atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Türk olmaktan gurur duyuyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Önceden duymazdım, Eylül'den beri güney fransa'dayım. İstanbul'dan gelmiş olmanın ekmeğini az yemedim. Biraz bilgili olanı, gözünü dünyaya açmış olanı özellikle çok merak ediyor. Zaten gerisi de önemli değil. Onun dışında hayatımın herangi bir sahnesinde türk olmakla öne çıkmadığım ve gerek de kalmadığı için bilemiyorum. Ama bununla gurur duyacak birini yerin dibine sokacak bir dolu argüman sunabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 çok saçma geliyor baya, gurur duyulabilecek bir şey olarka görmüyorum. Ama beğenebilirim, geçmişte yaptıkları güzel şeyler varsa onaylayıp "vaay be" diyebilirim. Ama saçma yani ırk mırk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oguzhan06 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Türkiye ortalamasına baktıgımız zaman %5-10 civarı gerçek türk ırkından insanlar var, mesela ben o oranın içerisindeyim, çünkü akrabalarım türk tipindeler ancak aramıza selanik göçmenligi vs. girdiği için sarışınlık vs. bulunuyor ondan dolayı benim Türklüğümle övünmem normal ancak esmer,arabic insanların Türküm diye övünmesine gerek yok, pek inandırıcı gelmiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 seçenek sunulmadı dünyaya gelirken. bu yüzden türküm gurur duymuyorum ama ingiliz olsam gurur duyardım demek saçma olur. kişinin kendisiyle alakalı bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Seçim şansın olmayan bir durumdan gurur duymak saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banadamilolo Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Müslüman olmak önemli, Amerikalı olup namus kavramından uzakta napıcaktınız he napıcaktınız, kız kardeşiniz felan girmiyorum ne olacagına oturun oturdugunuz yerde gsadfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Oguzhan06 said: Türkiye ortalamasına baktıgımız zaman %5-10 civarı gerçek türk ırkından insanlar var, mesela ben o oranın içerisindeyim, çünkü akrabalarım türk tipindeler ancak aramıza selanik göçmenligi vs. girdiği için sarışınlık vs. bulunuyor ondan dolayı benim Türklüğümle övünmem normal ancak esmer,arabic insanların Türküm diye övünmesine gerek yok, pek inandırıcı gelmiyor bana. Türklük hissetmektir sdf İlla kafatası ölçmeye gerek yok, o topluluğa o millete ait hissediyorsa o kişi Türktür/X millettendir. Sonuçta eski kadim milletlerden birisi ve tarihte belli bir yeri var, fena değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Oguzhan06 said: Türkiye ortalamasına baktıgımız zaman %5-10 civarı gerçek türk ırkından insanlar var, mesela ben o oranın içerisindeyim, çünkü akrabalarım türk tipindeler ancak aramıza selanik göçmenligi vs. girdiği için sarışınlık vs. bulunuyor ondan dolayı benim Türklüğümle övünmem normal ancak esmer,arabic insanların Türküm diye övünmesine gerek yok, pek inandırıcı gelmiyor bana. yawhehe.svg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 random gelen bir özellikten dolayı gurur duyulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 ^ this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 herzamanki gibi komikli şık birinci gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 kırımı ruslar aldığına göre artık rusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 selanik göçmeniymişim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 evet çok gurur duyuyorum keşke bir daha türk olarak doğsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 kermit said: selanik göçmeniymişim ben küçükken çok mu kahve içtin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Alın milliyetçilik duygularınız kabarsın az ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 amerikalı olsaydım keşkeyi çok derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 faydali biseyler yapip gurur duyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 ırkıyla,milletiyle gurur duyanların ne kullandıklarını hep merak etmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Araplarla kaynaşmayayaymışız iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 ırk gurur duyulacak bişi mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 daha da indirgeyelim. erkek olmaktan gurur duyuyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar