her zaman dediğim gibi Galatasaray son 2 senedir bargaining power'i çok yükseldi. Benzema, İbrahimoviç elbette değil ki zaten bunlar alınmasın, bize gereken Portekiz'de, Fransa'da, İspanya'da iyi takımlarda oynayan iyi topçuları alabilmek. CL'nin gücünü de kullanarak, biraz da aldıklarından fazla paraya (çok da fazla değil burada management skills devreye giriyor), beğendiğimiz takır takır oynayan adamları getirebilir Galatasaray. Ya parayı basıp işi bitmiş futbolcu alacaksın ya da Avrupa'da takım bulamayanları alacaksın devri bitmeli. Güzel adamlar var, işleri bu, kursunlar ekipleri, salsınlar, menajerlere koz vermeden, iş bitirici yöneticilerle alsınlar gelsinler dfsfds..
Mesaj tarihi:
Madcat said:

Ali sami YEN, yen dedi yendik gibi bir talihsiz açıklama yapmış galatasaray.
ağbi çok kötü yapma bunu küçük ibo koysun biri :(
abi bunlar berbat seyler ya of
selcukla inandik burakla yilmadik
sen bizim kocaman umudumuzsun

neyseki fenerde buna uycak cok soyadi yok bizde dolu amk
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...