Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
haha komiksiniz yahu, lucescu gelicek diye zil takıp oynayacak adamlar.

lucescu gelsin kıymetını bilemedik diyen insanlar "kaç tane shaktar maçını izlediniz?" sorusuna cevap verin.

etraf da şu gıtsın bu gelsin diyen tiplemelerin tamamı fenerli. baksana tatar her işi hallediyor galatasaray için.

ünal : düzenbaz
mancini : hoca bile değil
semih : tam bi takoz
selçuk : kötü ama biz adam ederiz bize verin
trabzon : yeter artık gs burdan topcu almayacak

tatar la fizbanın mesajları toplasın birisi gerçekten komik
Mesaj tarihi:
Mancini dünya çapında hoca diye yazdım kaç sefer, ama küçük takım hocası değil işte büyük takımlara alışmış.
Semih takoz demedim, güçsüz vücut kasması gerek.
Selçuk kötü değil gayet iyi, bize verin
TSnin kendi saftirikliği
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Mancini dünya çapında hoca diye yazdım kaç sefer, ama küçük takım hocası değil işte büyük takımlara alışmış.
Semih takoz demedim, güçsüz vücut kasması gerek.
Selçuk kötü değil gayet iyi, bize verin
TSnin kendi saftirikliği

sana mı kaldı trabzonun saftirikliği, sen mi adalet getireceksin kuluplere.

hadı bunları geç , salla boşver. manciniyi mancini den iyi tanıyor adam. düşünsene abi, kahvede şurda burda alay ettiğimiz adam tipi bu.

"sen bilmiyorsun yeğen senin yapacağın iş bu, gel bak beni dinle"
Mesaj tarihi:
elazığ maçını izledim de snijder dünyaları kaçırmış
selçuk ise tam oç
seneye kadroda kalırsa, ve 11 oynarsa çok maç kaybederiz
hakem bile bu adam dan daha çok oyunun içinde
Mesaj tarihi:
Galatasaray, iç transferde önemli bir adım atarak, Burak Yılmaz'ın sözleşmesini 3 yıldan 5 yıla uzattı.

Sarı kırmızılı kulüp, golcü oyuncunun kafasında artık hiçbir sorun ve transfer düşüncesinin olmaması, sadece Galatasaray'a odaklanması amacıyla sözleşmesini 2 yıl daha uzatarak 5 yıla çıkardı. Burak Yılmaz'ın menajeri ve kulüp arasında yapılan görüşmede taraflar hiçbir sorun yaşamadan sözleşmeyi 5 yıla uzattı. Böylece Burak Yılmaz'ın futbolu Galatasaray'da bırakma isteği için büyük bir adım atılmış oldu. Golcü futbolcu, sarı kırmızılı kulüpten sezon başına 2.3 milyon Euro ücret alacak.

http://www.dha.com.tr/sozlesmesi-2-yil-daha-uzatildi_661812.html
Mesaj tarihi:
Mancini kendi isteğiyle gitmedikçe göndermeyiz. Ama kendi de mutlu değil adamın bu kazmalarla ve yeniçeri ocağı ile. Monaco ile görüştüğü söyleniyor. İtalya'da bir takımla görüştüğü söyleniyor. Bakalım ne olacak.

Bu arada Burak ile sözleşmeyi uzatmak da ayrı bir kafaymış. Hem de 5 sene. Valla bu takımdan ya Burak ya Selçuk gitmeli. Ha yerine adam olursa ikisi de gidebilir.

Yerli topçu durumuna bakılırsa Burak'dan ziyade Selçuk'un yeri daha rahat dolar.
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Bu arada Burak ile sözleşmeyi uzatmak da ayrı bir kafaymış. Hem de 5 sene. Valla bu takımdan ya Burak ya Selçuk gitmeli. Ha yerine adam olursa ikisi de gidebilir.

Yerli topçu durumuna bakılırsa Burak'dan ziyade Selçuk'un yeri daha rahat dolar.

burak 29'una merdiven dayadi 5 sene güzelmiş. Düşünsenize burak'i 34 yaşında oynarken aman aman
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...