jacabo Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 bizde o ters duruyordu bi muhtar kağıdının üzerinde denedim ilk önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 kaşelerde öyle olur, bizdekilerde yoktu işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 ya neyse o kadar tatava yaptık ki, yine elimize alcaz zaten. heyecanın büyüklüğünden belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Partinin dikdörtgen sınırları içinde kaldığı sürece oy geçerli sayılır. Simetri hastası gibi üzülmeyin olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 @esh abi en kötüsüde onu bilmek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 kaçta açıklanır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 6 gibi baslarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 ÇOK HELECANLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 ELLERIM TERLEYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 SeaGle said: Partinin dikdörtgen sınırları içinde kaldığı sürece oy geçerli sayılır. Simetri hastası gibi üzülmeyin olm. şu Azcik tasmis falan dert degil, ters olmasi falanda. Ben buyuksehire cuk diye oturttum lan bu arada 1milim kaymadi haz yasadim baya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Tamam seninki iki oy sayilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 oy pusulasında partı sıralaması neye gore belırlenıyor.. bıraz psikolojik oyun var sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Ben de T Cetcelimi gönyemi alıp gidicem. Mühendislik hesaplarıyla mühür ile dairenin eksenlerini tam çakıştırıp sonra sevinçten pusulayı yakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 abi gökalbe anaokulunda oy attırdık. tam ortasına oturttu diye yıldızlı pekiyi ve elma şekeri verdik. van kahvaltı falan dediğide mekdanılsdan hepimiyıl. biraz mutlu olsun çocuk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 öyle bir oturttum ki 'evet' kaşesini şak diye ses geldi pusuladan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 bck said: oy pusulasında partı sıralaması neye gore belırlenıyor.. bıraz psikolojik oyun var sanki Onceden kurayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 bck said: oy pusulasında partı sıralaması neye gore belırlenıyor.. bıraz psikolojik oyun var sanki Kura çekiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 durun rahatsız etmeyin oyuncağıyla oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Benim sandıktaki hatunlar çokzeldi lan ben gidip bir daha oy kullanıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Yarıçapı r olan bir dairenin alanı A= pi r ^2 formülüyle bulunur. Çevre uzunluğu ise C =2 pi r formülüyle bulunur. Kartezyen koordinatlarda merkezi (a, b) ve yarıçapı R olan açık bir D dairesinin tanımı şu şekilde yapılmaktadır: D={(x, y)in {mathbb R^2}: (x-a)^2+(y-b)^2 < R^2}. Benzer bir şekilde, aynı merkez ve yarıçapa sahip kapalı bir dairenin tanımı ise şu şekilde yapılmaktadır: overline{ D }={(x, y)in {mathbb R^2}: (x-a)^2+(y-b)^2 le R^2}. şuna göre basın beyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 akp kaybederse ne ısmarlıyonuz bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Eskişehir adamlar sülalesiyle gelip oy kullanıyor sanki ya. :D Çoluk çocuk ne varsa toplayıp gelmişler bizim mahalledekiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Vingthor said: abi gökalbe anaokulunda oy attırdık. tam ortasına oturttu diye yıldızlı pekiyi ve elma şekeri verdik. van kahvaltı falan dediğide mekdanılsdan hepimiyıl. biraz mutlu olsun çocuk ya abi anlayamazsin. Ben o evet damgasinin tam milimlik icine oturmasini seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 ben yanlışlıkla elime bastım ya gitti binaliden 1 oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 sandık başkanına tatava yaptım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar