Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 yolların yeni kroluğu olan bir laf... ve bir arkadaşımın bana anlattığı görmüş olduğu Hataylıysam Ara yazısı.. ''Hatalıysam HATA yaz 9190 a mesaj çek cep telefonuna ''Hatasız Kul Olmaz'' melodisi gelsin'' şimdiye kadar beni en çok güldüren Hataylıysam Ara yazısı... (umarım başka bi topic yoktur aramada bulamadım...) mümkünse sizde paylaşın gülelim güldürelim :D[signature][hline]Gazete Kapağı:BUSH'UN KÖPEĞİ ÖLDÜ! Tayyip Erdoğan gazeteyi okuyunca:YİHHUUUU! [Bu mesaj Mandooo tarafından 01 Ocak 2005 12:58 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Mandooo tarafından 01 Ocak 2005 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Topic başlığını yanlış açmışım o da ayrı kroluk oldu bu arada.....[signature][hline]Gazete Kapağı:BUSH'UN KÖPEĞİ ÖLDÜ! Tayyip Erdoğan gazeteyi okuyunca:YİHHUUUU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 yaratıcılık die buna derim ben[signature][hline] hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 hataylıysam ara of oluyorum sufersin mandoo yannıs bile olsa sufer :) konuda ayrı gusel tabi :D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 "hatalıysam arama" var[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ''Hatalıysam Aramızda Kalsın'' var...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Hatalıysam çaktırma ![signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Hatalı Kullanıyorum Sıkıysa Ara Var :D[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 "Hatalıysam sıkıyosa ara"[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ''Hatalıysam ara buluşalım yüz yüze göreşelim''[signature][hline]Gazete Kapağı:BUSH'UN KÖPEĞİ ÖLDÜ! Tayyip Erdoğan gazeteyi okuyunca:YİHHUUUU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 "sürücü hatalarını yüz yüze görüşelim" ötesini tanımam :)[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Lol.oda benim çok hoşuma gitti :][signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 niye yazarlar o yazıları hala anlamam[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Hataylı değil İskenderunluyum! Gururluyum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Hatayliysan ara yigit ozgurun karikatürde vardi, güzel baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 çilemse çekerm, kaderimse gülerim... sollama beni mahçup ederim seni önünü görmeden sollama , evine acı haber yollama sürüşüme yollar , duruşuma kızlar hasta... babam saolsun babam saolsun da kamyonu ben aldım aşıksan vur saza , şöförsen bas gaza.. seninle olmaktansa kendimi yakarım seninle kalmaktansa kendimi yıkarım eğer ölürsem; mezarıma bir kürek toprak atarsan kalkıp o küreğin sapını sana sokarım. bildiklerim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 "büyünce limuzin olucam" bir "bis" in üzerinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 ben hatayliyim bir durum mu vardi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 hatalıysam affet güzeldir,severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Hatalıysam aramızda kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 [ Mesaj 12 Mayıs 2007, Cumartesi - 09:35 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Hatalıysam telefon etme, idare et !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 hatalıysam çaktırma görmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 hatalıysam çek o elini telefondan. vardı bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar