4Ever Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 arabadaki herif neden gerizekalı onu anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 ilk ikinci resimdeki sağdaki yazıyı oku ilerden dönüp arabayı üstüne sürmüş ordaki heriflerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 abi adamlar başta saldırmış. gitmesi lazım tabi ama hiç bir haklı tarafı yok yani taraftarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 yahu durup dururken mi dedim ben. resimlerin yanındaki yazıyı neden okumuyosun. adamın arabasına saldırmışlar başta adam kaçmış sora ilerden dönmüş milletin üstüne sürmüş arabayı bu sefer linç etmeye kalkmışlar. adam başta haklıyken gerizekalı konumuna gelmiş ikinci yaptığı hareketle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Gerçi fenerbahçeliler yakıp yıkmayı severler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 off bende hata sana laf anlatmaya çalışıyorum bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 mokoko said: yahu durup dururken mi dedim ben. resimlerin yanındaki yazıyı neden okumuyosun. adamın arabasına saldırmışlar başta adam kaçmış sora ilerden dönmüş milletin üstüne sürmüş arabayı bu sefer linç etmeye kalkmışlar. adam başta haklıyken gerizekalı konumuna gelmiş ikinci yaptığı hareketle. Haklısın ilk metni okumadım. Ama adamın silahı olsa çekip vursa, haklı bence üstüne madalya vermek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 ilerde trafik varsa adam kaçmak için üstlerine sürmüş olabilir yalnız, daha dogrusu aynı yoldan geri dönmek istemiştir ama yolda insanlar vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 onlarca (belki yüzlerce kişinin) güç gösterisi yapıp üzerine sürdükten sonra "yhaaa baba yhaaa dövdüler yhaaa" diye ağlamak çok iyiymiş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 saçmalığa bak arabaya durup dururken saldırıp camlarını kırdıklarını sanmıyorum olsa olsa sallamış,belki vurmuşlardır,ayıp mı ? ayıp tabi ama sen niye geri dönüp üzerlerine sürüyorsun ki ? salaklığın daniskası o camıda kırarlar,indirseler orda linç ederler,böyle gerzeklik var mı ya orda o kadının haline üzüldüm ben,herifinde boşu boşuna günü piç oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 gece yarısı sokakta gfb sürüsü görsem yolumu değiştiririm adam üzerlerine sürmüş. iyi cesaret, ölmemişler en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 http://t.co/y4qJBReuqi - TT Arena'ya yaklaşan Fenerbahçe otobüsü taşlandı.. al işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 al birini vur ötekine ya. şöyle üzerlerinde formaları olmasa belki oturup can ciğer olabilecek insanlar sırf üzerlerindeki formaların renkleri yüzünden birbirlerini biçiyorlar abi olamaz böyle bir şey ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 bu öfkenin sebebini bir türlü anlayamıyorum ya.bir fb oyuncusunu ellerine geçirseler öldürürler mi acaba :S yani ne elde ediyorlar anlamıyorum amaç ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 bende anlamıyorum onu madem o kadar sinirlisin git fbli gsli oyuncu öldür zor bişey değilki alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 drogba 11 deymiş sanırım said: GALATASARAY’IN 11’İ... Muslera – Eboue, Semih, Hakan Balta, Telles – Melo, Yekta, Selçuk – Sneijder, Drogba ve Burak FENERBAHÇE’NİN MUHTEMEL 11’İ... Volkan - Gökhan Gönül, Bekir, Alves, Caner - Mehmet Topal, Meireles, Emre - Kuyt, Sow, Emenıke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Cons said: bende anlamıyorum onu madem o kadar sinirlisin git fbli gsli oyuncu öldür zor bişey değilki alla alla deme öyle sonra güvenlik yok diye u17 derbisinde sahaya inip çocukları dövüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 4Ever said: abi adamlar başta saldırmış. gitmesi lazım tabi ama hiç bir haklı tarafı yok yani taraftarın 4Ever said: Gerçi fenerbahçeliler yakıp yıkmayı severler 4Ever said: mokoko said: yahu durup dururken mi dedim ben. resimlerin yanındaki yazıyı neden okumuyosun. adamın arabasına saldırmışlar başta adam kaçmış sora ilerden dönmüş milletin üstüne sürmüş arabayı bu sefer linç etmeye kalkmışlar. adam başta haklıyken gerizekalı konumuna gelmiş ikinci yaptığı hareketle. Haklısın ilk metni okumadım. Ama adamın silahı olsa çekip vursa, haklı bence üstüne madalya vermek lazım Kardeş sen Oldboyzun kralısın ama titlen yok maalesef. Gezide benzeri olmadı mı bu olayın, oradakiler de mi hep Fenerliydi? Üstelik buradaki daha da beter, sen geçtiğin kalabalığa tekrar inadına böyle kasten bilinçli tersten gelip girersen, orada araban da dağılır linçte edilirsin. Kafaya bak çekip vuracakmış bi de madalya alacakmış, parçan kalmazdı orada öyle bişey yapsan, sen çok film izlemişsin genç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 gs formalı fener ajanları çalışıyor ya arena'da kim duymuş otobüs taşlandığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 ayrıca o ilk arabasının camı kırılan adam orda çıkarıp taramalı ile herkesi tarasa haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 4-0 olunca sahaya iniyor muyuz yoksa 6 ya kadar bekliycez mş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 dakka 20'de ilk fener golü gelince kopar ya olaylar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 en az 2 farklı skorla kazanıcaz gençler. ananızı babanızı dövüp maaşlarını ellerinden alın, h1 oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 ilk 18de 4 sağbekimiz var ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Red said: ayrıca o ilk arabasının camı kırılan adam orda çıkarıp taramalı ile herkesi tarasa haklı. önce sadece arabayı sallıyorlar, bu dönüp geliyor tersten hızlıca kalabalığa dalıyor, o zaman camını neyini indiriyorlar, neyine haklı keko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar