Seele Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Hakkinda bir cok sey söylendi. Hala kim oldugu bilinmiyor. Basbakan bir programa cikiyor bal yiyorum diyor. Daha sonra bal yemegi kesiyor zehirlenme korkusundan ve Fuat Avni bunu acikliyor vs bunun gibi cok yakininda olabilecek birilerinin bilmesi gereken seyler. Mehmet Baransu Yigit Bulut dedi. CHP'li oran Bu Bülent Arinctir dedi. Bana kalirsa Emine, bikti bu adamdan. http://i.imgur.com/DICvpus.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Cemaatten random birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 si ay ey acanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 şimdi aklima geldi. acaba i love you popiş olabilir mi sadfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 kibariyenin annesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Karşı komşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 tek bir kisi degil fuatavni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 diktatörlerin en büyük belası göt korkusu. adam sıyırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Danışmanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 bir kişi değil fuat avni , bir olgu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosuncuk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Tam bu topiği açyım diye geldiydim :) Bilaldir bilal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Herkesin bildiklerinden fazla bilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 ne bilali olm malmısınız. o salak telefonu kapanınca pinini bile giremiyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 belki de rte? adam çift kişilikli kendisiyle savaşımda şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 ortak bir hesap. herkes bir şeyler yazıyor, böylece hangi bilgiyi kimin yazdığı bilinmiyor. böylece kimden şüphelenileceği bile zorlaştığından, yanlış bir adım atmamak için kapana kısılmış gibi bekliyorlar. benim eyyorlamam bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Fransuxa said: ne bilali olm malmısınız. o salak telefonu kapanınca pinini bile giremiyodur belki safa yatip hepimizi yiyor nerden biliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 küçükken yeteri kadar mahalle maçında, cama taş atıp kaçma organizasyonlarında veya üst mahalleyi boncuklu tabancayla basma organizasyonlarında bulundum. engin bilgilerime dayanarak açıklıyorum. bu çocuğun kimliğinde dini hanesinde MAL yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Kara Fuat benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosuncuk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Umut Oran, Bülent Arınca fuatavni senmisin diye soru önergesi vermiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 o soru önergesi nası bi kafa karıştırıcak abaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 konu disina acilmis. tuzak bu baslik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 gündemde anket acamadim olmuyor. gündeme tasinabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 tayyibin biyolojik babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 tosuncuk said: Umut Oran, Bülent Arınca fuatavni senmisin diye soru önergesi vermiş :) AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar