Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

medyum oldum.


Black-ice

Öne çıkan mesajlar

dünyanın en boş rüyasını gördüm dün.

sırf pzt ve salıları okula giden arkıma yarın okul var mı diye sordum o da eet abi var öğleden sonra dedi. sonra uyandım.

sonra işe mişe geldim aklıma geldi facebooktan arka yazdım rüyayı. adamın dersini bu haftalık bugün öğleden sonraya almışlar. okula gidiomuş.

artık medyumum.

mrk ettikleriniz varsa söyleyeyim ama max 12 saat sonrasını görebiliyorum. bi de gece rüyamda gördüğümden size haber verdiğimde olacak olay çoktan olmuş oluyor. ona göre.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

*Bu sayfadaki içerik, yazanların kiŞisel görüŞlerini belirtmektedir. KiŞiler, üye anlaŞmasında var olan Şartların bilincinde olmak yükümlülüğündedir. Üye anlaŞmasına göre, gönderilen her türlü içerik, içeriği göndermiŞ olarak görünen üye rumuz ismi ve üyenin kendisine aittir. Paticik.com ve yetkilileri, üyelerimizin göndermiŞ olduğu iŞ bu sayfada yazılı olarak bulunan içerik hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Yükümlülük altında olmasa dahi, var olan site içeriğinin bütünü veya bir kısmının site kurallarına uygunsuzluğu durumunda, iletiŞim sayfamızdan bize eriŞebilir, gereken düzenlemeleri yapmamızı sağlayabilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
medyumluklarım devam ediyor.
bu seferki çok bomba.

aklıma bir arkadaşımın bana izlettiği bi vidyo geldi 1-2 yıl önce. baya izlerdik sarhoş oldukça fln açıp. lan dedim ne güzeldi söyleyeyim de atsın yine kimbilir neydi.
sonra unuttum gitti 1-2 gün geçti üstünden.
feysbuktan msj atmış msj aynen şöyle:

al bakalım sevgili arkadaşım
-vidyonun youtube linki

valla şok geçirdim. dedim naptın.
gerçi ben mi medyumluk yaptım o mu anlamadım.

acaba dedim gece rüyamda falan msj atıp istedim de sonra unuttum mu anasını satim ama yok öle aklıma geldi attı dedi.

vay arkadaş ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...