Apis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Hitman serisi kadar hiçbir oyun "suikastçi" hissini veremez. Uzun namlulu tüfekler, boğma telleri, kılık değiştirmeler, saldırını planlama. Şahsen "Silent Assasin" derecesiyle geçmediğim bir bölüm yoktu. Daimada eğlenmişimdir Hitman oynarken. Sadece filmi o kadar iyi değildi ama olur o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 filmi de hoştı bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=0wok3XScRMo eleman eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 bir an yeni oyun sandım şöyle stealther oyun bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=T_WkJ8axwe8 yeni bölüm, adam kendini geliştiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Red said: bir an yeni oyun sandım şöyle stealther oyun bulamadımaynen bende :P.bide oyun çok basitti ya.hiç gizlenmeye gerek kalmadan oyunu rahatlıkla bitirebiliyordun.yapay zeka diye birşey hiç yoktu zaten.bi bölümde ağaç evine çıkıp saklanmıştım ordan teker teker tüm güvenlikleri öldürmüştüm.kelimde gazeteye manşet olarak çıkmıştı :P 200 kişi öldürdüğüm yazıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 amma cok yorunge disi adam varmis, bu ne :) ilk sayfada korktum, meger eski imis konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WitchElf Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Benim bu oyun dünyasında 2 favori oyunum vardır birisi max payne digeri hitman serisi hiç sıkılmadan oynadıgım nadir oyunlardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 razz şunu da izle: http://www.youtube.com/watch?v=o8XxQ0o9QQc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ahah hayal meyal hatırladım o videoyu, sonu falan sağlam. bu da konsepti bundan almış gibi zaten. bak şöyle bişi var ama, bu aynı bölümü şöyle bitiriyor: http://www.youtube.com/watch?v=JKbptWt_Qs4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 WitchElf said: Benim bu oyun dünyasında 2 favori oyunum vardır birisi max payne digeri hitman serisi hiç sıkılmadan oynadıgım nadir oyunlardır... hll knks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Esnaf said: Red said: bir an yeni oyun sandım şöyle stealther oyun bulamadımaynen bende :P.bide oyun çok basitti ya.hiç gizlenmeye gerek kalmadan oyunu rahatlıkla bitirebiliyordun.yapay zeka diye birşey hiç yoktu zaten.bi bölümde ağaç evine çıkıp saklanmıştım ordan teker teker tüm güvenlikleri öldürmüştüm.kelimde gazeteye manşet olarak çıkmıştı :P 200 kişi öldürdüğüm yazıyordu bende tam tersi tam tribe giriodum.minimum adam öldürme.ne kadar saklanma giyinme içeri sızma varsa öyle oynamayı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 hitman oyle oynanir zaten de benim de sabrim subzero oldugundan direkt tum leveli olduruyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Seriyi baştan tekrar mı oynasam yaw =) özledim birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bugun basladim oynamaya :) bu bittikten sonra splinter cell mi oynasam ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar