senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Megri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 "Hatalı isim page atınız" bence en şekilli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 a küçük başlıyorsa a Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 benim ismim en ilginç sıralamasında rahat ilk 3 heralde. Ant. Andımız varya ordan. niye d ile bitmiyo diyene ünsüz yumuşaması.bknz.kurt-kurdu,kitap-kitabı adın ne sorusu sorulduğunda yaptığım fiks açıklamalar bunlar.yeminle geriliyorum ismimi söylerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Tonyukuk hem Göktürklerin bilge vezirinin ismi, hem de gavurlar arasında Tony olarak kullanılabilme özgürlüğü ile diğer isimlerden bir adım öne çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 _Rave said: benim ismim en ilginç sıralamasında rahat ilk 3 heralde. Ant. Andımız varya ordan. niye d ile bitmiyo diyene ünsüz yumuşaması.bknz.kurt-kurdu,kitap-kitabı adın ne sorusu sorulduğunda yaptığım fiks açıklamalar bunlar.yeminle geriliyorum ismimi söylerken. fakin insekt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 benim isim de fena çakma teşekkürler babaanne! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 ceyar koyun.. doruk,rüzgar ya da kuzey de koyabilirler. memlekette her 2 veletten üçünün adı bu. yeterin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 ben de rüzgar koymayı düşündüm bi ara oğlum olursa falan diye. 1.si ismi şu cinsiyet değiştiren eleman azcık piç etti gibi oldu bi dönem. 2.si çocuğun ismi Rüzgar ESER olacaktı, kötülük etmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 namert iyi isim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 nameless one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Efervesan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 yok hemoglobin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 moşe dayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Elir de olur bak Rüzgarın Adın da geçen ünvanımsı bişey (Rüzgarın Adı bi kitap iyi bi kitap) Elir güzel Elir olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 yok kvothe anasni satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 he who must not be named 3 harfli olmasın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Cons said: _Rave said: benim ismim en ilginç sıralamasında rahat ilk 3 heralde. Ant. Andımız varya ordan. niye d ile bitmiyo diyene ünsüz yumuşaması.bknz.kurt-kurdu,kitap-kitabı adın ne sorusu sorulduğunda yaptığım fiks açıklamalar bunlar.yeminle geriliyorum ismimi söylerken. fakin insekt çocukluğum şu dandik espriyle geçti heralde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 senin adini yanlis yazmis nufus memuru, And o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 gayet yuksek bir akil ve rafine bir mizah anlayisinin urunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 adam ant z beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 yok moruk yumuşama olduğundan andımız o.aslı kelimenin ant.dert edip sözlükten bakmıştım ordan eminim. ama and olsa daha havalı olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Allah analı babalı büyütsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Red said: adam ant z beyler ahasdfs yapmayın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 yaz kış çalışıyo musun? ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar