nihlathak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Selam arkadaslar, Facebook sayfamiz uzerinden ay sonunda 30 kisiye istedigi boy ve marka mamayi ucretsiz olarak verecegimiz bir kampanya yaptik, buradaki evcil hayvan severlere de haber vermek icin bu konuyu actim. Buraya marka yazmiyorum reklam olarak anlasilmasin diye, sadece link veriyorum, aciklamalar linkte yer aliyor. Basit bir sekilde begenip paylasiyorsunuz ve kazanma sansi elde ediyorsunuz hepsi bu :) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=682512371809543&set=a.204998132894305.51643.203499156377536&type=1&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Beleş Mamaya gerek yok maksat beğenelim duyulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 30 tane feyk hesaba ya da eşe dosta kazandır işte tertemiz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 ücretsiz kedi köpek mamasını başka bir yere ne bileyim barınaklara, gönüllü sokak hayvanlarına bakan kişilere vs. dağıtsanız daha iyi değil mi? bi sürü insan beleş mama diye katılacak çekilişe çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 bana verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 valla ben inanmadım zaten bu mevzuya. 3-5 tane like için en az 3bin liralık ürün dağıtacaklarsa gitsinler barınaklara ya da zipzipe versinler hakkaten sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 beğenilere bakılırsa köpeği-kedisi olmayan bile sırf beleş, gittigidiyordan satarız diye saldırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 benimde kedim kopegim yok kazanirsam sokaktaki kedilere satarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 2 tane kedim var biri hamile bana ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 imamizer said: ücretsiz kedi köpek mamasını başka bir yere ne bileyim barınaklara, gönüllü sokak hayvanlarına bakan kişilere vs. dağıtsanız daha iyi değil mi? bi sürü insan beleş mama diye katılacak çekilişe çünkü. Eger bu kampanya yeterli begeniye ulasir ve bekleneni verirse, bir sonraki kampanya sokak hayvanlari ve barinaklar icin olacak. Tabi bu tamamen bizim ne kadar bu kampanyayi duyurabildigimiz ile ilgili. Umarim binli rakamlar goruruz ay sonunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar