Biyik Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Saeros said: Feamer said: http://www.mobilyavehali.com/wp-content/uploads/2012/07/ikea-poang-laptop-masasi.jpg abi nerden ve nasıl sefa pezevengleri dusmeye baslamis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 http://www.ikea.com.tr/urundetay/20210894/alrik_donen_sandalye.aspx bu var bende, isyerinde kullanıyorum. ekstra bi ozelligi yok, çalışmaktan fırsat buldukça götü koyuyorum 6 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Biyik said: sefa pezevengleri dusmeye baslamis... olm hala senin bıraktığın sandalyede oturuyorum lan bi de arkası kırıldı falan saçmasapan oldu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Pong var bende ama bilgisayar için pek kullanıslı degil o, baya geriye yaslanıyorsun. O fotograftaki notebook'u kullanamazsın o koltukla. Ben PS icin almıstım, o konuda oldukca iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Saeros said: olm hala senin bıraktığın sandalyede oturuyorum lan bi de arkası kırıldı falan saçmasapan oldu ahah hangi sandalye o unutmuşum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Saeros said: Feamer said: http://www.mobilyavehali.com/wp-content/uploads/2012/07/ikea-poang-laptop-masasi.jpg abi nerden ve nasıl ikeadan pong alıyorsun, sonra istediğin ebatta 4 tane çilalı tahatayı şekildeki gibi bir birine monte ediyorsun tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 bu arada her hangi bir ofis mağzasına gitseniz daha ucuz ve kaliteli bulma şansınız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Feamer said: ikeadan pong alıyorsun, sonra istediğin ebatta 4 tane çilalı tahatayı şekildeki gibi bir birine monte ediyorsun tamam MEEH CBA LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 4 değil 3 fazla olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Feamer said: bu arada her hangi bir ofis mağzasına gitseniz daha ucuz ve kaliteli bulma şansınız var Herhangi bir ofis magazalarında daha pahalı oluyor her zaman. Ozellikle koltuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 hatta 8-9 tane daha alıp şekildeki gibi bir birine monte ediyorsun tamam http://www.krisallendaily.com/wp-content/uploads/2011/10/wooden-coffee-table.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 toggie said: Feamer said: bu arada her hangi bir ofis mağzasına gitseniz daha ucuz ve kaliteli bulma şansınız var Herhangi bir ofis magazalarında daha pahalı oluyor her zaman. Ozellikle koltuklar. lüks yerleri demiyorum daha çok sanayi tipi yerler var, pahalı olabilir ama daha kaliteli olabiliyor, ben imalatçısından seçerek almıştım, 4 sene kadar oluyor, ne derisinde, ne mekanizmasında bir sorun oldu, sadece 2-3 kere tekerlek değiştirdim ha fiyatını bilmiyorum ama 200 tl civarıdır, ve plastik değil metal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Laorx said: hatta 8-9 tane daha alıp şekildeki gibi bir birine monte ediyorsun tamam http://www.krisallendaily.com/wp-content/uploads/2011/10/wooden-coffee-table.jpg zuhauha adam ultimadaki seylerden koymus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 neylerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 woodden bench Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 gittiğiniz de muhakkak isveç köftesi yiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 http://oev.hilands.com/img/market/wooden_bench.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 rofl, uo bench:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 bu koltugu olef petersen tasarladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 İyi biliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 İKEA'YI EN İYİ BİZ BİLİRİZ, BİZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 siparişi verdim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Poang'ın yurt dışında 29$ olması da ayrı bir drama. O laptop masasını nereden bulabiliriz acep, yapan adam güzel combinlemiş. Bizim mutfak ustalarına mı yaptırsamasdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Senin ingilizce bilmemen daha ayrı bir drama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 29$ olan minder allan krosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar