Alcest Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Pc birdenbire kapandi hafif yanik kokusu geldi kablolari kontrol ettim power supply kablosu tak cikar yaptim anakart üzerinden PC calisti 20 dakika sonra yine kapandi acilmiyor daha acaba power supply ömrünü mu tamamladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Formatla alakasi var midir PC kapaniyor anakart üzerindeki güç kablosunu cikar tak yapmadan calismiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 yanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Bir süre böyle kullansam zarar verir mi acaba anakart falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 alcest, power ın yanmış sanırım. ucuz bişeydir servisten fiyat al yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Eskiydi zaten baya da zamanlaması kötü oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 zamanlama manidar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 hep ummadığın anda olur zaten, Morphy's rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ps bul dene bi anlayamazsın denemeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Pc açılıyor da ya biraz bekledikten sonra yada güç kablosunu çıkarıp taktıntan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ısınma problemi vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 beatifulmind said: zamanlama manidar.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 tekrar açılırsa bi 5-10dk'da hwmonitor indirip sıcaklıklara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 psu fanı çalışmıyor. kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 k1nJo said: tekrar açılırsa bi 5-10dk'da hwmonitor indirip sıcaklıklara bak. Hangi değerlere bakmam gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 çalışan fanlara, işlemci sıcaklığına falan. normalde bios'tan da bakılır ama bi işlem yaparken bakman için söyledim mesela benim eski pc'de tek bi chrome açmam 90 celcius a fırlatıyodu sıcaklığını sonra makina kitleniyor veya kapanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 altta açıktı birkaç bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 bi sıkıntı yok ya. psu'dadır dediğiniz gibi sıkıntı. bi de rica ediyorum tinypic kullanmayın/kullandırtmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 tinypic in nesi var ben resim upload olmayalı sene oldu google dan ilk çıkanı kullandım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Dün power tuşuna bastim bir ses geldi kivilcim falan cikti power supply resmen oldu umarim anakart falan zarar vermemistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar