ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 3 Misillemelik bi durum yok bence, bulmacaları filan bombanın yeri bulunsun diye kasten veriyolar sonuçta. Niyetleri nedir belli değil tabi. Sırf eğlence olsun diye böyle oyun oynayacak tiplere benzemiyolar (tamam, biri benzemiyo. ama elebaşı da o gibi, o yüzden öyle bişey yapmazlar herhalde) -ki bulmacanın çözüldüğüne bayağı sevinmiş gibi gözüküyolardı. Arkasından daha ciddi bir şeyler çıkacak herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Müzikler, konu, çizimler, dialoglar müthiş. 4 Çok kötü tufaya getirdiler polisleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 hack.php jkdsgfphf 4 salak teori : dedektif mavilinin babasi mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Animede içine L girmiş Behzat Ç var. Sezonun en iyisi bu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 "içine L girmiş behzat ç" ahahaoıh kahkaha attım. tespit aşırı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 (tu) Behzat L olsun bundan sonra adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 ShadowFury said: 3 Misillemelik bi durum yok bence, bulmacaları filan bombanın yeri bulunsun diye kasten veriyolar sonuçta. Niyetleri nedir belli değil tabi. Sırf eğlence olsun diye böyle oyun oynayacak tiplere benzemiyolar (tamam, biri benzemiyo. ama elebaşı da o gibi, o yüzden öyle bişey yapmazlar herhalde) -ki bulmacanın çözüldüğüne bayağı sevinmiş gibi gözüküyolardı. Arkasından daha ciddi bir şeyler çıkacak herhalde. "olayı karakter motivasyonu açısından şöyle açıklayabiliriz" kendileri gibi insanlarla beraberlerdi çocukluklarında ve iq da aşırı yüksek olduğundan o rekabet duygusunu hayatlarının başka bir yerinde tadamıyorlar. rakip arıyor yani bu arkadaşlar, duygusuzluklarını mücadelenin adrenaliniyle cure etmeye çalışıyorlar. büyük binaların tamamını yıkmak keyif vermiyor, karınca yuvasına basmaktan farksız bu onlar için. ilk karakter genel olarak bu şekilde. 2. karakter ise işsizlikten kıza sarmaya başladı zaten farkettiyseniz. yumakla oynayan kedi gibi takılıyor kızla şuan. demi-god gibi bir ruh haline sahipler haklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Son iki bölüm iyiydi, şibazaki şahane. Veletlerin olmadığı her sahne iyi aslında. Şibazaki lead diye düşünerek izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Death Note gibi opsiyonel. İster Light ister L lead olarak izlenebiliyor bunda da ^^ Tabi Light tarafı biraz daha ön planda kalıyo bunda, ama Behzat L de kendisini gösteriyo bayağı, direkt bireysel kapışmalara başladılar bile. Böyle usul usul gidip bizi uyutup sonra asıl lead Lisa diye çıkarlarsa ayakta alkışlarım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 5 Çok iyiydi ya. Yeni taraf karıştı işin içine, 3 way fight a döndü olay. Ama bayağı başarılı çevirdiler konuyu, hatun da bayağı sağlam gibi. Çocuklar Shibazaki olayı çözsün diye basit şeylerle yemliyolarken hatun gelip çok sağlam girişti. Yeterince screentime verirlerse lead olarak ta izlenebilir herhalde. Ama çocuklar da organizasyona karşı, Shibazaki de olayı çözünce karşı olucak büyük ihtimalle, hatun da büyük ihtimalle organizasyona çalışıyor. O yüzden villain olarak bırakılma ihtimali de var. Ama sevdim ben, screentime ı bol olsun da lead olarak izliyim ^^ Çocukların evil olmadıklarını da, öylesine eğlence olsun/anarşiklik olsun diye yapmadıklarını da kesin bi şekilde üstüne basa basa vurguladılar. Konuyu da bayağı sağlam şekilde inşa ediyolar her bölüm bir öncekinden daha fazla seviyorum. Sezonun ya en iyisi ya en kötüsü olacak demiştim, en iyi olma yönünde ciddi mesafe katetti, hala biraz şüphe duyuyorum tabi, malum ne yapacakları pek belli olmuyor. Ama aptalca bi şekilde bağlamaya kalkışmazlar ya da finalde sıçmazlarsa rahat bi şekilde kazanır bu sezonu. (Tamam, çok rahat gelmez, bu sezon bayağı rakibi var. Ama ona rağmen şu an için önde sayılır.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Harbi çok iyiydi ama xmen'e bağlayacak diye korkum var şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 alman thank you su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 5 İyi dallandı konu. Gözümü kırpmadan izledim ama Behzat L dosya bilgilerinde olayı zorladı gibi geldi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 http://i.imgur.com/EylqIOz.jpg pc ekranı kahkaha attırdı. ayrıca karakter analizlerim çok yerindeymiş ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Sam said: Son iki bölüm iyiydi, şibazaki şahane. Veletlerin olmadığı her sahne iyi aslında. Şibazaki lead diye düşünerek izliyorum. şu karakterin nesi sevilir anlamıyorum. full klişe + gerzeklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 çöpe atalım seriyi o halde çünkü yetimhane travmasıyla psikopata dönüşen dahi angst veletlerden büyük klişe ve gerzeklik yok piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 abi direkt psikopat demeyeydin. Patlattıkları binalar boştu ve son bölümde bombayı defuse çabaları var. Amaçları yetimhanenin varlığını ortaya koymak ya da organizasyonun her ne haltsa. [/spolier] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 05 dişi mello geldi lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… samaella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 ırıspııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 olm hangi günler çıkıyor bu mmhhps çok sevdim behzat L evden kaçan kızın babası olabilir mi? annesi diyordu baban gibi beni terk mi edeceksin diye. ek olarak 3. bölümde sanırım eskiden ailesi vardı diye vurguladılar. ben çocukları sevdim ya aslında det notda L'ciydim ben neler oluyor bana? gerçi bu adamlar lawful neutral ayarındalar raito direkt lawful evil idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Perşembe akşama doğru çıkıyor genelde. Veletler chaotic neutral gibi daha çok (veya chaotic good, niyetlerinin ne olduğuna ve organizasyonun olayına bağlı). Behzat L lawful good, Ragyo Jr. da lawful evil herhalde. Üçgeni tamamlamak açısından veletler chaotic neutraldır diyorum. Kare sistemine geçerlerse veletler chaotic good olurlar, yeni villain chaotic evil çıkar :p Kızın babasının Behzat L çıkması da çok büyük ihtimal şu anda, onun haricinde kızın hiçbir vasfı yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 çok güzelmiş bu ya 5 bölümü arka arkaya izledim keşke daha biriktirseymişim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 aynen ben de çat diye izledim 5 bölümü fdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 5 http://littlecloudcuriosity.files.wordpress.com/2014/01/kill-la-kill-episode-13-39.jpg sahibi geldi. ragyo geldi. güzel bölüm oldu, ragyo terletsin biraz çocukları. aferin biraz gözüme girdiler. ama yine L en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 5 bu trenin yerini bulma sırasında terminalde yazdığı kod python kodu gibi geldi, ama sadece benziyo sanırım. dikkat eden var mı? Lua mı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 2.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 05 dişi mello geldi lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 ırıspııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 olm hangi günler çıkıyor bu mmhhps çok sevdim behzat L evden kaçan kızın babası olabilir mi? annesi diyordu baban gibi beni terk mi edeceksin diye. ek olarak 3. bölümde sanırım eskiden ailesi vardı diye vurguladılar. ben çocukları sevdim ya aslında det notda L'ciydim ben neler oluyor bana? gerçi bu adamlar lawful neutral ayarındalar raito direkt lawful evil idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Perşembe akşama doğru çıkıyor genelde. Veletler chaotic neutral gibi daha çok (veya chaotic good, niyetlerinin ne olduğuna ve organizasyonun olayına bağlı). Behzat L lawful good, Ragyo Jr. da lawful evil herhalde. Üçgeni tamamlamak açısından veletler chaotic neutraldır diyorum. Kare sistemine geçerlerse veletler chaotic good olurlar, yeni villain chaotic evil çıkar :p Kızın babasının Behzat L çıkması da çok büyük ihtimal şu anda, onun haricinde kızın hiçbir vasfı yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 çok güzelmiş bu ya 5 bölümü arka arkaya izledim keşke daha biriktirseymişim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 aynen ben de çat diye izledim 5 bölümü fdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 5 http://littlecloudcuriosity.files.wordpress.com/2014/01/kill-la-kill-episode-13-39.jpg sahibi geldi. ragyo geldi. güzel bölüm oldu, ragyo terletsin biraz çocukları. aferin biraz gözüme girdiler. ama yine L en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 5 bu trenin yerini bulma sırasında terminalde yazdığı kod python kodu gibi geldi, ama sadece benziyo sanırım. dikkat eden var mı? Lua mı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar