diaboliq Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 1 https://eksisozluk.com/entry/41131244 2 https://eksisozluk.com/entry/41223442 3 https://eksisozluk.com/entry/41244230 4 https://eksisozluk.com/entry/41299359 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 okan ne abi lol, showmen işte? bazı insanlar haketmeyen insanlara fazla umut bağlıyorlar. Bunun yerine kendilerine baksalar çok daha iyi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 said: gelin, audi marka olan arabasını alırken neden özellikle a8l modelini seçtiğini kendisinden dinleyelim: "abi, şimdi a6 alacak halimiz yok. koskoca okan bayülgen'iz. a8 almam lazım. e ama arada dünya kadar bilmemkaç euro fiyat farkı olmasına rağmen, dışarıdan bakınca a6 mı a8 mi olduğu anlaşılmıyor. tek fark, arkadaki yazı. bu audi, yazı karakterini öyle bir seçmiş ki, 6 ile 8 birbirine benziyor. sonra beni gören taksici bilmemneci diyecek ki bu kesin a6, zaten türkiye'de a8 bir avuç var. yok ya! ben o kadar fiyat farkı verecem, a8 alacam, ama beni a6'ya biniyor sanacaklar! eee, ben de baktım ki sadece a8'lerde olan bir l modeli var, "long" manasında, onu aldık ki yandaki "l"yi görünce anlarlar a6 olmadığını. elçilik arabası gibi araba tabi long olduğu için, köşeleri möşeleri dönemiyoruz, ama o kadar para verip a6'ya biniyor dedirtmem." (argodan arındırılmıştır) bunu iyi demiş ama a6 ile a8 pek anlaşılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Ee Okan Bayülgen de işte normal bir adammış. Şaşırtmadı beni. Ufak, mini dolandırıcılıklar, mini vergi kaçırmalar, prestij için çabalar falan filan. Tipik şark insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 okudum da yazdıklarında hiçbirşey yok. kinlenmiş okan'a ve böylece tatmin olmaya çalışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 okuduktan sonra ee yani dedim. ulan sanki hepimiz meleğiz bir okan yapıyor bunları sdfs okan'ı pek sevmem de ekşi'de bunu yazan karı ise kesin skip atmış demek okan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 boztu said: Ee Okan Bayülgen de işte normal bir adammış. Şaşırtmadı beni. Ufak, mini dolandırıcılıklar, mini vergi kaçırmalar, prestij için çabalar falan filan. Tipik şark insanı. ya okan bayülgene çok bayıldığımdan değil de abi kanıtı yok bi şeyi yok. biri sırf böyle bi şey yazınca gerçekten olmuş olmuyor. iki gün sonra benim hakkımda da biri böyle şeyler yazsa %100 gerçek mi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 bursa çocuğu olduğunla ilgili bi video var onu mu dion mori? o sen diilsin belli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 moriarty said: ya okan bayülgene çok bayıldığımdan değil de abi kanıtı yok bi şeyi yok. biri sırf böyle bi şey yazınca gerçekten olmuş olmuyor. iki gün sonra benim hakkımda da biri böyle şeyler yazsa %100 gerçek mi olacak. Hımm haklısın. Ben söylenenler doğruysa kabulüyle söyledim. Aslında doğru ya da doğru olmamasının önemi de yok benim için. Öyle bir aymazlık içindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 okan bayülgeni sikleyen kaldı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 halk olarak böyleyiz. direk doğru kabul ediyoruz ondan dedim. böyle bi vergi olayı varsa, ihbar edersin, komisyonunuda alırsın, yazmakla falan zaman kaybetmezsin. zatenn hukukun işlediği yok. biri bi iftira atsa, gerçekliği 5 sene sonra kanıtlanıyor, izini de bi daha silemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Voys said: bursa çocuğu olduğunla ilgili bi video var onu mu dion mori? o sen diilsin belli ya NERDE OKUDUN http://www.reactiongifs.com/r/triple.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 moriarty said: halk olarak böyleyiz. direk doğru kabul ediyoruz ondan dedim. böyle bi vergi olayı varsa, ihbar edersin, komisyonunuda alırsın, yazmakla falan zaman kaybetmezsin. zatenn hukukun işlediği yok. biri bi iftira atsa, gerçekliği 5 sene sonra kanıtlanıyor, izini de bi daha silemezsin. yok be kim kabul ediyor, bkz tapeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Kendi yazdırmıştır sonra çıkar yalanlar gündem olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 abi tape ayrı bu ayrı. tapenin montaj olmadığı belli vs. tapeleri millet kabul ediyo da, fanatik toplum olduğumuz için savunuyoruz bi şekilde kendi tuttuğumuz "siyasi partiyi". chp için tape çıksa, biz savunacak bi şey bulucaz, akp için çıkıyo, akpliler savunuyo. egonun dediği gibi "türkiye bu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 sergide kaç foto varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Bunun aynısını eski patronum tv'den tanıyıp muhtemelen gıcık olduğunuz Ö.D için bende yapmak isterdim. Ama etik olmaz diye hiç denemedim. Öyle ki kendisi ekipteki herkese kan kusturur, ağzına mıçar ama 5 sn sonra tv'de dünyanın en merhametli, güler yüzlü kadını oluverirdi. Ekranların sempatik yüzü.. Yalana gel. Hepsi aynı bokun lacisi.. Tek dinleri: para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 yaptın işte sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Ya ne dedim ki.. Şuan burada yaptığı kaprisleri, yüzüne güldüklerinin arkasından dediklerini yazsam, roman olur. Ama dava açar falan ondan korkuyorum sdsfdsdf..Ben fakirim olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 gündeme aç orada göremiyolar sdsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 öd kim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 öd ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 essencesoul sea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 ne kadar lesser hayatlar var ya birine laf atayım da hayatında bişileri kötü götüreyim düşüncesi nasıl küçük bir dünyadır ne olacak yani adam yazdıklarıyla öldü diyelim nedir bu insanlık mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar