Sir.Enis Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Sakaryada açılmış sahibi burdan mı merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Logo patiden çok muştaya benzemiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anilatilla Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Sir.Enis said: Sakaryada açılmış sahibi burdan mı merak ettim Evet benimdir nacizane dükkan beklerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 isim hakkından her üyeye 100 TL fişekle bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 adam resmen foruma üye olup sahibiyim yazmak için kenarda bölümü refreshliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anilatilla Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Fişek geliyor. Bu mesajı gösteren herkese dükkanda %20 indirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 55TL ne bu arada dükkanın fiyatıysa indirime gerek yok ben alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Vayy, gidelim tanışalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anilatilla Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 55 tl foto çekmek bu tabelayı çeken arkadaşa yarın makbuzu gönderiyorum :) çayım tazedir beklerim. Aslında paticiğe başka üyeliğim daha vardı şifre mifre kaybolunca bunu geçen sene aldım birşeyde yazmadım, yani kenara çekilip sahibiyim yazmak için değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 hamzayla tanışıyo musunuz? bi çay için bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 telif hakkından mama alma şansım var mı yasal yollardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Çarka gelirken di mi burası Kipa tarafından yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anilatilla Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Usta bana bi paket mama ver diyincede veriyoruz, telif hakkına girmene gerek yok :) evet sedat kirtetepe cad, çark caddesinden dsiye giderken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 keşke benim de şöyle bi dükkanım olsa ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anilatilla Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 %20 indirim konusunda ciddiyim ( dükkana gelen ilk 10 paticik forum üyesine) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 50 senede 10 tane zaten anca denk gelir yazmasan daha iyi pinti gösterdi seni..... olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ulan simdi boku cikmasin editi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 abi sahibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Sakaryadan anca 4 tane forum üyesi vardır ve 0 tanesinin peti vardır, yani hiçbir risk yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 imamizer said: adam resmen foruma üye olup sahibiyim yazmak için kenarda bölümü refreshliyormuş. FJHFKJFJKGLJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anilatilla Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Ulan inat değil mi? Paticik Pet Dünyasından telefonla yapacağınız kapıda ödeme alışverişlerde Türkiye çapındailk 10 paticik.com üyesi siparişine %20 indirim. Hadi bakalım B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 İnternetten sipariş yok mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anilatilla Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Yakın zamanda olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Kargo da bizden demen gerekiyor du , yine olmadı :)-D anilatilla said: Ulan inat değil mi? Paticik Pet Dünyasından telefonla yapacağınız kapıda ödeme alışverişlerde Türkiye çapındailk 10 paticik.com üyesi siparişine %20 indirim. Hadi bakalım B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 cani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar