Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resul Balay'ın Hayat Hikayesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Not: Yazı tamamen sallamasyon tekniğiyle yazılmıştır ki bunu rahatlıkla farkedebilirsiniz zaten. Ayrıca okumaya başlamadan önce kahramanımızın fotografına bakmanız tavsiye edilir.Bu arada yahoo yüzünden linki kopyalayıp yeni bir explorer penceresine yapıştırmanız gerekmektedir.

Evet size şöhret basamaklarını yavaş yavaş tırmanmış süper bir insanı tanıtmak istiyorum şimdi; karşınızda Resul Balay (yuhalamalar). Resul Balay'ın sürprizler ile dolu hayatında yolculuğa çıkmadan önce biraz fiziksel yapısından bahsetmek istiyorum...

1,52 metre boyunda olan Resul, kaslı yapısıyla cep herkülü olarak tabir edebileceğimiz bir insandır, gözlerinin rengi tam olarak bir şeye benzetilemesede kahverengine yakın olduğuna dair söylentiler bulunmaktadır, saçlarında halis mulis Türk malı olan inekdili jolesini kullanırken koku konusunda kaliteden ödün vermez ve Amerika'dan arabaların güzel kokması için kullanılan spreylerden getirttirir. Giyim konusunda da piyasaya yön veren markaları seçen Resul, L.C. Waikiki ve Nurman Teyze Mağazalarından (Nurman Teyze'nin 2002 kreasyonlarında Resul'den çok etkilendiği dedikodular arasındadır) giyinir.

Peki ya Resul'un sanatla arası nasıl ?
Resul 13,5 yaşında olmasına rağmen kitap konusunda daha çok 0-6 yaş grubu kitaplarını beğenir; Alican ve Ayşegül serileri, Zeka Özürlüleri Bilgi Yarışmalarında En Çok Sorulan Sorular ve Pamukprenses (kitaptaki kızı çok beğendiği için) favorileri arasındadır. Sinemaya vakit buldukça giden Resul, en çok BilimKurgu ve Fantezi(!?!!?) öğeleri ağırlıklı filmlerden hoşlandığını söylemektedir, sevdiği filmler arasında Matrix,Star Wars,Lord Of The Rings yer almaktadır.(Laf aramızda Matrix Reloaded için gün saymaktadır ama kapasitesi sınırlı olduğu için pek başarılı olamamaktadır) Tiyatro ve Opera konuları da Resul için pek parlak sayılmamaktadır, ilk gittiği tiyatro oyununda ayı kostümlü bir oyuncuyu gerçek ayı sanmış ve o günden sonra bir daha tiyatroya gitmemeye yemin etmiştir. Operada ise gene ilk gittiği oyununda Pavorotti'yi görüp "Ben kimseye yemek olmak istemiyorum , bu çok büyük görünüyo" deyip kaçmıştır; bu olaydan sonra Resul'un bir daha operaya ayak basma şansı şu an oturduğunuz eve bir Türk yapımı uçak gemisi girme şansıyla eşit hale gelmiştir.

Evet şimdi Resul'un herkese ibret olacak hayat hikayesini anlatmaya başlıyorum;
Resul şirin bir Anadolu köyünde doğmuştur, konuşmayı yaşıtlarından 2 yıl geç çözen kahramanımız için yürüme konusu farklıdır, yaşıtları emeklerden o koşabilmektedir. Bilimadamları bu duruma hala bir açıklama getirememişlerdir. Belli bir yaşı geçtikten sonra ihtiyar heyeti Resul'u köyün halkla ve hayvanlarla ilişkiler bölümü koyunların gezdirilmesi ve otlatılması bölüm başkanlığına atamıştır.Gel zaman git zaman bunun ailesi Almanya'ya gurbetçi olarak gitmeye karar vermiş tabii Resul'u de yanlarında sürüklemişler. Bu zamandan sonra kahramanımızın Almanya maceraları başlar.

Resul'un Almanya'da karşılaştığı en büyük sorun dil sorunu olmuştur, öğrenme konusunda pek başarılı olmayan Resul ilk başlarda el,kol işaretleri ve televizyonlardan duyduğu bir iki kelimeyle iletişim kurmaya çalışmıştır.(Bu yüzden onu uzaylı sanan almanların olduğu bilinmektedir.)Dil olayını hallettikten sonra ayakkabı boyacılığına el atmıştır, kendine süper bir boya seti kuran Resul bu işte Almanya'nın en iyisi olup çıkmıştır.(Aslında bu yalandır renk körü olan Resul her boyadığı ayakkabıda alakasız renkler kullanmıştır ve batmıştır) Yeni iş olarak top toplayıcılığına başlayan Resul'un hayatını bu iş çok farklı yollara saptırmıştır. Bir gün işine konsantre olmuş toplarla haşır neşir olurken maç oynayan oyuncuların kendisine bakıp sırıttığını görür, Resul'un tepesi atmıştır patlamaya hazır bir volkan gibidir, koşa koşa oyuncuların yanına gider ve onlara karşı şöyle bağırır: "Beni küçük görüyorsunuz ha !! şimdi size gününüzü göstericem var mısınız 2'ye karşı 11 maça, ben ve hımm hah şurda gezen köpek". Maçta köpek maşallah Rüştü gibi kurtarışlar yapmış takımının gol yemesine izin vermemiştir. Resul ise son dakikalarda kafasının arkasından seken bir topun gol olması sonucu takımına galibiyeti getiren adam olmuştur.(Tabii bu olaydan sonra iqsunun 61'den 49'a düştüğüde notlarımız arasında bulunmaktadır)Bu olaydan sonra Alamaya'nın çeşitli takımlarında top koşturan Resul vatan hasretiyle yanıp tutuştuğu için Fenerbahçe'ye transfer olur. O günkü gazetelerde bomba transfer olarak lanse edilen Resul, Fenerbahçe'de ki ilk yılında gol kralı olur ayrıca altın ayakkabı alır. Milli takımda da kaptanlık mertebesine yükselmiştir; Brezilya ile oynanacak bir maçın öncesinde Ronaldo ile çok samimi pozlar çektirir ama sonra yaptığı açıklama ile spekülasyonlara son noktayı koyar : Resul rehankarnasyona inanıyordur ve Ronaldo'yu onun köyünde kaybettiği abisi olarak görmektedir. Bu olaylardan kısa bir süre sonra Resul duştayken yanık sesiyle bir şarkı çığırmaktadır, bunu duyan Fenerbahçenin malzeme
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Aaaa resulu tanımıo musunuz?O biiiiir türkiyenin son popstarı,o biiiiiir gönüllerin şahı,o biiiiir dünyanın en güzel sesli yaratığı (insana benzemio çünkü :) )
*resul başlayı tanımayanları kınar,ayıplar*[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
Yalnız pavorotti ve birkaç espri yüzünden şimdi kendimden iğrendim ve iğrendirdiklerimden de özür dilemek isterim ehash.
Bir de tüyo vereyim size: Bu parçanın ilk halinde aştiden özel olarak hacı yağı getirtip kullanıyordu, sonra çok kemikleşmiş bir geyik olduğu için spreye çevirdik.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies

[Bu mesaj Loras tarafından 29 Kasım 2004 21:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yaws bu adam benim hayal kahramanım...çok seviyom tipsizi ya :D[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
resul balayın nazlı yarim...

adlı mp3 ü nerden bulabilirim =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Mesaj tarihi:
Yemin ederim ben gördüm bu Resul Balay'ı televizyonda...Bir aralar başarılı yabancı yapım filmler ülkemizde abidik kubidik isimlerle baştan çekilip yayınlanıyordu ; işte Problem Çocuk serisinin ilkinde oynuyodu bu çocuk (: Bi de gözlük takmışlar ki aman allah ehe (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux
Mesaj tarihi:
helal john nerden bulduysan bu yüce zatın mp3'ünü indirmekteyim şu an dinleme şerefine birkaç dakika içinde erişeceğim inşallah..[signature][hline]R+
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfChuck, 01 Ocak 2005 20:42 tarihinde demiş ki:
Yemin ederim ben gördüm bu Resul Balay'ı televizyonda...Bir aralar başarılı yabancı yapım filmler ülkemizde abidik kubidik isimlerle baştan çekilip yayınlanıyordu ; işte Problem Çocuk serisinin ilkinde oynuyodu bu çocuk (: Bi de gözlük takmışlar ki aman allah ehe (:

Hayır o değil. Cafer'i Resul Balay yaptın ya yuh :)[signature][hline]Yobazım ama para bende.
Mesaj tarihi:
dinledim ya muhtesemmis gercekten:-D[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
  • Yeni Oluştur...