Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 kana kırmızı rengini veren fişne suyudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Jaegerjaquez said: bence ovada toplanıp girelim birbirimize geriye kalanlar ülkeyi baştan kursun birbirimize girersek geriye kalan değil de nüfus artışı olabilir, haremlik selamlık giriş yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Fransuxa said: ulan o tam tersi :D aahdsfuh oh wait ahaha duşmüş tuzağa looool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 çok saçma bi sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 İki aşamalı seçim olsa yeter hocam. Bir de D'Hondt kadar gerizekalı bir sistem yok tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 applev0dka said: katibin yüksek lisans ve doktorayi çok kolay yapılacak biseymis gibi soylemesinden sonra konuyu okumayı bıraktım oraya kadar normal miydi yani topik sdofhsdohf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 sadece chpliler oy verebilsin partiyi de cumhuriyet halk partisi ve halk cumhuriyet partisi şeklinde 2 ye bölsünler isteyen istediğine oy versin american styla democracy baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 applev0dka said: katibin yüksek lisans ve doktorayi çok kolay yapılacak biseymis gibi soylemesinden sonra konuyu okumayı bıraktım katibin yazdıklarından tek doğru olan orası eti pisküü yiyerek 2sinide bitridim hiç de zor bi tarafı yok yapacak olanları yanlış yönlendirmeyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 meclisin salt çoğunluğu tek bir partide olamasın. üst limit belirlensin %35 %40 gibi. bitti gitti işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 navyamphs said: applev0dka said: katibin yüksek lisans ve doktorayi çok kolay yapılacak biseymis gibi soylemesinden sonra konuyu okumayı bıraktım katibin yazdıklarından tek doğru olan orası eti pisküü yiyerek 2sinide bitridim hiç de zor bi tarafı yok yapacak olanları yanlış yönlendirmeyek Bahçe bitkilerinde yaptıysan doktoranı belki kolay gelmiş olabilir abi de(ki orası bile zordur bence afasd) püskevit yiyerek bitirebileceğin bi doktorayı geçtim, master bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi (BÖTE) aka böte koyayım göte abi :) yani tabiki boğaziçi, odtü vs de kafa ana bilim dallarından zordur da işte doktora mı doktora dersen püskevit yiyerek oluyo abi neyse klonu kaynamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 sütçü imamda çiftçilik doktorasını püskevit yiyip dota oynayarak bitirenler var biz daha lisansı bitircez diye çatlayalım. bitirme projesiydi falandi finaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 bence oy kabinine arkadan biri elli kuruş koysun elli kuruşu alanın oyu geçersiz sayılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Kaede said: çiftçiler falan böyle kendisi bir bok yapmadan sadece internette bıkbık konuşup vatanı kurtaran üniversiteli karadeliklerden daha çok puana sahip olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 1. kapalı seçim yapıyoruz. eğer puana göre seçim yapsak, herkes kimin kime oy verdiğini bilirdi. 2. her türlü hileyi yapıyorlar zaten. köylülere yalandan diploma dağıtıp oylarını 5 e katlarlar. 3. herkes eşittir. benim üni mezunu olmam, okuyamamış birisinden daha bilgili ya da doğru karar vereceğimi göstermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Ren said: bence oy kabinine arkadan biri elli kuruş koysun elli kuruşu alanın oyu geçersiz sayılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Ren said: bence oy kabinine arkadan biri elli kuruş koysun elli kuruşu alanın oyu geçersiz sayılsın ahaha bu çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Çok aşamalı yapalım seçimler, birazcık kastırırsak bu oy atanların yarısı atmaz. İşin kötü tarafı bizdende yarısı oy atmaz. Boşverin topluca göç zamanı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar