Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 ayrıntı manyağıve çok zor bi oyun herkese hitap etmiyor maalesef. kafaya devamlı darbe alan adamım her el stupidy check atıyor lol. kolu kopanlar dodge ve parry şansı daha fazla lel adamım biri amok oldu ama etkisini göremedim yaldır yaldır koşuyomu acep nedir? oyun bunun gibi ayrıntılarla dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Save olsa birde turn geçişleri kısa ola ben oynardım güzel oyun, böylesine vaktim yok ama, Tw:w nın turn geçişleri savaşları bile daha kısa sürüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 evet frostbite aynı dediğin şeyler benim ekibe oldu demin işte rng saçmalayınca. feamer'in dediği gibi turn bekletmesi çok uzun maalesef, ona çözüm getirmeleri lazımmış. detay filan tam benim istediğim gibi ama, bir de warhammer atmosferi, giyimler kuşamlar filan süper. SoS da var üstüne bonus. yalnız şu haritadan loot toplama işi cansıkıcı, o wyrdstone üç katın hangisinde diye dolaş dur, sonunda tek fragment çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Sam said: rng saçmalıkları inanılmaz ama, 90% hitleri üstüste 4-5 kere missleyerek bütün warbandim yokolmak üzere. firaxis xcom tier. lol lider hariç herkes yattı ama ben hayatımda bu kadar çok %90 arka arkaya misslediğimi hatırlamıyorum. düşman da %40 dodgelara vurdu hep, hiç misslemedi. normal missionda loss cidden inanılmaz. O biraz da oyundaki bazı faktörlerin görünmemesinden kaynaklanıyor. Mesela %40lık dodge içinde haliyle rakibin senin dodge'unu ne kadar düşüreceği yok. Hit chance de dodge ve parry ihtimalini göstermiyor. Bir de bazı skiller olmadan dodge ve parry her round'da sadece bir defa kullanılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 evet dediğin gibi onları göstermiyor, hoş gerçi rakip takım da kuvvetli değildi yani gene acayip bir sonuç çıktı. neyse en azından her yere düşenin ölmesi garanti değil. sadece şu divine wrath ve benzerlerinin selfkill çekmesi cansıkıcı. hani bari önemli bir spell için olsa, %10 dmg buff için ölünür mü görevin en başında. neyse böyle oyun yok ama, meraklısına cidden lazım. geç bile kalmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Free weekend'de biraz oynayınca aldım direk, detaylı güzel bir oyuna benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Eğer oynayanlar varsa kendi aramızda bir lig yapalım derim. Akşamları birer maç atarız biraz ısındıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 ya ben bu oyun için kendimi çok yaşlı hissediyorum, mercenery hikaye görevi için kanallara bomba yerleştirdiğin bir görev vardı, ilkinde yetemedim son adam yatırdı, ikincisinde yağ gibi gittim, hasar almadan ama bu sefer hiç düşmanın olmadığı bir bölgeden biraz taş toplayayım bari diye bir adamı dışarı gönderdim göndermez olaydım, oyun mevcut rakipler bitince rast gele adam atıyor, ibn. gitti bu adamın kafasına üç tane attı, biri ile savaşıyordu onu kurtarayım diye başka bir adam gönderdim, bu sefer 2 tane daha summon oldu, ikisi orada öldü bok yoluna hadi dedim bari son adamı alayım, saçma sapan iki vuruş yaptı, 3 adamımı öldürdü, sonrada daha girmedim oyuna zaten... ama oyun çok güzel, böyle şeyleri dert etmiyorsanız alın oynayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 işte riske girmemek lazım, ben onu öğrendim artık kazanmaya oynuyorum taşlar dibimde filan değilse. (:P) hele story görevinde taş toplamamak lazım devamlı reinforcement akarken. bone, biraz oynayalım öğrenelim abi. bir de evaluation herhalde? kol-bacağını bırakmak istemiyorum ekibin multide lol. ha bir de malum puan filan, herhalde endgame ekibi lazım. neyse bitireyim oyunu bir hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Ben de aldım da, bu bildiğimiz blood bowl un şehire uyarlanmışı olmuş, güzel olmuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Ya oyun mantıklı olsa risk almanda sakınca yokta adamları direk dibine attı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 abi zaten sıfırdan başlayacağız oynarken herkez sıfır birer ekip kurcak lig usulu herkez herkezle mac yapacak genelde bi kişi biraz erken iyi zar atarsa oyunu süpürüyoda olsun oda onun zevki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 tam anlamadım hani sıfırdan derken sadece birbirimizle oynamaya özel 0 lvl ekip mi kurulacak? xp alacaklarsa zor olmaz mı sadece mp'de kullanıldıklarını tespit etmek? ruleset gibi birşey varsa bakalım. gerçi o kadar kişide yok sanırım, benim flist'te toplam 5 kişide var, kaçı oynamak ister bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 orada özel maç veya multi için kazanım ve kayıplar etkilemez diye bir seçenek vardı galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 SAM aslında oluyor.Lig denemem oldu da çok hardcore du baya bir dayak yedim. Mantık; gün atlamak yasak ( dinlenme amaçlı bile ), single oynmak yasak sadece xp ve eşya multi oyunlardan gelecek. Karşılakacak olan ekiplerin Günleri aynı olmak zorunda. Sıkıntı; Benim gibi tüm adamlarınızı kaybedip arasıra paranız bitip oyun kilitleniyor. 0 dan ekiple başlıyorsunuz vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 feamer evet, ben de baştan onu sormuştum da alfred'in dediği durumda nasıl olacak ki, infilak eder wb kısa süre sonra. neyse makul bir sistem olursa katılanlardan olabilirim de tabii kaç kişi çıkar ve devam etmek ister, forumun geçmiş çabaları genelde sabıkalı ehu. neyse yazın sistemi de bakalım kaç talibi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Eğer zamanlar tutarsa çerezlik katılmak isterim :D bende. oyunu ilk 1 ay hayvanlar gibi oynayıp multide ağır dayak yiyince braktım. Oyunda seçebileceğiniz bir perma-league olsa canavar olur ama belli forumlar veya kişilerle ayakta durunca olmuyor malesef. Champaign yerine devamlı akan bir vs game mod şart. ( Gerçi yeni eklentilerle gelmiştir belki ama bilgim yok). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 ben şahsen oyun içi save istiyorum, zamanım yok tekrar tekrar oynamaya, zaten bir parti champaign yapmam bile dünya zamanımı alıyor, kaldı ki oyun zor zaten save olsa bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 abi olay şu birer yeni ekip kurucak herkez ve bu ekiple sadece multide oynucak dicez ki 3 gunde bir herkez mac yapmak zorunda ornegin 4 kişi miyiz ben ilk hafta samle yapıcam c d ile yapıcak ikinci hafta ben c ile yapıcam sam d ile yapıcak sonm hatfa ben d ile yapıcam sam c ile yapacak bunun dısında singleda bu takımlarla oynanmayacak normal mordheim turnuvaları bu sekilde oluyo campaign diye bi ordu yaratıyosun bu ordu ile baska bi yerde oynayıp bonus yada penalty almıyosun blood bowl kafası işte sen single oynucaksan farklı bir ordu ac onla oyna bu arada oyunun 3rd person olması irenc ya keske isometrik olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Aslında soft play planı vardı Morheimda başlatmamaları ilginç oldu ( save yapabildiğin bir mod). İzometrik hem kolaylık açısından hemde allah için gereksiz memory problemi için harika olurdu. Harita load maşallah witcherdan uzun sürüyor. Multiplayer'da inanınlmaz biz sync problemi vardı ben oynadığım zamanlar. birde bir tarafın oyundan çıktığnda obur tarafa sadece surrender hakkı veryordu :D. Düzeltiler mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 parası biten ve shipment nedeniyle game over olan gg herhalde? son bir kişi hayatta kalana kadar mı devam ediyor böyle? iyi ok ben varım da 4 kişi çıkacak mı bakalım ehu. 3rd person iyi ya charları yakından seyretmek. biraz daha customization yapabilselermiş keşke. şu suratlar aynı olmayaydı bari aynı sınıfta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Abi zaten belirli bir süre oynayınca herkezin adamı kör topal kalıcak. O sebeple zaten bloodbowl mantığıyla biraz en iyi 3 tane dövünşçü yapmak yerine 8 tane kör topal adam alıyorsun genelde. Böylece şansa bir rollu kaybedip adamın ölürse ağlamıyodun. Blood bowlda böyleydi 11 kişilik takımda 2 3 yedek şarttı öyle düşünmek lazım. Ben açıkcası cok kısa süre oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 yalnız oyun xcom eu gibi başlarda zor ama ilerledikçe bayağı ciddi snowball oluyor. ai wb'ler bayağı randomize geliyor, tek kollu mu ararsın, bütün turn'ünü debuff atmaya çalışıp fizzle olanı mı. wb'nizi iyi kurmuşsanız zaten bir noktadan sonra kimse yatmıyor, yaralanma olmadı düzinelerce mission'dan beri. ama o noktaya gelene kadar sabretmek lazım. bir de mission seçimi en önemli. sağa sola dağınık halde wb olan mission seçmemek lazım asla. savunma darağızları kurup bunlarda kıyma makinesi gibi eritiyorsunuz 1vs4 filan, brutal/deadly dahil. ama o noktaya gelene kadar sabırla oynamak lazım tabii, full lvl 10 ekibe skill'leri öğretip, epicleri giydirmek filan zaman alıyor hayli. o noktadan sonra da xcom eu endgame gibi şakşuka paso lol. rng birşey yapamıyor siz rakamları kendinizden yana inşa edince. house always wins oluyor. story mission veya şehirde daemon challenge o noktadan sonra ancak. ha bir de AMBUSHED durumu var ki 50 mission'da 2 kere denk geldim, o çok kötü sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Ekstradan tavsiye bende veriyim; AI ye karşı oynarken minimum team kullanın. Siz kaç kişilik takım yollarsanız AI size o kadarlık takımla cevap veriyor. Deadly örnek vermek gerekirse; 10 kişilik teamde sizden 3 kat daha güçlü 10 kişi olacak. Dengelemek için en azından 5 kişisini patates etmeniz lazım. Yerleşim yeri de random oldugundan sizin ana drop yerinize yakın adam 5 kişisini koyarsa gg oluyor. Ancak 4 kişi olursanız size AI de 4 kişi koyuyor. Random dizeceğinden en fazla karşınıza 2 lik gruplar çıkacak 4 vs 2 kazanıyorsunuz her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Bu arada ambushed deadly max kişi sayısı oyunu kapayın direk onamayın boşuna. her adamınızın başına 1 v 1 düşünce hade kazansanız bile en az 1 ölü 3 yaralı veriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar