Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ben 2 gun ve gunde iki defa falan sabunla yikamistim. o boya ve plasma falan temizlensin diye. istersen kagit havluyla cok bastirmadan yavassa temizleyebilirsin. o murekkep akintisi falan bitince kendi haline birak ve cok gergin degilse deri hic krem surmene bile gerek yok aslinda. en onemlisi kesinlikle mikrop kapmasin ona dikkat et. para olsa yurt disina cikip su herife yaptirmak isterdim ama bu pzeveng kesin rezervasyon falan yaptiriyordur. http://www.youtube.com/watch?v=FJ4ar-N0E_w veya bu http://www.youtube.com/watch?v=4YGyGn1tlYs dmitriy deli ucuza yapiyormus ama herife 1 seneye falan gun bulabiliyorsun diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Ön koluma şöyle bir şey yaptırmayı düşünüyorum ? bunu düzgün yapabilcek bir yer ? 3k tl sınırım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 ön kol ney lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 serdar aydoğduyu tavsiye ederim beşiktaşta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 brachio radial kas civarı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 tam amaele dövmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesleğini bilmiyorum ama Önkolda dövme bazı yerlerde farklı algılanmana sebep olabilir, mümkünse üst kola yaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 ben de bundan yaptırıcam galiba, gaza geldim (filmlerle tabii alakası yok). en dandiğinden dövmecide bile yaptırılabilecek bişe hemi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 morning glory yaşamışta ona bakıyormuş gibi bu asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 facebooktan çok fazla dövmeciyi takip ediyorum sırf türkiyeden de değil. aralarında gördüğüm en iyi dövmeci Reşat Gül. girin bi bakın derim https://www.facebook.com/streetbodyart?fref=ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 galatada ark var dotwork ve b/w dövmelerde deneyimli mimar sinanda okuyor grafik tasarimda bos zamanlarinda da duvarlari boyuyor kendisi ilgilenen varsa iletişim bilgilerini verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 sabonis said: ben de bundan yaptırıcam galiba, gaza geldim (filmlerle tabii alakası yok). en dandiğinden dövmecide bile yaptırılabilecek bişe hemi de.. rafael, tam senin karakteri anlatıyor, tam içten pazarlıklı, sinsi, oyunbozan bi tip. fsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 donatelloyu oldurmusler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 su alt bacagin arkasina nasil olur qanqalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 crusader ı görünce forgiver ameleyi yapıştırmış hemen sapına kadar akboy adam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/1c/e3/e2/1ce3e296f4bc96cee06c5502e839811a.jpg Sunun farkli renklisini istiyorum bende ama pusman olurum diye asla cesaret edemiycem sanirim. Gerci bolge bile yok aklimda. Neyse anca kolye ile idare edicez artik :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 kureklerin oraya olabilir ya da omurilik hizasına ama iki yer de biraz can yakar sunu diyorum dizkapagi altına yaptırsam nasil olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 çatala yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 http://1.bp.blogspot.com/-zYzPdWs9y3I/UDAb-yOQubI/AAAAAAAAD5k/ns94f76qsRk/s1600/Ba%C4%9Fa+Mi+Didin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Şunu yaptırın bence http://i.imgur.com/CYWn2Cm.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 pascalnouman said: kureklerin oraya olabilir ya da omurilik hizasına ama iki yer de biraz can yakar sunu diyorum dizkapagi altına yaptırsam nasil olur hmmm kurek kemıgının o kısım hıc aklıma gelmemıstı :D guzel durabılır boyu ıyı ayarlanırsa, sırta yaptırmam kesınlıkle ama fenada olmıyabılır hmm hmmm acı sorun değil, dudak üstü iğneli epilasyon ve turlu turlu esktra acıya katlandıktan sonra su noktadan sonra mazoşistliğe vurabilirim artık işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 yaklaşık 12*6 cm'lik karikatürize portre'yi renksiz kaça yaparlar acaba fikri olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 önce faturanı öde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 yav said: yaklaşık 12*6 cm'lik karikatürize portre'yi renksiz kaça yaparlar acaba fikri olan var mı genelde en x boy x 5 tl oluyor cm karesi yani ort 360 tl fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 sonunda... kıllı kol dövmesi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar