Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zankyou no Terror / Terror of Resonance

Kaede

Öne çıkan mesajlar

3

Misillemelik bi durum yok bence, bulmacaları filan bombanın yeri bulunsun diye kasten veriyolar sonuçta.

Niyetleri nedir belli değil tabi. Sırf eğlence olsun diye böyle oyun oynayacak tiplere benzemiyolar (tamam, biri benzemiyo. ama elebaşı da o gibi, o yüzden öyle bişey yapmazlar herhalde) -ki bulmacanın çözüldüğüne bayağı sevinmiş gibi gözüküyolardı. Arkasından daha ciddi bir şeyler çıkacak herhalde.

Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

3

Misillemelik bi durum yok bence, bulmacaları filan bombanın yeri bulunsun diye kasten veriyolar sonuçta.

Niyetleri nedir belli değil tabi. Sırf eğlence olsun diye böyle oyun oynayacak tiplere benzemiyolar (tamam, biri benzemiyo. ama elebaşı da o gibi, o yüzden öyle bişey yapmazlar herhalde) -ki bulmacanın çözüldüğüne bayağı sevinmiş gibi gözüküyolardı. Arkasından daha ciddi bir şeyler çıkacak herhalde.

"olayı karakter motivasyonu açısından şöyle açıklayabiliriz"

kendileri gibi insanlarla beraberlerdi çocukluklarında ve iq da aşırı yüksek olduğundan o rekabet duygusunu hayatlarının başka bir yerinde tadamıyorlar.
rakip arıyor yani bu arkadaşlar, duygusuzluklarını mücadelenin adrenaliniyle cure etmeye çalışıyorlar.

büyük binaların tamamını yıkmak keyif vermiyor, karınca yuvasına basmaktan farksız bu onlar için. ilk karakter genel olarak bu şekilde. 2. karakter ise işsizlikten kıza sarmaya başladı zaten farkettiyseniz. yumakla oynayan kedi gibi takılıyor kızla şuan. demi-god gibi bir ruh haline sahipler haklı olarak.

Sosyal ağlarda paylaş

Death Note gibi opsiyonel. İster Light ister L lead olarak izlenebiliyor bunda da ^^
Tabi Light tarafı biraz daha ön planda kalıyo bunda, ama Behzat L de kendisini gösteriyo bayağı, direkt bireysel kapışmalara başladılar bile.

Böyle usul usul gidip bizi uyutup sonra asıl lead Lisa diye çıkarlarsa ayakta alkışlarım ama.
Sosyal ağlarda paylaş

5

Çok iyiydi ya.
Yeni taraf karıştı işin içine, 3 way fight a döndü olay. Ama bayağı başarılı çevirdiler konuyu, hatun da bayağı sağlam gibi. Çocuklar Shibazaki olayı çözsün diye basit şeylerle yemliyolarken hatun gelip çok sağlam girişti. Yeterince screentime verirlerse lead olarak ta izlenebilir herhalde. Ama çocuklar da organizasyona karşı, Shibazaki de olayı çözünce karşı olucak büyük ihtimalle, hatun da büyük ihtimalle organizasyona çalışıyor. O yüzden villain olarak bırakılma ihtimali de var. Ama sevdim ben, screentime ı bol olsun da lead olarak izliyim ^^

Çocukların evil olmadıklarını da, öylesine eğlence olsun/anarşiklik olsun diye yapmadıklarını da kesin bi şekilde üstüne basa basa vurguladılar. Konuyu da bayağı sağlam şekilde inşa ediyolar her bölüm bir öncekinden daha fazla seviyorum.

Sezonun ya en iyisi ya en kötüsü olacak demiştim, en iyi olma yönünde ciddi mesafe katetti, hala biraz şüphe duyuyorum tabi, malum ne yapacakları pek belli olmuyor. Ama aptalca bi şekilde bağlamaya kalkışmazlar ya da finalde sıçmazlarsa rahat bi şekilde kazanır bu sezonu.
(Tamam, çok rahat gelmez, bu sezon bayağı rakibi var. Ama ona rağmen şu an için önde sayılır.)

Sosyal ağlarda paylaş

olm hangi günler çıkıyor bu mmhhps çok sevdim

behzat L evden kaçan kızın babası olabilir mi? annesi diyordu baban gibi beni terk mi edeceksin diye. ek olarak 3. bölümde sanırım eskiden ailesi vardı diye vurguladılar.

ben çocukları sevdim ya aslında det notda L'ciydim ben neler oluyor bana? gerçi bu adamlar lawful neutral ayarındalar raito direkt lawful evil idi

Sosyal ağlarda paylaş

Perşembe akşama doğru çıkıyor genelde.

Veletler chaotic neutral gibi daha çok (veya chaotic good, niyetlerinin ne olduğuna ve organizasyonun olayına bağlı).
Behzat L lawful good, Ragyo Jr. da lawful evil herhalde. Üçgeni tamamlamak açısından veletler chaotic neutraldır diyorum. Kare sistemine geçerlerse veletler chaotic good olurlar, yeni villain chaotic evil çıkar :p

Kızın babasının Behzat L çıkması da çok büyük ihtimal şu anda, onun haricinde kızın hiçbir vasfı yok çünkü.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...