Saeros Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 bikaç soru falan sorucam da mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 kolesterolüm var benim sorabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 ben de var ama baya dar alanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 de bitişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Ben diye bi arkadaşı varmış, onun da kapalı alan fobisi varmış ama baya dar alandaymış. 'Ben de var ama bayaa dar alanda' Ben napıyo, bayadır görüşemedik bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 iyi de o durumda da bitişik yazılır sdfsdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Kesme işaretiyle bitişik yazılır ama klavyede 2 tuşu bozukmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 montaj desen anlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 "roket adam" said: http://i.imgur.com/gnCcPod.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 abi ben dar alanda daralınca topu direk taça atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 kapalı pide fobim var abi. ondan verelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 bende kapalı ayrandan korkarım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Ben kapalı alandan korkmam da, alanın kapanmasından korkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Bende var, sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 ölmeden mezara koymuşlar gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Bu sene şampiyon görelim sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 dar alandan korkarim ben hep formam tele takilcakmis sonra dusup tenin altindaki duvara kafami varpcakmisim gibi gelir, ondan tellerin orda sikistirirlarsa topu rakip alana atar kacarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 saka lan tellere yapisirim camis gibi birakmam topu falan halisahada yapmaktan daha cok hoslandigim bi hareket yok. belki arkadan kasti faul. ama yok tellerde topu sikistirmak daha eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Kapalı alan yok ama alan Smith fobim var ne öküz topçuydu yav yolda görsem yolumu çeviririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Tuvalete gidemeyeceğim bir duruma girdiğimde tuvaletim geliyor. Atıyorum otobüsle falan uzun yola gidilcek o zaman bakıyorum mola bi daha tee 2 saat sonra , eee 2 saat içinde tuvaletim gelse bile tuvalet yok çevrede , o zaman korkudan falan tuvaletim geliyor , aslında yok ama psikolojik olarak geliyor zaten tuvalete oturunca bişi çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Eşimde var. Uçak, tren, gemi, asansör vs hepsi var. Çok iğrenç bir şey lan uçağa binemiyoruz yani. Allahtan param yok da çok takmıyorum. Bir kere arabanın kapısını üstüne kitlemiştim. Geldiğimde yarı baygındı fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 "roket adam" said: kolesterolüm var benim sorabilirsin noluyo kolesterol olunca la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 ahahah espri yaptım lan. klostrofobik ile kolestoreoliü karıştırmış numarası yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 espri mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 zaten pm atmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar