unity Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 bu mayista ban yemiyorum en azindan ahah.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Daha mayısa 2 gün var dur hele, kısmettt assad
Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 haha komiksiniz yahu, lucescu gelicek diye zil takıp oynayacak adamlar. lucescu gelsin kıymetını bilemedik diyen insanlar "kaç tane shaktar maçını izlediniz?" sorusuna cevap verin. etraf da şu gıtsın bu gelsin diyen tiplemelerin tamamı fenerli. baksana tatar her işi hallediyor galatasaray için. ünal : düzenbaz mancini : hoca bile değil semih : tam bi takoz selçuk : kötü ama biz adam ederiz bize verin trabzon : yeter artık gs burdan topcu almayacak tatar la fizbanın mesajları toplasın birisi gerçekten komik
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mancini dünya çapında hoca diye yazdım kaç sefer, ama küçük takım hocası değil işte büyük takımlara alışmış. Semih takoz demedim, güçsüz vücut kasması gerek. Selçuk kötü değil gayet iyi, bize verin TSnin kendi saftirikliği
Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 "Tatar Ramazan" said: Mancini dünya çapında hoca diye yazdım kaç sefer, ama küçük takım hocası değil işte büyük takımlara alışmış. Semih takoz demedim, güçsüz vücut kasması gerek. Selçuk kötü değil gayet iyi, bize verin TSnin kendi saftirikliği sana mı kaldı trabzonun saftirikliği, sen mi adalet getireceksin kuluplere. hadı bunları geç , salla boşver. manciniyi mancini den iyi tanıyor adam. düşünsene abi, kahvede şurda burda alay ettiğimiz adam tipi bu. "sen bilmiyorsun yeğen senin yapacağın iş bu, gel bak beni dinle"
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 elazığ maçını izledim de snijder dünyaları kaçırmış selçuk ise tam oç seneye kadroda kalırsa, ve 11 oynarsa çok maç kaybederiz hakem bile bu adam dan daha çok oyunun içinde
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 o konu tam bir iki ucu boklu değnek. satsan bence alan bile çıkmaz. ne burağı ne selçuğu.
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 burak yine yeteneksiz olduğu için koşuyor çalışıyor filan bu adam yürümüyor bile
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 gs'nin yerlileri arasında xelcuk'u saymadım diye yemediğim laf kalmadı geçen gün :( takımın bel kemiği,omurgasi,iskeletiydi hani adam.
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 umut da az değil var ya engin baytar da geri gelicek galiba kiradan ocak yeniden toplanıyor
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Engin geldiği gibi gider. Yaptığı açıklamalarla bir daha takımda barınamaz.
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Galatasaray, iç transferde önemli bir adım atarak, Burak Yılmaz'ın sözleşmesini 3 yıldan 5 yıla uzattı. Sarı kırmızılı kulüp, golcü oyuncunun kafasında artık hiçbir sorun ve transfer düşüncesinin olmaması, sadece Galatasaray'a odaklanması amacıyla sözleşmesini 2 yıl daha uzatarak 5 yıla çıkardı. Burak Yılmaz'ın menajeri ve kulüp arasında yapılan görüşmede taraflar hiçbir sorun yaşamadan sözleşmeyi 5 yıla uzattı. Böylece Burak Yılmaz'ın futbolu Galatasaray'da bırakma isteği için büyük bir adım atılmış oldu. Golcü futbolcu, sarı kırmızılı kulüpten sezon başına 2.3 milyon Euro ücret alacak. http://www.dha.com.tr/sozlesmesi-2-yil-daha-uzatildi_661812.html
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Burak'ı takımda tutmak kısacası Mancini'ye siktir git demek oluyor sanırım asdf
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Mancini kendi isteğiyle gitmedikçe göndermeyiz. Ama kendi de mutlu değil adamın bu kazmalarla ve yeniçeri ocağı ile. Monaco ile görüştüğü söyleniyor. İtalya'da bir takımla görüştüğü söyleniyor. Bakalım ne olacak. Bu arada Burak ile sözleşmeyi uzatmak da ayrı bir kafaymış. Hem de 5 sene. Valla bu takımdan ya Burak ya Selçuk gitmeli. Ha yerine adam olursa ikisi de gidebilir. Yerli topçu durumuna bakılırsa Burak'dan ziyade Selçuk'un yeri daha rahat dolar.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Burakı kimse almaz artık büyük paraya, geçen sene fırsatı kaçırdınız. Selçuku umarım kaparız, tek olunca çok iş görür.
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 HULK Captain America - Hawkeye - Spider Man - Caner M. Topal - Melo - Loki Selcuk Iron Man (Burak Yilmaz) - Emenike Ideal kadro bu bence
ExtraJudical Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 şu burak kadar saçma futbolcu yok gs de
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 serjuhan said: Bu arada Burak ile sözleşmeyi uzatmak da ayrı bir kafaymış. Hem de 5 sene. Valla bu takımdan ya Burak ya Selçuk gitmeli. Ha yerine adam olursa ikisi de gidebilir. Yerli topçu durumuna bakılırsa Burak'dan ziyade Selçuk'un yeri daha rahat dolar. burak 29'una merdiven dayadi 5 sene güzelmiş. Düşünsenize burak'i 34 yaşında oynarken aman aman
Öne çıkan mesajlar