Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk olmaktan gurur duyuyormusunuz?

atesbenicagiriyo

Öne çıkan mesajlar

Önceden duymazdım, Eylül'den beri güney fransa'dayım. İstanbul'dan gelmiş olmanın ekmeğini az yemedim. Biraz bilgili olanı, gözünü dünyaya açmış olanı özellikle çok merak ediyor. Zaten gerisi de önemli değil.

Onun dışında hayatımın herangi bir sahnesinde türk olmakla öne çıkmadığım ve gerek de kalmadığı için bilemiyorum. Ama bununla gurur duyacak birini yerin dibine sokacak bir dolu argüman sunabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye ortalamasına baktıgımız zaman %5-10 civarı gerçek türk ırkından insanlar var, mesela ben o oranın içerisindeyim, çünkü akrabalarım türk tipindeler ancak aramıza selanik göçmenligi vs. girdiği için sarışınlık vs. bulunuyor ondan dolayı benim Türklüğümle övünmem normal ancak esmer,arabic insanların Türküm diye övünmesine gerek yok, pek inandırıcı gelmiyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Oguzhan06 said:

Türkiye ortalamasına baktıgımız zaman %5-10 civarı gerçek türk ırkından insanlar var, mesela ben o oranın içerisindeyim, çünkü akrabalarım türk tipindeler ancak aramıza selanik göçmenligi vs. girdiği için sarışınlık vs. bulunuyor ondan dolayı benim Türklüğümle övünmem normal ancak esmer,arabic insanların Türküm diye övünmesine gerek yok, pek inandırıcı gelmiyor bana.

Türklük hissetmektir sdf
İlla kafatası ölçmeye gerek yok, o topluluğa o millete ait hissediyorsa o kişi Türktür/X millettendir. Sonuçta eski kadim milletlerden birisi ve tarihte belli bir yeri var, fena değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Oguzhan06 said:

yawhehe.svg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...